önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

TAHVİL FAİZİ FIRLADIMI NE OLUR....yüzde 99 ben bilirem...borsa düşer....bunu PLATONUN MAGARASINDA HERKES BİLİR...

nahhhh bilirsen ahmakkk....bir ay düşer....

sonra 300 000 e gider....birbirini fıstıklar tahvil faizi ve borsa çıkışı...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

KUZU EFENDİ HAZRETLERİNİ SEVMİREM.....bana ayna tutuyor....aynada...ne kadar ahmakk...ne kadar hiçbilmeden cokbilen oldugumu gösterip....kendimden igrenmemi saglıyor....

bende yorumcuyum....mamına koyım hiçkimse beni okumuyor...hiçbirdedigim cıkmıyor....

gidip bir yer bulup...kuzu düşmanları ile rahatca kuzuya küfredeyim...yönetim gevsek ossun.

belkim bende böyle MENSUURR olurum.

kuzudan sevgilerimle , güzel kardeşlerim.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

DİGER YORUMCULARA.....

ula bilgili işler yapın gelip elinizi öpmezsem namerdim....

artık...

bana....

küfretmekten....

vazgeçin.....yoksa isim isim buraya yazar sizi itin DÖÖÖTüne sokar çıkarırım....rezil olursnuz...sizde ki o kıt beyin...bu DELİANLIYLA basa cıkamaz....öpün elimi....kuzu agam demişki deyin....yorumlarınızda....YOKSA ÜSTÜNÜZDEN BULDOZER GİBİ GECER JİLETE ÇEVİRİRİM SİZİ...

Yorum

• gundwane
          Tecrübeli
          • 18 Ağustos 2011
          • 1921

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          TAHVİL FAİZİ FIRLADIMI NE OLUR....yüzde 99 ben bilirem...borsa düşer....bunu PLATONUN MAGARASINDA HERKES BİLİR...

nahhhh bilirsen ahmakkk....bir ay düşer....

sonra 300 000 e gider....birbirini fıstıklar tahvil faizi ve borsa çıkışı...

Batan venazuella borsası

Yorum

• e.yegen
            Tecrübeli
            • 05 Mart 2009
            • 530

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            sorma kuzu dayı once tupo sonra thyo sattık uçurdular herif daldan dala atlıyor yarın thyo satar petkime vb.. dalar ama kücük aselsan kareli tercih ediyorum malum cirosu 500 milyon 300 milyondan işlem görüyor yatmaya devam üstüne..

99000 gelsin tamamını girecem %50 hisse %50 nakitle devam
            Çok ballı imişim karel aselsanın peşine takıldı. geri kalanı petkime bastım bu tepki vermedi kuzu bugün endeks dışarıya uydu biraz geri geldi izleyelim bakalım

Yorum

• WinWin
              Katılımcı
              • 06 Kasım 2014
              • 185

akpliler alman bankalarındaki paralarını çekiyorlar, almanyada bir problem çıkacak galiba yakında...

Yorum

• greenspan41
                Aktif
                • 30 Nisan 2009
                • 327

usdtry çok şık bir analiz yapacağım geçen yıl ocak ayında 3.94 e geldiğinde Halih reçber brezilya analizi yapmış doların 4.25 olacağını söylemişti şimdi Aynı şahıs dolar 3 yıl içinde 2.80 olacak diyor bazen analiz yapmak için tekniğe değil bir kaç kişiye bakmak yeterli

Yorum

• Kanji
                  Katılımcı
                  • 25 Eylül 2012
                  • 195

2018-2020 arası bir yerlerde 2,75 TL gibi bir yerler görüyorum bende, olasılıkların içinde var, ama buna neyin yolaçabileceğini bilmiyordum, onunda cevabı Kuzu'dan geldi, disconnected'ların tasfiyesi sonucu gelecek olan paraları, el konulmasından korktukları canlılar + ipekyolu ticareti komisyonları vs...
                  "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
                  Henry Royce

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ASELSANA NE OLDU....NİYE OLDU....VE NEOLACAK....

NE OLDU önce.....

aselsan....fiyatı 45 e geldiginde market kapitalizyonunda turkiyenin en büyük şirketi olmustu....yani KCHOL den büyük...GARAN dan büyük...SEVGAT(tupo) tan büyük olmustu....fiyat kazanc oranı 35 idi....turk borsa ortalamasının 10 katı....bankalar ortalamasının 5 katı olmuştu....piyasa degeri defter degerinin 8 katı olmustu....yani bu fiyatla 8 TANE aselsan daha kurulurdu....

PEKİ NİYE BUNU BÖYLE YAPTILAR....HERŞEY BASLAMADAN ÖNCE aselsanda YABANCI TAKAS ORANI YÜZDE 65 İDİ....kefere sunu gördü ve yaymaya basladı....aselsan cok büyüyecek....10 sene sonraki fiyatı 300 tl olacak...sürekli temettü ve bedelsiz verecek...devlet ise bunu halka pompaladı....ASELSAN topigi ortalama 1000 kişi günde tarafından ziyaret edildi....6000 yeni hesap acıldı...

yani....artık....MÜŞTERİ YARATILMISTI....cogunlugu halk ve AKÜPE zenginleri idi....kefere bunu görünce kaardı yukarı yukarı fıstıkladı...bu sefer kredi alıp mal miktarını artırdı yerliler....ve tüm günnükcü oyuncular oraya toplandı...

