önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Kanji
    Katılımcı
    • 25 Eylül 2012
    • 195

Haftalık kapanışı buraya yakın bir yerlerde yaparsak, biraz nefes alırız, USD/TL 3,83-89 arası bir yere sarkması lazım diye düşünüyorum.
    "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
    Henry Royce

Yorum

• freeyourmind
      Katılımcı
      • 12 Mart 2016
      • 198

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      GELELİM BÜTÜÜÜNNN BU OLAYLARIN MERKEZİNE.....SURİYE....

efendimmmm....bi varmış bi yokmus....gökten bi gırnızı elma düşmüş...yarısını anlatan yemiş...yarısını anlıyan yemiş...dinleyip anlamıyanda üçün birini yemiş....

2003 de iraqta saddama furuyorlar....QADDAFİ arap birligi toplantısında konusuyor...ula usaglar diyor...hepsi orada king abdullah...assad ve digerleri....BUGÜN SADDAMA FURUYORLAR...furanlarla berabersiniz...yarında tek tek hepimize FURACAKLAR diyor....araplar gülüyorlar...

saddam bitti....küüütttt ARAP BAHARI....ne bahar ama....kan sel gibi aktı....

QADDAFİ öldürüldü....libyada devlet yok...libya merkez pankası altınları uçmuş....LİBYA HALKI AÇ...

yettimi....yoooo yetmedi....

assad diktatör....assad dinsiz....assad sunni kardeşlerimizi öldürüyor....vawwww....diyen kim araplar ve müslüman ülkeler...

kannn sel gibi akıyor....dass üstünde das kalmıyor suriyede....

yettimi....yetmedi....

ERDOGAN diktator....erdogan diktatör baslıyor....gülme komsuna gelir basına....ceddimiz demiş...

sochi de nihayet bi olumlu toplantı....

oda ne....suudi dede suriye muhalifleri toplantısı....sonuc...ASSAD DİKTATOR...gitmeli sonra barış....

SORUDA SU....bu muhaliflere....ula sizi suriyede dinliyen var mı....cugap yoookkkk....ula suriyede hangi bölge sizin elinizde...HİÇ YOK...assadın elinde olmuyan yerler....ya KURTLERE GEÇTİ....yada AL QAİDEYE....eeee siz kimi temsil ediyorsunuz...SUUDİYİ....ha ha ha

ula oglum....

herbte.....SAHA KİMİN ELİNDE İSE....ONUN DÜDÜGÜ ÖTER...sende düdük yokki...MEHDİ SENİ KUCAGINA ALMAYA CAGIRIYOR....sana diyecekki...idlibi sizi kabul etmiyen AL-NUSRADAN TEMİZLİYECEGİZ....idlipte gittimi....SENİ ARTIK SUUDİYE YERLEŞ VE SUS POZİZYONUNDA KALIRSIN...

hadisenin özeti bu....

RUSYANIN ELİNDE....suriye gökleri ve assad var....

AMRİKİNİN ELİNDE.....pkk ve ona ait gökler var....

IRANIN ELİNDE........tüm suriye ve ıraqı saran....hezbullah ve baglı güçleri var....

suriye muhalefetinin elinde....üçün biri var....

turkiyenin elinde ise.....SURİYE MUHALEFETİ VAR...

BELECE MASAYA OTURACAKLAR....eeee sonuc....sonuc belli...SAHA KİMDE İSE....DÜDÜK ONDA...
      Güzel özet kuzu hocam
      eline sağlık...

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

NE DİİİRRRR.....

argadas ben bu kanaldayım ve çikamiram....GETİRİN SATIN DİİRRR....

YOHHH YAW....ANAN GÜZEL Mİ SENİN....

ula niye cıkarmirsan gavat....gerçek sebeb ne....

guzuya sorun....ben demem.....

guzuya sorduk....guzuda diirrki....sebeb İÇ DİNAMİK....bazı fonlar kasım ayında satar ve blancosunu 30 kasım sonuna göre yapar...ARALIK SONUNA GÖRE DEGİL....o usaklar piyasada suan....onlarla işi bitsin...kanalın mamına kor.

