önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

brova kanjim....beni tercüme etmişsin...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

çünkii....bu fornasyonundan sonra....KORKUNC BİR GEOPOLİTİK OLAY PLANLANMIŞTIR....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• phaon
        Aktif
        • 13 Şubat 2016
        • 200

Kuzu emmi bu BİLUT fornasyonuna bi el atan mı, görüntü gitmiş.

Düzenleme: Tamam geldi.
        0.618

Yorum

• manif
          Matematikçi
          • 16 Ağustos 2011
          • 752

Usta sivri dilin var. Ben şahsen alışığım. Sen kendini asla bozma. Herkesin bir üslûbu var. Bilgi en pahalı şey bu hayatta. O yüzden herkes bedeline katlanarak bilgiyi elde etmek zorunda. Pozisyon olarak kenardayım. Bir süre daha bu şekilde bekleme taraftarıyım. Lakin sen yazdığında da okumadan geçmek. Kadehimi şerefine kaldırıyorum Kuzum.
          grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Babo 99 diyor sen 117 once hangisi gorecegiz son kararin nedir agam?
            yarın çıkış başlar....eski tepe 115 000 kesin....117 000 ise benim SIMULASYONUM....babo kısa vadeyi konusmuyor....orta vade onun dedigi...

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

sevgili URANACUS...

MAXİMUS....graflarını asmaya basla...hepsi uzun vadeli ossun...AYLIK GRAFLAR...

Yorum

• e.yegen
                Tecrübeli
                • 05 Mart 2009
                • 530

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                yarın çıkış başlar....eski tepe 115 000 kesin....117 000 ise benim simulasyonum....babo kısa vadeyi konusmuyor....orta vade onun dedigi...
                tebrikler tupo şevkiyi bildin ada formastonu endeksdede ufaktan çikmaya başladi şapka çikartiyorum helal 108 destekmiş endeksde 115 itina ile bekliyoruz. 1 numarasin

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  tebrikler tupo şevkiyi bildin ada formastonu endeksdede ufaktan çikmaya başladi şapka çikartiyorum helal 108 destekmiş endeksde 115 itina ile bekliyoruz. 1 numarasin
                  ne dedim yegen....KONSOLİDASYONDAYIZ dedim....bak bügün sevgata yüzde 2.5 yukarı bastı....eregliye ve selecona da...şevgata bastıgı kadar bastı...birine yüzde 2.3 eksi...birine 0.49 eksi....NÖÖRÜYOR....endeksi yerinde tutuyor...kaartlarda düzeltme yapıyor...işte bu diyorki....117 000 veya overshootingle 120 000 mümkün....BÖYYÜK DÜŞÜŞTEN ÖNCE....ben KENE yi buna göre hazırlıyorum...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı
                    ytd.

genel grafımız....

HEDEF 300 000.....bunun kosulları neler önce onu yazacagım....dolar endeks kac....dolar-tl kac...altın kac...euro-tl kac...

unutmayın....

HİÇBİRŞEY İMKANSIZ DEGİLDİR....tersine İMKANSIZ GÖRÜNEN HEDEFTİR....

evettttt....kuzu kim....bomba gibi piyasalara düşen....imkansızları haykıran adamdır....dimag ki neymiş...ARTIK HEDEF 300 000 MİŞ.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

ARTIK DİYORUM Kİ....bu baslıkta verdigim gibi....borsa 300 000 e gidecek.....

Yorum

• deepblack
                        Yeni Üye
                        • 10 Mart 2016
                        • 16

bir sazan olarak bir kaç soru soracağım. soru 1: grafikte önemsenen tarihler arasında 2003 2006 tarihleri arasında öngörülen hareket benzeri yaşanmış; sebebi Avrupa birliği ve akp'nin tatlıya tuzluya karışmadığı süreç v.s v.s... şimdiki yükseliş sürecinde atar damar nedir ne bizi yükseltecek ?
                        soru 2 : bu süreçte döviz ne durumdadır Euro ve dolarda hedef nedir ? 3ncü soru neden şeyh bedrettini yazmıyorsun paranın a.q saygılar...

bu mesaja da cevap vermez isen bir daha yazmayacağım belki hoşuna gidecek emme uşakların kafasındaki soru işaretleri elbet bir şekilde dile getirilecektir. ben basit bir Anadolu çocuguğum. bana şeyh bedrettini anlat bende değerlendirip talebelerime anlatayım. bilgi yürüsün çiçek açsın. yanlışsa kurusun. burada yazmayan sadece okuyan arkadaşlar için de konuşuyorum. Anadolu bilgiye açtır. mevzu sadece para değildir.

