Kanji Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Guzubaba sen sonuç odaklısındır, aradaki dedikodularla ilgilenmezsin,
fakat bu zarraf olayı Türkiye'de oldukça farklı yorumlanmaya basladi, Amerika'da olay nasil görünüyor,
ve bu iş nasil çözümlenir. bu arkadasi öttürmeye baslarlarsa ucu memlekete ne oranda girer?
kardesçe saygı ve selamlarımlayusuf yusuf yusuf...
Yorum
-
Kuzum son kale düştü 106.800 altında kapattık ancakkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson kaledeyiz....106 800....altinda kapatmamali....
bir taraftanda aselsan dipten dönmüş gözüküyorkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterASELİ bugün taban yaptılar.....
yarın dibini bulur ve dönerse....117 000 yükselişi baslar...HALBANK LA o sinyal geldi....
Bu durumda 117.000 yükselişi başladı mı yoksa araftamı kaldık?
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
kuzu başkan 28 den cevirdiler aselsan haftaya tepecek buyük ihtimal bu durumda 117.000 çıkışı başlayacakmı yoksa o iş rafamı kalktı önce 99.000 mi göreceğiz u-100 de.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterASEL bundan bir ay önce....28 tl idi....47 ye gitti...32 ye düştü....KORKUNC HACİMLERLE....
PEKİ BU HİSSEDEKİ UZUN YATIRIMCI KARDAMI....ZARARDAMI....
cevap nerede....
iyi bir borsacı isen....BİLİRSİN....
cevap....200 günnük ortalamadadır....o kac ASELDE....23 tl....bak herkes hala korkunc karda....uzun yatırımcılar yanni...
TOKAT ise....açgözlü olanlara geldi....
yarınki TABANI ise....26 tl dir....bu tabanıda yapacaksa...ENDEKS DÜŞMESİN DİYE....pankalara furuş gelmeliki...bunu yapsınlar.
bendeniz....27 den itibaren ALICIYIM...ALIŞI YAZ İZLEME....
zarrap olayından dolayı satıcılı olacak deniliyor herkesin bildiği yöne gidermi endeks?
bir başka durum endeks kagıtlarında cuma günü bankaları verdiler sanayi aldılar herifmidr varlık fonumudur kimdir bu alan yada katar parasımıdır.
Yorum
-
Televizyonlarda ve gazetelerde Sarraf haberi çok yayıldı.İnsan ister istemez etkileniyor.e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu başkan 28 den cevirdiler aselsan haftaya tepecek buyük ihtimal bu durumda 117.000 çıkışı başlayacakmı yoksa o iş rafamı kalktı önce 99.000 mi göreceğiz u-100 de.
zarrap olayından dolayı satıcılı olacak deniliyor herkesin bildiği yöne gidermi endeks?
bir başka durum endeks kagıtlarında cuma günü bankaları verdiler sanayi aldılar herifmidr varlık fonumudur kimdir bu alan yada katar parasımıdır.
Borsada Ky yi silkeleme için kullanıyorlar bence.yine sizin dediğinize gelecek galiba göstere göstere düşmez endeks haftaya çıkış başlayacağını düşünüyorum..Ters mantık düşünmessek kazanamayız...
Yorum
-
yegen....
bu olay siyasi....zerrap devasında....görünen oki....27 kasımda baslıyacak 3 hafta sürecek....üç hafta sonraki kararında NE OLACAGI BELLİ DEGİL...
bu durumda....borsada şu olur bu olur demek zordur....yazılarımı dikkatlice okumussan....bütün bu olaylar SURİYE VE IRAQTA....türkiyenin önünü kesmek üçün...SANTAJ BOYUTUNA vardı....
2013 deki yazılarımda....SURİYE kolay düşmez....libya gibi dgildir dedim...libya nufusu yüzde 95 sunni islam....suriye ise...sunni islam...şia islam...nusayri islam...druze islam...envayi çeşit hiristiyan araplar....kürtler ve türkmenlerden oluşuyor....BÖYLE BİR NUFUS DAGILIMINDA....direnen segmentler olur demiştim....libyaya benzemez bu demiştim....burada cok politikacı mezara gömülür demiştim...
aynen öyle oldu....
körfez ülkeleri suriyeyi yıkacagım derken....yıkamadılar....emme suanda birbirini yıkıyorlar...
suudi....lübnan basbakanını esir aldı....istifa ettirdi...adam hala orada....düşün ülkesinde istifa etmiyor...nerede ediyor...suudi de....KOMEDİ YAW....
