önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

eger HALKBANK....bu işten yırtarsa....fiyatı anında ikiye KATLAR...YANİ 20 OLUR....bi haftada....

bele ortamlar...SHORTCULAR ÜÇÜN ÇOK TEHLİKELİDİR....o yuzden kuzu MÜŞTERİ OLMUYOR....

bir dinazor....1994....2000....2008 krizlerini yasamıssa...genlerinde otomatik olarak SAVUNMA REFLEKSLERİ OLUŞUR....yüce rebbim dinazoru ele yaratmış....yapılacak bişey yok...mecburen seyirci olur...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

ben ne diyorum hep....SULAR DURULDUGUNDA....DOLAR-TL 2.80....

bögünki gün....devlet rapor yayınladı....diyorki....dolar-tl degeri önümüzdeki 5 yılda...1.97...YANİ 2.0....ben ne dedim 2.80...

nereden hesaplıyoruz bunu....ben ve devlettekiler....TÜRKİYENİN EKONOMİK VE ASKERİ GÜCÜNÜ...hisaba katarsan...turkiyenin SATINALMA PARİİTESİ....maksimum 2.80 dir....minumum 2.0 dır.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

peki suanda ne oluyor....

neden dolar-tl....kızgın sac üstünde hoppulatılan nohut gibi hoppulatılıyor....ve çorum leblebisi oluyor....

çünki devlet....ATEŞİ KIZIŞTIRIP....HOPPULAMAYI ARTIRIP....keferenin KOLUNU BÜKÜYOR....

AMRİKİNİN...bu kadar korkunç borcuna ragmen....DOLARI KIYMETLİ TUTAN NEDİR...TÜM PARALARA KARSI...AMRİKİNİN EKONOMİSİ VE ASKERİ GÜCÜDÜR...büyük çogunlukla ASGERİ GÜCÜ...

KIYTIRIK AVRUPANIN İSE...ikinci dünya harbinden buyana....askeri gücü yoktur...akıllı olup...TÜRKİYEYİ avrupa birligine alsalardı...ASGERİ GÜÇLERİ OLACAKTI....akılları gıt deyyyuzzların...veya emir öyle geliyor ZİONİST patrondan...

Yorum

• freeyourmind
          Katılımcı
          • 12 Mart 2016
          • 198

Kuzu hocam seni ilgiyle takip ediyorum, gün boyu yarım saatte bir bakıyorum birşey yazdınmı diye. yaşa varol.
          Hocam peki bu sular ne zaman durulacak. Daha önce de 3.20 demiştin sen dememişsin gibi 3.95'e tepti bu benjamin.
          Dolar konusunda biraz milliyetçiliğin ağır basıyor ve duygusal davranıyor olabilir misin?
          Bir de bu siyasal İslamın vakti doldu hepsi geldikleri gibi gidecek buna bizimkilerde dahil diyordun. Bu değişim olduktan sonra mı 2.80 bekliyorsun doları?

Sorular, sorular... cevap ?

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Kuzu hocam seni ilgiyle takip ediyorum, gün boyu yarım saatte bir bakıyorum birşey yazdınmı diye. yaşa varol.
            Hocam peki bu sular ne zaman durulacak. Daha önce de 3.20 demiştin sen dememişsin gibi 3.95'e tepti bu benjamin.
            Dolar konusunda biraz milliyetçiliğin ağır basıyor ve duygusal davranıyor olabilir misin?
            Bir de bu siyasal İslamın vakti doldu hepsi geldikleri gibi gidecek buna bizimkilerde dahil diyordun. Bu değişim olduktan sonra mı 2.80 bekliyorsun doları?

Sorular, sorular... cevap ?
            TURK DEVLETLERİ....devlet olabilmek üçün...devleti ayakta tutabilmek üçün....DİNİ HEP KULLANMIŞTIR....islamdan önce...islamdan sonra....her iki dönemdede....

TURKLER KILIC ZORUYLA....dogudan ÇİN ....BATIDAN islam ordularınca sandaviç edilmiş....kılıç zoruyla müslüman olmuştur bu proses 200 yıl sürmüştür....müslümanlaştırılmaları....200 yıl sonra TUGRUL BEY bagdata girmiş...abbasi halifesine nehaber HEMİŞKO DEMİŞ...ve yana çekil....ne diyorsam onu yap demiş...BÜYÜK SELÇUKLU DEVLETİ ile....tarihin TÜRKE HEP GEBE OLDUGUNU....hem araba....hemide dunyaya göstermiştir...

TURK....tarihinde devleti üçün herşeyi kullanmıştır....ve bu TURKUN dogal hakkıdır....yüce rebbim ele yaratmış...

demişsin ki....dolar-tl yorumlarına milliyetçilik duyguların etki ediyormu....

evet ediyor....

para kazanmak her insan için önemlidir ve arzu edilir....fekattt bir TURK MİLLİYETÇİSİNİN....paramı....VETAN MI...dedigi bi nokta vardır ki....o noktada parayı İKER ATAR.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

GERİDE KALDI....

ihakkı....bi hesap yapmıştı....dolar-tl su olursa....endeks su olur diye....

bi örnek....endeks 26 000 de dolar endekste....bu tekrar 32 500 e giderse....dolar-tl 3.60 a düşerse....endeks kac olur....117 000 olur....bunu HALKBANK ikiye katlıyarak ve diger bankalarda tekrar zirvelerine gelerek yapacaklar...

benden orada burada okudugunuz YORUMLARI BEKLEMEYİN....

BEN KUZUYUM....