MÜŞTERİ VARDI....KEFERE YUKARI BASIP....elindeki malı iteliyordu....türkiyeden eski borsacı dostum habire email attı....aselsan 35 yukarı kırdıgında....çık artık ondan dedim....yabancı takası yuzde 50 ye düştü...40 da çıktı....bu bana email attı yaktın beni diye...şimdi yeni emailini okudum....ABİ KRAL SENSİN DİYEN....yabancı takası yüzde 30 a düştü demiş....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

temel analiz ve teknik analizde kaardın EN KUVVETLİ DESTEGİ 18 TL DE....bunu asagı kırmadımı....kaart hala yükseliş trendindedir...

öte yandan....

borsacı gelecegi satınalan ve gelecekte kar etmeyi planlıyan kişidir....ASELSANIN ise gelecegi çok parlaktır....şirket sürekli büyüyecektir....ZATEN SUANA KADAR YAPILAN SATINALMALARDA....gelecek üçündü....

dip nerede peki....DİP tüm kredilerin kesilip biçilip....sonrada mevcut uzun vadeci olmuyanların....malını teslim ettigi yerdedir...bu yerde ise yabancı takas oranı yüzde 55 i yeniden asar....BU DİPTİR....sonra hedef yeniden FEYZA....

DOLAYISIYLA....

kredili degilsen...borc para alıp girmemişsen...asela kodugun paraya 2 yıl ihtiyacın yoksa...GİDER SATARSAN KOMPLE Bİ AHMAKSIN SEN....

BANA GELENCE....ben tersine işlem yapan bir traderim...CONTARARY TRADER....Bİ MAL UÇMUSSA ONU SHORTLARIM...BİR MAL ÇÖKMÜŞŞE ONU ALIRIM....not aldım....20 li heryede ASELSANA girecagam....böylece...KCHOL....ISCTR ye...aselsanıda ekleyecegim...

Yorum

• e.yegen
                        Tecrübeli
                        • 05 Mart 2009
                        • 530

başkan saol yorumlar için birde küçük aselsan var 320 milyon piyasa degerinde karel bir yorum geçersen makbule geçer malum küçük potansiyeli büyük şirket tek handikapı döviz borcu oda 2018 de hedge zorunluluğu geldi devamli efk. ve ciroda artış var sadece güven meselesi var..

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

bögünki gün usaglar....

borsayı 115 000 e tasıyan 4 kaart izlememde idi....SEVGAT...EREGLİ...SELOCAN...ASELSAN....ilk üçü düzeltmeye girmişti...dünde asel girdi...

bunlar olmazsa....geldigimiz yer....102 500 olacaktı....SIMULASYONUMDAKİ RAKKAM...bunlardaki aşırı MANUPULASYON la...mal çıkmak üçün....borsamız overshooting yapıp 115 000 e gelmiş....benim SIMULASYONUMU BOZMUSTU....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

usaglar bi recam var....

yegen sen yap bunu....korkma guneysu bişey yapmaz....memnun olur tersine...

asella ilgili yukarıdaki iki yazımı alıntılayıp....ASELSAN TOPİGİNE hissenette asın....kuzu bele diyir deyin...tokatlanmasın yawriler....

benim sistemim.....bıst 30 daki tüm kaartları....teknik ve temel olarak izler....herkaartta uyarılar verir...ÇÜNKİ BEN BIST 30 U SHORTLAYIP TIR YÜKLÜYEN BİRİYİM....bunu yapmak mecburiyetindeyim....

Yorum

• e.yegen
                              Tecrübeli
                              • 05 Mart 2009
                              • 530

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              başkan saol yorumlar için birde küçük aselsan var 320 milyon piyasa degerinde karel bir yorum geçersen makbule geçer malum küçük potansiyeli büyük şirket tek handikapı döviz borcu oda 2018 de hedge zorunluluğu geldi devamli efk. Ve ciroda artış var sadece güven meselesi var..
                              astik yazini aselsan sayfasina HERKES BİLDİĞİNİ OKUYOR KORKARIM ENDEKSDE SATIŞ DEVAM EDERSE 25-30 ARASINA GELİR AY SONU

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

ASELSANDA İÇ DİNAMİKLER....FURUSAN DÜŞMANLAR....

aselsanın piyasa degeri bögünki gün ki fiyat olan 35 le.....35 milyara düştü....

bu olayları saglıyan BIYIKLI VEYA SÜNNETSİZ HAÇLI ORDULARININ takası yüzde 65 den....yüzde 30 a düştü...satan kim kefere ve bıyıklı kefere....

aselsan ın yuzde 15 i halka açık....bu miktar....5.25 milyardır....

bunun yüzde 30 u hala KEFEREDE....ne eder....1.575 milyar eder....yerlide ise 3.675 milyar mal var....

kefere isterse....elinde kalan 1.575 milyarıda iteler....

soruda su....bunu itelerse alabilecek yerli var mı....DENGE BURADA....

peki elinde kalan yüzde 30 u İTELER Mİ....yerli malını satmadıkca ....yerli gidip bu fiyat eyi deyip mal almaya KALKISMAZSA....iteliyemez....iteliyecegi kimse yokda ondan iteliyemez...20 li rakkamlar görünmeden MÜŞTERİ OLMAMAK İLAZIM....olursan kefereye yardım edersin.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information