NİYE....suud en az 200 milyar harcadı suriye ve ıraqtaki savasa....sonuc.....İRAN GALİP....bu adamları cıldırtıyor...
SURİYEDE YÜZBİNLERCE İNSAN ÖLDÜ....göç ettiler....bir acılar diyarı ki....yıkılmış şehirlerinde...harebelerde ölen insanların ruhları cirit atıyor...
BİR İLAHİ ADELET VARDIR....birde o ilahın hükmü vardır....HÜKÜM ALLAHINDIR....ve o olacaktır.
kimki....sebeb olmustur....bu acı ve yıkıma....o ki....cezalandırılacaktır....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
117 000 e gidecegiz....bunda ısrarım ise....bu zerrap devası...SHORTCU YARATIYOR....bu müşteridir....MÜŞTERİ İSE VELİNİMETTİR.....ve guzu bunun içinde olamaz....onuncun eylemsizim....
haberler moktanlaştıkca....borsa düz duvara tırmanır....
bu topicte borsa dışı yazı tutmuyorum....siliyorum....ki borsa ile ilgili yazdıklarım önde dursun hep.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SUUD AİLESİNİN....o saraylarda oturması artık cok zor....
islam cografyasında çıkarmaya çalıştıgı....sunni-şia şavası....TEK KURTULUSU İDİ....
ne dedi cumhurbaskanımız bugün....bu mezhep savası tezgahtır dedi....bak biliyorlar ve katılmıyorlar...
SUUD un sonu geldi....kendi içinden yıkacaklar....2018 de....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu hocam,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSUUD AİLESİNİN....o saraylarda oturması artık cok zor....
islam cografyasında çıkarmaya çalıştıgı....sunni-şia şavası....TEK KURTULUSU İDİ....
ne dedi cumhurbaskanımız bugün....bu mezhep savası tezgahtır dedi....bak biliyorlar ve katılmıyorlar...
SUUD un sonu geldi....kendi içinden yıkacaklar....2018 de....
ufuk açıcı analizlerin için teşekkürler suud'un artık orada oturamamasının bir sebebi de artık petrol çağının yavaş yavaş sonuna doğru gelmemiz olabilir mi? eğer petrol önemini yitirecekse bu suud ve türevlerine dünya neden katlansın ki altlarındaki sandalyeyi çekiverirler.
bir de hocam cumhurbaşkanına bakma sen geçmişte de neler söyledi pek güvenilmez kendisi
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Yorum
-
Bazen de göstere göstere düşere.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTelevizyonlarda ve gazetelerde Sarraf haberi çok yayıldı.İnsan ister istemez etkileniyor.
Borsada Ky yi silkeleme için kullanıyorlar bence.yine sizin dediğinize gelecek galiba göstere göstere düşmez endeks haftaya çıkış başlayacağını düşünüyorum..Ters mantık düşünmessek kazanamayız...
2013 gezi olayları gibi..
31 mayıs cuma günü çoğu insan long idi..
3 haziran da hepsi sıfırlandı.
Dikkatli olmak gerekir..O olmaz bu olmaz trend destek direnç indikatör böyle zamanlarda batmanıza neden olur
Böyle zamanlarda frekans ı yakalamak lazım gelir..
Benim hem borsada hemde dolarda gördüğüm her an herşey olabilir..
suyun derinliği çok azaldı..
derinliği az suda dalganın yükseliği artar.
Yorum
-
İşin bir başka tarafı, dolarda düzeltme, endekste tepki lafını duymadığım yorumcu kalmadı...Herkes hemfikir...Endeks tepecek, dolar düşecek diye...Bu skender ağa dirençte alıp destekte satma işine girişmesin sonra...Tüm Türk halkı terste kalır valla...Bu işini gelir mi, bilmiyorum tabi...Belki de göstere göstere yapıyorlar ki başka bir bir sonuç işlerine gelmiyordur...Bilemedim ...Trade işine ara..Bu bölegeler acemiler için değil, profesyonellerin savaş alanı olan seviyeler bunlar...
Yorum

Yorum