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

NE DİİİRRRR.....

argadas ben bu kanaldayım ve çikamiram....GETİRİN SATIN DİİRRR....

YOHHH YAW....ANAN GÜZEL Mİ SENİN....

ula niye cıkarmirsan gavat....gerçek sebeb ne....

guzuya sorun....ben demem.....

guzuya sorduk....guzuda diirrki....sebeb İÇ DİNAMİK....bazı fonlar kasım ayında satar ve blancosunu 30 kasım sonuna göre yapar...ARALIK SONUNA GÖRE DEGİL....o usaklar piyasada suan....onlarla işi bitsin...kanalın mamına kor.

Tüm öğretmenlerimizin.şahsınızın.ogretmenlergunu kutlu olsun.işiğinız hiç sönmesin.Sayın kuzu hocam.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

bu fonların işi bitti....bugün ASELSANA gönderdikleri ordinolarda alındı...yüzde 4 alttan....gariii fişeklemek üçün BURSOYU engel kalmadı....bu fonlar ay basından beri çıktı...eee bögünde 24 kasım....işleri bitti yani...
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

küstüm ula....benim ögretmenler günümü sadece iki kişi kutladı....di haydi GİDİREM....

ula beni sevmesenizde....ÖGRETEN TARAFIMI SEVİN NAMISSIZLAR....herkes kutlarsa gelirem....yoksa kalbime tas basar GİDİREM...

Yorum

• aliev
                Yeni Üye
                • 06 Nisan 2013
                • 10

KUZU Hocam Öğretmenler Günün Kutlu Olsun

Yorum

• Misafir

küstüm ula....benim ögretmenler günümü sadece iki kişi kutladı....di haydi GİDİREM....

ula beni sevmesenizde....ÖGRETEN TARAFIMI SEVİN NAMISSIZLAR....herkes kutlarsa gelirem....yoksa kalbime tas basar GİDİREM...
                  Ogretmenler gunun kutlu olsun. Hocalarin hocasi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• ihakki
                    Tecrübeli
                    • 02 Aralık 2008
                    • 709

Kuzum seni de seviyoz,öğreten tarafını da, yani seni HER HALİNLE SEVİYORUZ.
                    YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• mehmet.ozbilgic
                      Katılımcı
                      • 07 Haziran 2015
                      • 74

Ah hocam senin gününü kutlayacazda kiminkini kutucaz. Yaşa varol hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• hocamurat2001
                        Aktif
                        • 26 Haziran 2014
                        • 367

örtmenim günün kutlu olsun pirim...

Yorum

• mehmet.ozbilgic
                          Katılımcı
                          • 07 Haziran 2015
                          • 74

Senki şu sosyal medyada tek keyif alarak okuduğum bilgesin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Kanji
                            Katılımcı
                            • 25 Eylül 2012
                            • 195

bu fonların işi bitti....bugün ASELSANA gönderdikleri ordinolarda alındı...yüzde 4 alttan....gariii fişeklemek üçün BURSOYU engel kalmadı....bu fonlar ay basından beri çıktı...eee bögünde 24 kasım....işleri bitti yani...

Klasik cuma akşamı olayları, pazartesi fişekmi?
                            "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
                            Henry Royce

Yorum

• kaptannemo
                              Seyirci Üye
                              • 04 Haziran 2009
                              • 69

Kutlu olsun Kuzu hocam.

Yorum

• mdogan06
                                Seyirci Üye
                                • 20 Aralık 2015
                                • 60

Kuzu hocam,

Olaylara farklı açıdan bakmayı öğrendim sayende, karşılıksız verdiğin bilgi ve emekler için çok teşekkür ederim.

öğretmenler gününü gönülden kutlarım.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information