önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hurolg
    Aktif
    • 09 Mart 2016
    • 320

Daaamad demişkine; "merkez bankasının bağımsızlığı tartismasi kapanmistir". Sırf bunu diyebilmek icin idi zaten bugün bütün olan biten.. Algı işleri tamam...Biz de yedik cok safız ya...Hele yabancılar...onlar bizden daha da saf hemencecik inanmislardir...koşa koşa dolarlarini getirip satin alacaklar boyle dedi diye...Hey yarebbim yaaa...)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Misafir

,

Yorum

• akıncı
        Tecrübeli
        • 24 Nisan 2018
        • 616

hurolg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Kuzu aga nerelerdesin çık çalı dibinden de tut şu fenerini yolumuza önümüzü göremiyos...Milletin bir kısmı her dert bitti sanıp coşmaya başlamış gene...)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şimdi gelmez,son dedigi olmadı henuz 94 500 oldu.

ne demişti....merkezin faiz artısını ilan ettigi gün 95 000 e cakacaklar dedi....

bu olmadı daha,yarın olursa.kuzu gelir.

ne demişti, BORSA MUZİKTİR....DO RE Mİ FA SOL LA Sİ DO demişti....kalın DO ile baslar...ince DO ile biter.

Yorum

• akıncı
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2018
          • 616

yarın ince DO günü,

GIRNATA calanlar bilir,ince DO adamın cigerlerini parcalar.

Yorum

• akıncı
            Tecrübeli
            • 24 Nisan 2018
            • 616

bir yandan faizi fecii artırıp BAK MERKEZ BAGIMSIZ deyip....öbür yandanda VARLIK fonu ile aldın mı....ince DO cıkar.

GIRNATA çalan...bu sesi çıkarmak üçün tüm gücüyle üfler...BUDA GIRNATACIYI OOSSSURTUR...koku bi önceki gün yediginin renginde olur.

Yorum

• Misafir

,kimbilir belkide ziyaretin kısa olanı makbüldür.

Yorum

• Hale Türk
                Aktif
                • 05 Haziran 2018
                • 318

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                bir yandan faizi fecii artırıp BAK MERKEZ BAGIMSIZ deyip....öbür yandanda VARLIK fonu ile aldın mı....ince DO cıkar.

GIRNATA çalan...bu sesi çıkarmak üçün tüm gücüyle üfler...BUDA GIRNATACIYI OOSSSURTUR...koku bi önceki gün yediginin renginde olur.
                Eğer nicki görmesem vallahi Sn.Kuzu geldi sanırdım.Çok iyiydi ya gırnatacı kısmı Yarın o ince Do basmazlarsa La ile devam ederlerse o ince ses benden çıkabilir ihtimal yani ))

Yorum

• akıncı
                  Tecrübeli
                  • 24 Nisan 2018
                  • 616

hale hanım,

kuzu benden 20 yas büyüktür....

ben mecideye köyde bir aracı kurumda çalışıyorum....

kuzu ve iki arkadası geldiler müdürüm cihan beyin odasına oturdular....

o zamanlar bizde günnükçü oynuyanlar vardı....biri cok yüklü TOFASTA....kapanısa yarım saat kaldı...parası bizden kredili...pozunu kapatmam lazım....adam kapatmıyor.

müdürün odasına girdim durumu anlattım....kuzu ne miktar o mal dedi....ve TOFAS grafına baktı...kalktı adamın yanına geldi....pozizyonu kapatsak iki kademe zarardasın....sana ortak olacagım...mal yarın satılacak....karı olursa yarı yarıya...zararı olursa mal benim ve sen cıkıyorsun...:dedi...adam tamam dedi...bir kart cıkardı müdürün odasında o adamla anlaşmayı yazdı ve imzaladılar...yetki alım satım direkt kuzunun emriyle cihan beye müdüre geçti....kaart ertesi gün tavan yaptı....kuzu o malı üç ay tasıdı....ve fecii karla çıktı....malın sahibi adam ve ben kuzudan hiç ayrılmadık...her içki meclisinde vardık...pis içer bizi feci fırcalar...sonra gönlümüzü alırdı...hala aynısını yapar.

Yorum

• starred messages
                    Yeni Üye
                    • 05 Ocak 2018
                    • 44

hale hanım,

o zamanlar bizde günnükçü oynuyanlar vardı....biri cok yüklü TOFASTA....kapanısa yarım saat kaldı...parası bizden kredili...pozunu kapatmam lazım....adam kapatmıyor.

müdürün odasına girdim durumu anlattım....kuzu ne miktar o mal dedi....ve TOFAS grafına baktı...kalktı adamın yanına geldi....pozizyonu kapatsak iki kademe zarardasın....sana ortak olacagım...mal yarın satılacak....karı olursa yarı yarıya...zararı olursa mal benim ve sen cıkıyorsun...:dedi...adam tamam dedi...bir kart cıkardı müdürün odasında o adamla anlaşmayı yazdı ve imzaladılar...yetki alım satım direkt kuzunun emriyle cihan beye müdüre geçti....kaart ertesi gün tavan yaptı....kuzu o malı üç ay tasıdı....ve fecii karla çıktı....malın sahibi adam ve ben kuzudan hiç ayrılmadık...her içki meclisinde vardık...pis içer bizi feci fırcalar...sonra gönlümüzü alırdı...hala aynısını yapar.
                    büyüksün kuzu BABA...

KUZU BU...

BORU DEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLL....

raconu da KUZU belirler...

o kadar...

Yorum

• Hale Türk
                      Aktif
                      • 05 Haziran 2018
                      • 318

Twitter hesabımı dondurmuş bir süre şikayet etmişler ! Bu ne şimdi ya

Yorum

• Hale Türk
                        Aktif
                        • 05 Haziran 2018
                        • 318

hale hanım,

Vallahi çok özletti umarım iyidir merak etmeye başladık:(

Yorum

• BOMBASTİK
                          Yeni Üye
                          • 31 Mart 2018
                          • 35

Hale ablaaaa

Bişi söyleeee ferahlat bizi.

Yorum

• Hale Türk
                            Aktif
                            • 05 Haziran 2018
                            • 318

BOMBASTİK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Hale ablaaaa

Bişi söyleeee ferahlat bizi.
                            2.kademe Short açtım bugün 95.800 seviyesinde.Daha önce de dediğim gibi 97.xxx lerde pilinin biteceğini düşünüyorum.Soğukkanlı ol ben inanmıyorum bu yükselişe.Stop falan yok bende 98.xxx lere kadar Shortlamaya devam bu viopta 125.000 lere denk gelir son kademe.

Yorum

• BOMBASTİK
                              Yeni Üye
                              • 31 Mart 2018
                              • 35

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              2.kademe Short açtım bugün 95.800 seviyesinde.Daha önce de dediğim gibi 97.xxx lerde pilinin biteceğini düşünüyorum.Soğukkanlı ol ben inanmıyorum bu yükselişe.Stop falan yok bende 98.xxx lere kadar Shortlamaya devam bu viopta 125.000 lere denk gelir son kademe.
                              Tamam ablam sağol.. bende biraz daha maliuet düşürdüm. Haftayı 120 altında kapattır nolur.

Yorum

• Misafir

yer fasülyesimi sırık fasulyesimi göreceğiz.tohumcularda bilmiyor. pakette ne var.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information