Yorum

• hasanhuseyin
                          Katılımcı
                          • 02 Ocak 2014
                          • 132

Önce 117K, sonra düşüş sonra 300K mı

Yoksa direk 300K mı?

Ben anlamadım durumu valla

Yorum

• ihakki
                            Tecrübeli
                            • 02 Aralık 2008
                            • 709

hasanhuseyin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Önce 117K, sonra düşüş sonra 300K mı

Yoksa direk 300K mı?

Ben anlamadım durumu valla
                            Önce 117 . sonra düşüş, sonra 300
                            YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

deepblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              bir sazan olarak bir kaç soru soracağım. soru 1: grafikte önemsenen tarihler arasında 2003 2006 tarihleri arasında öngörülen hareket benzeri yaşanmış; sebebi Avrupa birliği ve akp'nin tatlıya tuzluya karışmadığı süreç v.s v.s... şimdiki yükseliş sürecinde atar damar nedir ne bizi yükseltecek ?
                              soru 2 : bu süreçte döviz ne durumdadır Euro ve dolarda hedef nedir ? 3ncü soru neden şeyh bedrettini yazmıyorsun paranın a.q saygılar...

bu mesaja da cevap vermez isen bir daha yazmayacağım belki hoşuna gidecek emme uşakların kafasındaki soru işaretleri elbet bir şekilde dile getirilecektir. ben basit bir Anadolu çocuguğum. bana şeyh bedrettini anlat bende değerlendirip talebelerime anlatayım. bilgi yürüsün çiçek açsın. yanlışsa kurusun. burada yazmayan sadece okuyan arkadaşlar için de konuşuyorum. Anadolu bilgiye açtır. mevzu sadece para değildir.
                              ULA NAMISSIZ.....SEYH BEDRETTİN BENEM....tonla düşman edinmişem....onu bidaha anlatsam...düşman sayım ikiye katlar...

diger dediklerine gelence....

sende bilirsenki....BENİM GÜNDEMİM İLE....FORUMLARIN GÜNDEMİ AYNI DEELLDİR....forumlar ve tv lerde konusulan gündem...PLATONUN MAGARASINDA ONLARA GÖSTERİLEN....ve bunnara kafa yorun bunnarrla mesgul olun denilen gündemdir....benim gündemimde ise...SKENDER in bizatihi elinde olan ve sakladıgı gündem vardır....

daha üç sene önce yazdım....dedimki....AKÜPE öyle KEMALİST olacak ki....tüm KEMALİSTLER vayyy be diyecek....oldu mu...OLDUUU...iyimi oldu....tabiiki iyi oldu...nereden bildim bunu...SKENDER in elimdeki gündeminden...

incik.....hedef 300 000.....üç asamalı olacak bu....NEDEN....ŞİMDİ YAZMAM OLA....platonun magarında ki alıklar beni pincik pincik eder...

imdi....saaa bi GRAF göndereyim...ŞEYH BEDRETTİN....yani ben bizatihi çızdım...bak eski kanal....bak yeni kanal....bak orada 117 veya 120 000 var....sorasını sora yazarım ula....şimdi dadını çıkar...

demişsinki....2003 ila 2006 çıkışı....heee ele....aglına gubban oldugum...baaa küsme ola....cok az akıllı adamız....bi avucuz bu foruma toplandık....azalmamız üzer beni...bu rafine olmus süzülmüş usaglarla mutlu ve mesudum ben...

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

ula usaglar....borsayı günnük izlerken....skenderin estirdigi rüzgarlardan etkilenmeyin....

korkmayın.....bildiginizden sasmayın....

bi misal vereyim....yakından....

ben shortam....seyh bedrettin yani....skender basıyor yukarı....son KENE de....durum korkunc kötü...

babo ve guneysu geldiler....ikiside benim dostlarım....beni korudular...niyetleri kötü degil...

ÇIK BU POZİZYONDAN dediler....dedimki....ÇIKMİRAM ULA....tırları yüklüyacagam...biraz acı çektikten sonra...

ne yaptım....99 000 de....parayı ikiye katlamış 3 volvo tırı yükleyip gittim....

bakın yalpalama yok....PLATONUN MAGARASININ ETKİSİNE GİRMEK YOK....yoookkk çünki çalışmış SIMULASYONLAR yapmışım...ona göre oynamısam...kendime ihanet edermiyim....KOL KESERİM....kendime ihanet etmem....

bunu prensip edinin.....finansal piyasada para kazanmanın anahtarı budur....kaybetmenin anahtarı ise STOP LOSS dur....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information