önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • winvob
    Katılımcı
    • 03 Mart 2009
    • 109

''fekaattt o kadar güzelki ülkem üçün...olursa tabii....TOPRAKLARIMIZ YUZDE 30 GENİŞLER.''

Kuzum bi silkelen kendine gel...Amerika'dan öyle mi gözüküyor.

% 30 toprak?...Yine mi hortladı...Bu tamamiyle cia projesi olup fetö de müritlerini bununla besledi hep...Tayyibi de yanlarına aldılar...Açılım bu yüzden yapılıp Diyarbakır merkez gösterildi.

Kim kime toprak veriyor?...Emperyallerin gözü direk Anadolu'mda!!!
    Arabın petrolünü istediği gibi sömürenlerin biz almayalım artık Türkler mi kullansın derdine düşmüşler?

Hortladıysa yine bu... % 30 un anlamı şudur.

2 yıldır Amerika ile savaşta olan bir Tayyip var.Dolayısı ile Amerika'nın Kürt koridorunu dağıtan bir Tayyip.
    Amerika hele hele İsrail bu projeden başımızda adam gibi bir hükümet olmadıkça asla vaz geçmeyecekleridir...BURAYA ÇOK DİKKAT!!!!!!!!!!!

Tayyib'i gözden çıkardılar ise şimdinin pkk sever YENİ Chp si ya da Atlantiğin gülü Akşener, yani her ikisinden biri gelecekte olsa, bu proje kaldığı yerden devam etmiş oluyor.

Tayyib'i gözden çıkarmadılar ise (bu olasılık düşükte olsa),eski bakanların pkk lılarla Londra’da Democratic Progressive Institute'de görüşmeleri Tayyib'in Amerika'ya göz kırpmasıdır dersek Bop' a benle devam edin demektir de olabilir...(Sarayı bırakmamak için yapabileceklerinden biri).

Durum Vahim:
    Sözde % 30 luk toprak asla bize verilmez.ASLA.

Dincileri kandırmak,aldatmak çok kolaydır...Vatanseverleri değil.

Başkanlığın şartlarından biri, ülkenin eyaletlere bölünerek yönetilmesidir diyen Tayyip'i
    Amerika yine kafalayabilir...al sana % 30 toprak...seçmenine de, de ki, bu % 30 toprakla güneydoğuyu da kapsayan bu bölge kürdistan eyaleti diye adlandırılacak.

Sonra bir bakmışsın Güneydoğu gitmiş.

Yine tekrarlıyorum...Tayyip gözden çıkarıldıysa bile, Chp ve Akşener bu projenin dibine kadar içindeler ki, ülkeyi bölünmeye götüren Millet İttifakında da Saadet Partisinin olması, adaylık teklifi götürdüğü Abdullah Gül'ün de Powell'la 2 sayfa 9 maddelik imzaladığı tutanakla BOP başlatılmıştı.

Yorum

• stefano
      Aktif
      • 13 Kasım 2008
      • 229

winvob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Başkanlığın şartlarından biri, ülkenin eyaletlere bölünerek yönetilmesidir diyen Tayyip'i
      Amerika yine kafalayabilir...al sana % 30 toprak...seçmenine de, de ki, bu % 30 toprakla güneydoğuyu da kapsayan bu bölge kürdistan eyaleti diye adlandırılacak.

Ben Erdoğanın kendi isteğiyle Amerika'nın isteklerini yapmaktan vazgeçtiğini düşünmüyorum, zamanında hem amerikaya hem de kürtlere bilerek ve isteyerek çok tavizi oldu. Bu da aynı referandum dönemindeki gibi "böyle olması gerekiyordu" lafının bir uzantısı gibi geliyor. Referandumda da, afrin operasyonunda da kararı farklı bir mecra verdi, yönetim uyguladı, yada uygulamak zorunda kaldı. Yeni dönemde de kim seçilirse seçilsin bu dış politika şeklini sürdürmek zorunda kalacağı fikrini taşıyorum.

Ayrıca fetö olayına gelirsek muhalefetten ziyade en büyük fetö destekçisi grup akpdir ve halen badem bıyıklarıyla topaç şeklinde görevlerini sürdürmektedirler. Bununla ilgili haberler arşivlerde ve youtube üzerinde bolca vardır. Yaptıkları yalakalıklar görsel olarak arşivlenmiştir. Ne gariptir ki içlerinden hiçbiri bu kötü örgütün üyesi değilmiş.

