önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

İKİ AY ÖNCE SİZE....çöküş fornasyonunu anlatmıştım....gerilerde....bütün yüzde 30 veya 40 çöküşlerin önünde bu FORNASYON olur...adı...ALÇALAN DİPLER VE YÜKSELEN TEPELERDİR....

SİMULASYONUMA GÖRE....Bu fornasyonda sıra....117 000 e gidiş....ve oradan 96 000 a çöküştür....FORNASYONUN alt cızgısı....

su ana kadar....İKİ AYDIR GRAFİGİ BEN ÇİZİYORUM....skender ertesi gün uyguluyor....buyurun bakın...ben dedim burada...o cızdı...tam iki ay oldu....gaddas gaddas geciniikkk skendrle....3 VOLVO TIR YÜKLEDİM...bi FUR-KAC 4500 puvan aldım....ikinci 4500 de alırdım emme...115 000 den 109 000 a....TENEZZÜL ETMEDİM....gözüm....VOLVOLARDA....parayı ikiye katlıyan TIRLARDA....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• e.yegen
      Tecrübeli
      • 05 Mart 2009
      • 530

Eger destek 109 calisirsa sevket yukari sinyali yakmali p.tesi tombul parmak 130 yakmali

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

phaon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Aynen, bunu söylediğini ben de hatırlıyorum. Sadece şapka çıkarılır... O zaman bunun emaresi bile yoktu.

EFENDİM....kuzu efendi hazretlerini sevmirem....

niye ola....

imkansız gibi görünen bişey diii....güliiik....sonra gercekleştimi MÖÖÖtt oliikkk....ondan sevmirem....

eeee iyi ya işte...guzu ne demişşe olmuş...sende faydalan....

olurmu agabeyi....bende yorumcuyam....mamına koyam bele kaderin....hiçbir dedigim çıkmıy....

kuzu efendi hazretlerini sevmirem....BANA AYNAYI TUTUYOR...O AYNADA BİLGİSİZ... GERİ ZEKALI Bİ AHMAK OLDUGUMU GÖRİREM...
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

KANJİM....

Yakında....zırdeli....korkunc bi ATATÜRK düşmanı....fesli...agzından salyalar sacarak...sürekli bi FİNO gibi ATATÜRK e havlayan iti içeri tıkar ve tedavi ederler....gebermeden önce....yunan işgal i daha iyiydi...diyen köpegi...

Yorum

• e.yegen
            Tecrübeli
            • 05 Mart 2009
            • 530

Gecmis sayfalarda aralik sonu 86 bin diyorsun oyleyse bu dusus bir an evvel sonlanip zirveye yonelmeli 109 asagi gelmemeli acaba isi kisa surede tutmak icin sert asagi basip yukari yonelmeli kasim sonu 117 gormeli aralik sonuda 86 cok sert hareketler gorecegiz sizi yorumlardan anladigim kuzu ..

Yorum

• e.yegen
              Tecrübeli
              • 05 Mart 2009
              • 530

Babonun grafikte 29,5 euro 4,5 kurdan u-30 133 bin sizin alt destek 106800 le ortusuyor 109 tutmassa ordan yesil mi kirmizimi bekleyip gorecez kasim vaxe sonlanmadan..

Yorum

• hasanhuseyin
                Katılımcı
                • 02 Ocak 2014
                • 132

Valla zaten işler falan da kötü..Kaldıraçlı viop belki orta vadede işletme sermayesini kurtarır..

117 K da shortu basıp bekleyeceğiz anlaşılan..Ya öldük toptan ya da bir süre durumu idare ederiz

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

gülmekten öldüm....babo feci döktürmüş....yoggg GANLIYAMADI....yogg işte küfürbaz....yogg işte artiz....ha ha ha

ula namıssız....küfür cennetten cıkma degilmidir....sen ceddimizden daha mı eyi biliyorsun...renk körü deyyuzz...o ışık sarımı ki...SARI ISIK DEDİN....o kör guneysuda....sanki gözleri görüyormus gibi davranıp...bu ISIK EYİDİR....bu ISIK eyidir diye gaz vermiş...

orada tavsan nicki ile yazıram....bunnarın aklı karıstı....tavsanda heyvan...kuzu da heyvan...Bİ BİZ İNSANIZ diye böbürlenmişler...

ha ha ha....deyyuzzz...artizmiş...küfürbazmış....eeee 25 senedir niye görüşüyorsun o zaman....eziyet etmemden hoslanirsan heee...

yoggg bi GANN lı grafik kodum....utandı...artık GANLI grafic koyamıyor...diyede meydan okumuş....kerizzze bak...ulen benim kodugum grafların hepsi KANLI olumm...KANSIZ GRAF komam ulen ben....

o laz ahmakta...habire bunu fıştıklıyor....aklı yok fikri yok....olsa...YÖNETİCİ yaparlar mı....ha ha ha

hekayeyi biliyorsunuz....KİM GENEL MÜDÜR OLUR DİYE....