Yorum

• sea48
                Katılımcı
                • 08 Mart 2016
                • 137

The Pension Crisis is brewing rapidly and we will begin to see this make headlines much more so around the world. There is hardly a country not in trouble

Gelecek pension crisis
                YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
                Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

• METE99
                  Aktif
                  • 29 Mart 2014
                  • 224

SubZero5 Nickli Üyeden Alıntı
                  ..............
                  Atam bizi 3 mart 1924 de alti yuzyillik esaretten kurtarmaya calisti. Ama kanser metastaz yapmis ..
                  Bir onceki sayfada Dolarin gucu , asgeri gucudur , ekonomik gucudur diyorsun.. Kisaca bilim adamlarinin gucudur diyelim.
                  Uygurlarigimiza katkisi olmus bilimadamlari asagida......
                  Ülke "beyaz fil" yatırımlarıyla doldu bunun sıkıntısını çok çekeceğiz,
                  ama asıl okullarda milyonlarca İmamHatip öğrencisi var şu anda ki bunun dünyada eşi benzeri yok.
                  Türkiyede bilime eğitime vurulan bu darbeden nasıl kurtulacağız bilmem..

(Beyaz Fil iktisat yazınında gösterişli ama “külfeti, nimetinden çok olan” yatırım demektir - Ege Cansen)
                  Sırça köşkte oturan komşusuna taş atmamalı..

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    sahanım....ha ha ha....

ula niye KUZU KURALLARINI kullanmirsiz....namıssız...bosuna mı yaziram....

kuzu kuralı.....HER BİLİNEN TARİHLİ...haberden önce....BORSA DÜŞER...satacakları oyar...hubardan önce cıkmaya baslar....hubara zirvesind girer...

hubar ne....27 kasım reza zerrap ve halk bank devası....

grafige bak....kuzu kuralının nasıl işledigini gör....

bak elipsle işaret ettim....hubardan önceki düşüş bu...bu hubara pimpirikli olanların satısını aldı....bak dogru ile işaret ettim....hubara 27 kasıma girerken gelecegi yer....

ula ben atmiram ki....25 yıllık kuzu kuralları ile oyniram....NİYE 117 000 DİYİREM....ula kuzu kuralları ele diyir...
                    döndü gözüküyor....hubara daha 13 gün var...HUBAR 4 ARALIGA KAYDI....bakalım bu kuralım çalışacak mı gene....

geride kaldı...öne alalım....

BU DİPMİ....hubardan önceki....bakacagız....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

UNUTMAYIN.....

BU KURAL GEREGİ....eger bugün dipse ki yarın görecegiz....ne yapacagımı söylemiştim....

demiştim ki...dibi buldugum an...borsada....dolar-tl yi shortluyacagım....

4 kademe KENE....ilki 3.96....

sonra.....onu gutmu gumastan yapılmış yatagıma yatırıp....OYLUM OYLUM OYMAZSAM....namerdim demiştim....kanjime...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

leeeeennnn olum....

bu zerrap olayı önemli deelll artık....bu fiyatlara gireli aylar oldu....ENSEYİ KARARTIP....KAARDI TESLİM ETMEYİN OLUMM...

LEMMMMM OLUM....

DOLAR ALABİLMEN ÜÇÜN TURK LİRAN OLACAK.....yoksa üçün birini alırsın ulen...

KOL BÜKÜLÜR....oylum oylum oyulursun daltarak....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

yarın....

gurubun biri piyasaya girse....20 milyar dolar satsa....kimde 80 milyar tl varki onu assın....az kaldı buna....

lem olum...akıllı ol ulen....KOLUN BÜKÜLÜR LEM SENİN....

sen hiç turkle yataga girdin ni ulenn....

digelim qatar ve IRAN ortak girdi....nööörecegin lem sünnetsiz...amriki ordusunu mu yolluyacan....

geopolitic taviz ver....verdimi...qatarla ıran ayvayı yer ulen....

Yorum

• Misafir

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            MAXSIMUS....

dolar bazlı endekste....yüzde 20 çöktük zaten....

endeks 110 000 ilk degdiginde....dolar-tl 3.40 idi....dolar bazlı endeks 32 500 olmustu....

şimdi endeks 103 000 e degdi....dolar tl 3.96....oldu...dolar bazlı endeks 26 000 oldu...

bak çöküş ne kadar....yüzde 20....
                            ytd. sayın kuzu hocam sobetiniz 50 dolar endeksten tatlı. zarrabın beklentisinden heyacanlı emekleriniz için sonsuz teşekkürler. kabul buyurunuz efendim.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

tessekkürler MAXSIMUS....

devam et...euro olarakta koy....bu topic sana full serbest....bana sorma....çalış...üret ve AS...seni ben çagırdım...çagırdıgıma göre...bi bildigim var demektir....

yukarıdaki grafa Bİ TREND CIZGISI EKLE....düşüş trend cızgısı...ilk tepe ve takip eden tepeyi birleştir uzat....o cızgıya degip dönersek....borsada hedef 50 000 dolar endeks....YANİ 300 000....yolda...

kafan karışmasın diye benden baska kimseyi okuma....her yazımı graficle....

Yorum

• Misafir

vallah hocam .nezaketeniz ve inceliğiniz. karşısında akan sular durur.bendeniz hakkınızı ödemekte aciz kalır.siz olamadan söylüyorsunuz. ne mümkün bizde o mantık. ama robot resimleri yazılarınıza göre koymaya çalışırım. ytd. ytd. tl bazlı umutların devam etmesi sarı bandın üstünde olmasına bağlı.(boğa)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information