Yorum

• labtek
        Tecrübeli
        • 11 Ekim 2009
        • 505

Bütün bu olanlarda derin devletin hicmi payi yok? Her sey tek adam ve danismanlari ile mi oldu? Dolayisi ile bazi dengeler göz edilerek (esad ile iyi iliskiler) politikalar devam ettrilmesi akla daha yakin..
        Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• winvob
          Katılımcı
          • 03 Mart 2009
          • 109

Sevgili Stefano,
          Tayyib bu tavizler için başa getirildi tamam...Türkiye'nin ve kendi geleceğinin de tehlikede olduğunu gördüğünden Türkiye'nin dinamikleri öyle ya da böyle Tayyibi bu yola soktu diyelim.Kimin isteği ile vazgeçmiştir sence?

''Yeni dönemde de kim seçilirse seçilsin bu dış politika şeklini sürdürmek zorunda kalacağı fikrini taşıyorum'' diyorsun.

Aslolan bu bölgede ki tek düşünce Kürt Koridorudur.O zaman Kuzunun tezi olan Tayyibin defterinin düreleceği bu seçimde, yukarda ki fikrin doğrultusunda bu projeyi kim gelirse gelsin uygulamayacak olsa, Amerika Tayyibi neden indirmeye çalışsın derim ben de sana...Tayyibin karşısında Atlantik partileri var.(Biri Chp,diğeri İyi parti).

Amerika'nın tam 50 yıllık kurgusu olan fetö projesinin en büyük destekçişi Tayyip demene de katılamıyorum.

Tayyib 2002 de iktidara geldiğinde,devlet işlerini yapan,düzenleyen bürokratlarla,ordu, emniyet ve yargı içinde bulunan fetö örgütlenmesi 35 yılda 200 Bin idi...2015 e gelindiğinde ise 400 Bin...Daha temizlenebilen henüz 100 Bin.(mesela savunduğun ana muhalefet Adelet Yürüşü ile neden yola çıktı,bu yolda kimlerle kol kola idi.)

Hiç bir bürokrata sahip olmayan Tayyip devleti nasıl yönetecekti?Tabii ki de fetö ile işbirliği ile...

Bu BOP öyle bir plandır ki, Atlantikçi muhalefet partileride geçmişten bu güne dizayn edilerek bayrak devredilmeye çalışılmaktadır.

Bakın, olaya muhalefet cephesinden bakarak sırf Tayyip düşmanlığı ile yeter artık 16 yıldır bu ülkenin eğitimine,tarım ve hayvancılığına vurduğu darbelerin yanısıra,satmadık iktisadi kuruluş kalmadı,betoncularını ihya adına ekonomiyi çökertti vb haklı kötülüklerini,sadece muhalefet cephesinden bakıp daha üst taraftan bakılmayacak olunursa oynanmakta olan oyunları göremeyiz.

Yorum

• stefano
            Aktif
            • 13 Kasım 2008
            • 229

Sevgili Winvob

''Yeni dönemde de kim seçilirse seçilsin bu dış politika şeklini sürdürmek zorunda kalacağı fikrini taşıyorum'' biraz eksik olmuş. İçine DEVLET kısmını koymak lazımmış. Fetö olayında tüm partiler halen aktiftir, yoksa akpde eskiden kadrosunda olan fetöcülerin akrabalarını mv adayı yapmazdı.

DEVLET kısmıyla ilgili düşüncelerim ise şu. Tamam siyasi ayağına dokunulmadı, bunu kimse inkar edemez ama fetö ve Amerika destekçisi önemli sayıda bürokrat ve ordu mensubu bu operasyonlarda rahatlıkla tasfiye edildi. DEVLETi yöneten bir noktadan sonra bürokrasi ve bürokrat ekibi, son faiz kararına örnek olarak gösterilebilir. Şu an önemli kararları bu ulusalcı ekibin uyguladığını düşünmekteyim, bu sebeple seçilecek kişinin bir önemi olmadığını ifade ediyorum. Belki kendi düşüncelerini hayata geçirmek için çalışırlar ama sınır ötesi ve uluslararası alanda çokta söz sahibi olamayacakları fikrini taşıyorum. Son zamanlarda belki hepimizin dikkatini çekmiştir, bazı uluslararası toplantılarda her ne kadar hakkında çeşitli iddialarda bulunulsa da bizim GK Başkanı da sivil olarak, orada aktif olarak bulunmakta ve bazı anlaşmalarda taraf olmaktadır, karşısında mevkidaşı olmadan.