şele hekaya....

vucudun organları toplantı yapmış....kendisine GENEL MÜDÜR SECECEKLER...vucudu idare edecek...

beyin demiş ben adayım....göz demiş ben adayım...ciger demiş ben adayım...DÖÖÖTTE demiş bende adayım....

hepsi gülmüş...iktir ulen demişler....döötten genel müdür olurmu...

neyse...propoganda...konusmalar filan....beyni genel müdür secmişler...döööte bi oy çıkmış oda kendi oyu..

elemi ulen demiş....heee ele demişler....

döööttt eyleme geçiyor....günlerce içmıyor....vucut bokk doluyor....tüm organlar zehirlenmek üzere...

dööötte yalvarıyorlar....içççç artık diyorlar....tek koşulum var...BENİ GENEL MÜDÜR SEÇİN....içayım diyor...

bakıyorrlar çare yok...zehirlenecekler....döötü GENEL MÜDÜR SEÇİYORLAR....

dikkattt ederseniz....hemen her kuruma....o günden beri...DÖÖTLER GENEL MÜDÜR SEÇİLMEKTEDİR.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

usaglar....

yukarıdaki yazımın altındaki butonlara basın....kalabalık görünelim....

koskoca hissenet baaa saldıracak....herb taktiklerini kullanalım....DÜŞMANA çokluk görünelim....caydırıcı olur...CENGİZ ĞAN bütün herblerinde bu taktigi kullandı....işe yarir bu....ha ha ha....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

sevgili guneysuya....

ula bu gavata söyle irahat dursun....herbe girmek istemirem...GİRERSEM....ikinizide dograrım ALİMALLAH....

AL bu şarkıyı dinle....aralık ayında burada olacaksınız....gelin barısalım...sevgililer kavga etmezse AŞK olurmu ulen...ahmak laz.

çayır biçirem çayır....

yaniram cayır cayır....

gel artık kavusalım....

ÖMRÜM GELDİ GEÇEYİ.....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

dostlarıma....

BENİM YERİMEDE SEVİN....sevgi esastır....sevgi en yüksek duygudur....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

ve hiçkimse kendini abartmasın....BU ALEMDE PATRON BENİM.....

ÇÜNKİİİİ.....

ben KUZU yum....ben BİLGİYİM.....ben hiçbir yanlışa izin vermem....BEN HALKIM....BEN TÜRKÜM....ben FURUSMAK ÜÇÜN DOGDUM.

Yorum

• sea48
                            Katılımcı
                            • 08 Mart 2016
                            • 137

CDS piyasasi - turkiye dahil - beraber yùkseliyor

Avrupa cross over 6/11 -- 220 ----- 10/11 -- 251 ( Kapanis 243 )

USA naig 2/11 -- 52 ----- 10/11 -- 56.3 ( Kapanis 55.8 )

Turk CDS 2/11 -- 189 ----- 10/11 -- 216 (Kapanis 213 )

Amerikan gosterge tahvil

24/10 --- 198

9/11 --- 229

https://fred.stlouisfed.org/graph/?id=BAMLH0A1HYBB,

Crossover 250 - 260 ciddi direnç, geçerse hedef 300

Crossover 220 çift dip
                            YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
                            Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

• azizaydin
                              Katılımcı
                              • 13 Eylül 2007
                              • 118

kuzum şimcik borsa bir kez daha yukarı gidecek heralde.x100 117000 olacak sorasında çöküş doğrumu anladık.
                              herşey için teşekkürler
                              y.t.değildir.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

azizaydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                kuzum şimcik borsa bir kez daha yukarı gidecek heralde.x100 117000 olacak sorasında çöküş doğrumu anladık.
                                herşey için teşekkürler
                                y.t.değildir.
                                evett....dogru anlamıssın azizim....simulasyonum bu....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information