Haftalık kapanışı buraya yakın bir yerlerde yaparsak, biraz nefes alırız, USD/TL 3,83-89 arası bir yere sarkması lazım diye düşünüyorum.
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Haftalık kapanışı buraya yakın bir yerlerde yaparsak, biraz nefes alırız, USD/TL 3,83-89 arası bir yere sarkması lazım diye düşünüyorum."Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
-
Güzel özet kuzu hocamkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGELELİM BÜTÜÜÜNNN BU OLAYLARIN MERKEZİNE.....SURİYE....
efendimmmm....bi varmış bi yokmus....gökten bi gırnızı elma düşmüş...yarısını anlatan yemiş...yarısını anlıyan yemiş...dinleyip anlamıyanda üçün birini yemiş....
2003 de iraqta saddama furuyorlar....QADDAFİ arap birligi toplantısında konusuyor...ula usaglar diyor...hepsi orada king abdullah...assad ve digerleri....BUGÜN SADDAMA FURUYORLAR...furanlarla berabersiniz...yarında tek tek hepimize FURACAKLAR diyor....araplar gülüyorlar...
saddam bitti....küüütttt ARAP BAHARI....ne bahar ama....kan sel gibi aktı....
QADDAFİ öldürüldü....libyada devlet yok...libya merkez pankası altınları uçmuş....LİBYA HALKI AÇ...
yettimi....yoooo yetmedi....
assad diktatör....assad dinsiz....assad sunni kardeşlerimizi öldürüyor....vawwww....diyen kim araplar ve müslüman ülkeler...
kannn sel gibi akıyor....dass üstünde das kalmıyor suriyede....
yettimi....yetmedi....
ERDOGAN diktator....erdogan diktatör baslıyor....gülme komsuna gelir basına....ceddimiz demiş...
sochi de nihayet bi olumlu toplantı....
oda ne....suudi dede suriye muhalifleri toplantısı....sonuc...ASSAD DİKTATOR...gitmeli sonra barış....
SORUDA SU....bu muhaliflere....ula sizi suriyede dinliyen var mı....cugap yoookkkk....ula suriyede hangi bölge sizin elinizde...HİÇ YOK...assadın elinde olmuyan yerler....ya KURTLERE GEÇTİ....yada AL QAİDEYE....eeee siz kimi temsil ediyorsunuz...SUUDİYİ....ha ha ha
ula oglum....
herbte.....SAHA KİMİN ELİNDE İSE....ONUN DÜDÜGÜ ÖTER...sende düdük yokki...MEHDİ SENİ KUCAGINA ALMAYA CAGIRIYOR....sana diyecekki...idlibi sizi kabul etmiyen AL-NUSRADAN TEMİZLİYECEGİZ....idlipte gittimi....SENİ ARTIK SUUDİYE YERLEŞ VE SUS POZİZYONUNDA KALIRSIN...
hadisenin özeti bu....
RUSYANIN ELİNDE....suriye gökleri ve assad var....
AMRİKİNİN ELİNDE.....pkk ve ona ait gökler var....
IRANIN ELİNDE........tüm suriye ve ıraqı saran....hezbullah ve baglı güçleri var....
suriye muhalefetinin elinde....üçün biri var....
turkiyenin elinde ise.....SURİYE MUHALEFETİ VAR...
BELECE MASAYA OTURACAKLAR....eeee sonuc....sonuc belli...SAHA KİMDE İSE....DÜDÜK ONDA...
eline sağlık...
Yorum
-
NE DİİİRRRR.....
argadas ben bu kanaldayım ve çikamiram....GETİRİN SATIN DİİRRR....
YOHHH YAW....ANAN GÜZEL Mİ SENİN....
ula niye cıkarmirsan gavat....gerçek sebeb ne....
guzuya sorun....ben demem.....
guzuya sorduk....guzuda diirrki....sebeb İÇ DİNAMİK....bazı fonlar kasım ayında satar ve blancosunu 30 kasım sonuna göre yapar...ARALIK SONUNA GÖRE DEGİL....o usaklar piyasada suan....onlarla işi bitsin...kanalın mamına kor.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Tüm öğretmenlerimizin.şahsınızın.ogretmenlergunu kutlu olsun.işiğinız hiç sönmesin.Sayın kuzu hocam.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNE DİİİRRRR.....
argadas ben bu kanaldayım ve çikamiram....GETİRİN SATIN DİİRRR....
YOHHH YAW....ANAN GÜZEL Mİ SENİN....
ula niye cıkarmirsan gavat....gerçek sebeb ne....
guzuya sorun....ben demem.....
guzuya sorduk....guzuda diirrki....sebeb İÇ DİNAMİK....bazı fonlar kasım ayında satar ve blancosunu 30 kasım sonuna göre yapar...ARALIK SONUNA GÖRE DEGİL....o usaklar piyasada suan....onlarla işi bitsin...kanalın mamına kor.

Yorum
-
bu fonların işi bitti....bugün ASELSANA gönderdikleri ordinolarda alındı...yüzde 4 alttan....gariii fişeklemek üçün BURSOYU engel kalmadı....bu fonlar ay basından beri çıktı...eee bögünde 24 kasım....işleri bitti yani...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
küstüm ula....benim ögretmenler günümü sadece iki kişi kutladı....di haydi GİDİREM....
ula beni sevmesenizde....ÖGRETEN TARAFIMI SEVİN NAMISSIZLAR....herkes kutlarsa gelirem....yoksa kalbime tas basar GİDİREM...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Ogretmenler gunun kutlu olsun. Hocalarin hocasikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterküstüm ula....benim ögretmenler günümü sadece iki kişi kutladı....di haydi GİDİREM....
ula beni sevmesenizde....ÖGRETEN TARAFIMI SEVİN NAMISSIZLAR....herkes kutlarsa gelirem....yoksa kalbime tas basar GİDİREM...
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Kuzum seni de seviyoz,öğreten tarafını da, yani seni HER HALİNLE SEVİYORUZ.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterküstüm ula....benim ögretmenler günümü sadece iki kişi kutladı....di haydi GİDİREM....
ula beni sevmesenizde....ÖGRETEN TARAFIMI SEVİN NAMISSIZLAR....herkes kutlarsa gelirem....yoksa kalbime tas basar GİDİREM...YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
Ah hocam senin gününü kutlayacazda kiminkini kutucaz. Yaşa varol hocam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
-
Senki şu sosyal medyada tek keyif alarak okuduğum bilgesin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu fonların işi bitti....bugün ASELSANA gönderdikleri ordinolarda alındı...yüzde 4 alttan....gariii fişeklemek üçün BURSOYU engel kalmadı....bu fonlar ay basından beri çıktı...eee bögünde 24 kasım....işleri bitti yani...
Klasik cuma akşamı olayları, pazartesi fişekmi?"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
Yorum
-
Kutlu olsun Kuzu hocam.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterküstüm ula....benim ögretmenler günümü sadece iki kişi kutladı....di haydi GİDİREM....
ula beni sevmesenizde....ÖGRETEN TARAFIMI SEVİN NAMISSIZLAR....herkes kutlarsa gelirem....yoksa kalbime tas basar GİDİREM...
Yorum
Yorum