Yorum

• phaon
              Aktif
              • 13 Şubat 2016
              • 200

Üstad senin istihbaratın tabi derindir, ama Ameriki birine "gir şu ülkenin %30'u senin diyorsa" bence bi düşünmek lazım. Dibimizde Irak örneği var, ülkeyi %30 büyütelim diye Kuveyt'e girdiler babangidayı alıp çıktılar. Şu anda birleşmiş milletler kararı ile Suriye'ye girmiş değiliz, Irak da o zaman Kuveyt'e birleşmiş milletler kararı ile girmemişti. Aynı şey değil tabi, ama doğru her zaman yansıtılandır. Birileri birilerine "şu ülkenin %30'u senin" dediyse bile oturup düşünmeleri lazım...
              0.618

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

KUZU....TEKNİK YORUM....tüm olasılıklar içinde.....önümüzdeki 2 ay...

suanda....son on yılın dibinde....dolar endeks....ve euro endeks....

bu dip....geopolitic....ona baglı finansal hareketler....ona baglı faiz kararları ile....TEYİT EDİLDİ....

bu dipte...SATAN ZARARINA MAL SATIYOR DEMEKTİR....veya daha asagıda oluşacak dipten yeniden almak üçün satıyordur.

taraflar....ALICILAR VE SATICILAR....bu bölgede uzun süre....öpüşmeyi sürdürecektirler....

öyleyse....İÇİNDE OLDUGUMUZ TREND LİNE LAR....degişmek mecburiyetindedir....dik bi kanalda düşmek bitmiştir baylar...

yerine ne gelmiştir....asagıya az egimli....YATAYA YAKIN Bİ KANAL....bunda MALİYET TARAMASI....dip ve tepeler 94 000 ve 106 000 dir.

bi hubarla 94 000 e giderken....öbür hubarla 106 000 MAKULDUR....OYUN TARZI EASASLARI....bu kanaldır....secim ve sonrası...YENİ EKONOMİK MODEL İLAN EDİLİNCEYE KADAR....temmuz sonu yani....

GAZANIZ MUBAREK OSSUN....TURKUN FURUSKAN EVLATLARI....KANAL GRAFTA....

SECİM VE 1 AGUSTOS A KADAR....GİT GEL...GİT GEL...KONYA 6 SAAT....

NOT....grafa uzaktan bak....FORNASYON OLUŞUMUNDA....OBO....sag omuz yok henuz.....bi şeklide 106 000 yaparak oluşturacak...bi hubarla.
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

biliyorsunuz....kuzu tüm olasılıkları....İZLER....

gözünden hiçbirseyi kacırmaz....onlar olacak demiyorum...ihtimal varsa....TEDBİRİMİ ALIYORUM...

nitekim....YUKARIDA Kİ TEKNİK ÇALIŞMAM....bu sesli düşüncelerimin sonucudur....tümünü içine alır....3 SİMULASYONUM VAR....furusma düzenim yani....neye göre...bu GRAF içindeki hareketlere göre....12 000 puvanlık bi marj var....bu MARJDAN PARA KAZANMAYI HEDEFLEMEKTEYİM....bi gözüm gelişmelerde....öbür gözüm o gelişmenin simulasyonunda....barnaglarım tuslarda...
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• e.yegen
                    Tecrübeli
                    • 05 Mart 2009
                    • 530

Oncee 106 bin sonra 94 bin son grafigin devir in tahmini ile ortusuyor kuzu baskan. Bir onceki grafikkte tam nana gore

Yorum

• e.yegen
                      Tecrübeli
                      • 05 Mart 2009
                      • 530

99 ikili dib sonra hedef yukari tun grFikler dibten sonr tukari ralli dyor sonuc onumuzdeki 2 ay dibi gorup ralliye kakacagiz secim sonrasi agustosta yukari icin trende yer ayirtacagiz..

Yorum

• e.yegen
                        Tecrübeli
                        • 05 Mart 2009
                        • 530

3 kuzu simulasyyonu ortak yonleri dibi bekle hersarta diyor sonra yukari zamanda secim sonu bu 2 ay sure

Yorum

• gundwane
                          Tecrübeli
                          • 18 Ağustos 2011
                          • 1921

Kuzu yukarıdaki grafikte endeks 109.000 lere teperse bir OBO dan bahsedebilir miyiz..

keza eurusd de 1.20 21 lere teperse orada da cillop gibi bir OBO muz olacak..

Ben eurusd yukarı BIST ve TR yukarı demiştim zamanında..

Bu ikisi birleşince bizde de kusursuz fırtına olurmu ?

Yorum

• Misafir

YTD. iç dinamiklerle kıramadığı,yanı sıra mb den gelen haberlerin de yeterliolmadığı gözüküyor.beklenen haber?.

Yorum

• zoro
                              Seyirci Üye
                              • 09 Ağustos 2011
                              • 65

Dostlar .
                              investing ve tradingview programlarında usd bazlı grafik nasıl açılıyor?
                              bıst100/usdtry falan yaptım ama olmadı

Yorum

• cabbar
                                Seyirci Üye
                                • 13 Mart 2016
                                • 68

Kuzu hocam endexte 94xxx ler seçimden önce gelebilir mi?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information