önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
mehmet.ozbilgic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstat seni izlemek dinlemek büyük zevk
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tesekkürler mehmedim....zevk senin gibi güzel insanlarla olmak ve sohbet etmek....saol.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sea48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttp://www.zerohedge.com/news/2017-1...nation-lebanon
The classified embassy cable, written in Hebrew, constitutes the first formal evidence proving that the Saudis and Israelis are deliberately coordinating to escalate the situation in the Middle East.*
bütün kabahat....TOSUN VE İBRAHİM pasa kardeslerde....kavalalı arnavut mehmed ali paşanın ogulları bunnar...
bu suudiler WAHABİZM ile....şahlandılar...1786 da....osmanlı toprakraları içinden...NAJD ÇÖLÜNDEN...birden ve aniden....şeherlere ve medenilelmiş yasama saldırıp....MEKKE VE MEDİNEYİDE işgal ediyorlar...1816 da....osmanlı şaşkın...leskerleri kırılmış...hiç beklenmedik basit bi arap aşiretince....
kendisi gidecek güçte degil....mısır valisi kavalalı mehemmed ali pasaya....ayagının altını öpem....mekke ve mediniye geri al...bu KEFERE yi derdest et bana yolla...MISIR SENİN FOREVER...diyecek hale düşmüştü...hacılar hacca gidemiyor...wahabi olmuyan herkesi dogruyor bunnar...
TOSUNNAN İRBAHAM PASALAR...bunlarla 2 yıl savastı...1818 de hacılar yeniden hacca gitti emme...korku içinde gittiler...
ibni saud ve 4 oglu istanbula gönderildi....idam edildiler emme...ibni saud un 200 tane daha oglu var...kökünü kurutmadılar..
derken bu oglanlar...yeniden palazlanıp gene heryöne saldırdılar...emme bu sefer karsılarına suudi arabistanın en güçkü aşireti AL RASHİD dikildi...kan su gibim aktı emme....kum kanı yuttu...rüzgar örttü kumu....derken AL RASHİD dogu arabistandaki ŞİALAR la birlikte....bunları yendi....bunnar kuwaite kactılar....kuwait osmanlı topragı....istese bunnarı kuruturdu...KURUTTU MU....yooo kurutmadı....orada bunnar İNGİLİZLERCE himaye edildiler....beslendiler...egitildiler...yedirildi ler...içirildiler...OSMANLI SEYRETTİ...sonra INGILIZLER bunnarı geri suudi arabistana saldılar...
en sonunda...mekkeyi...medineyi...onu bunu...her moku bunnara verdi ingilizler...ŞERİF HÜSEYİN BAS ADAMLARI İDİ...osmanlıya CİHAD İLAN ETMİŞTİ...birinci herbte....onu bilem kovdurdular bunnara...eyide ettiler...ona gıcıgam...dedemin üç kardeşini öldürdü onun CİHADI...DARAADA....
velhasıl....sea gaddas....bu SUUDİLER en bastan beri...BATININ VE ZİONİZMİN BASADAMLARI...şimdide PKK ordusunu AMRİKİ silahları ile donatıyor bunnar SURİYEDE para bunnardan silahlara gidiyor amrikiye...120 TIR YAW.....en zoruma gidende sea gaddas...şimdiki kraldan önce ki kral...müslüman katili ABDULLAH 90 küsür yasında geberdiginde....TURKİYEDE üç gün yas ilan edip bayraklarımızın yarıya indirilmesi idi...kim yaptı bunu...YENİ OSMANLILAR...bu OSMANLIDA Bİ ZEKA sıkıntısı var hep...turkiye tek ülke idi bunu yapan.
not...mehmedim bunu senin üçün yazdım...mehmet özbilgice....kuzudan...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Üstad tarihi bizlere yaşatarak anlattığın için çok müteşekkirim.Bu ayrıca benim için çok kıymetli bir hediye oldu. Birde yüce komutan istikbalimizin mimarı mustafa kemal hiç bunlar için bir iyilik düşünmüşmüydü.Saygılar sunarım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbüyük bir düşüş öncesinde.....EN AZ ÜÇ KEZ...düşecekmiş gibi yapar...shortcu ve acıkcı yaratır ve onları keser....oyuncular öyle bi hale gelirki...SHORTA ARTIK CESARET EDEMEZ...etsede küçük bi düşüşte karı alır...ANA DÜŞÜŞE KATILAMAZ....
kuzu efendi hazretlerinin marifeti ise.....bu düşüşü yakalayıp....maldan inmeden...TIRLARI YÜKLEMESİNİ BİLMESİDİR.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKUZU KURALI....büyük düşüş başlamadan önce....TULUM CIKARMA VE TULUM GİYDİRME İKİ KEZ UYGULANIR....boyları yuzde 2 ila 3 arası...tek gün.
bu oldumu....KENE ye yeddi ceddinle gir.....kaybol....96 000 de gel TIRLARI YÜKLE GİT.
KUZU KURALLARINI....İYİ ANLAMANIZ ÜÇÜN....bi graf....
birinci elips ve ikinci elips....bunlar zirvede konsolidasyon elipsleri....kene son elipste 4500 puvan aldı ve kapandı...
diktörtgenler....bu konsolidasyonda....oluşmus shortcu ve acıkcıların dograndıgı yerlerdir....birinci diktörtgendenden sonra çöküş geldi 99 000 e.....şimdi ikinci diktörtgenide yapmalı....HİÇBİR OYUNCU SHORTTA GİRMİYECEK HALE VEYA GİRERSE KÜÇÜK Bİ KARDA ÇIKACAK PİSKOLİJİYE SOKULMALIDIR...
sevgili hocamurat....
bunnarı sana yazıyorum....not et...israrla kuzu kurallarını yeniden anlat demiştin...

sıkı bak...zirvede konsalidasyonda...önce TULUMU CIKARTMIŞ....sonra TULUMU GİYDİRMİŞ....sonra gene cıkarmış....ve sonra...TULUMU ÖYLE Bİ GİYDİRMİŞKİ...eski zirvedende yukarıda...ne olmus...yılmıs STOP olmuslar....SAHA TEMİZ...ve büyük düşüşü gercekleştirmiş..99 000 e...orada kuzu ne yaptı...TIRLARI YÜKLEDİ VOLVOLARI...bu kuzu kuralları 25 yıllık FİNANSAL ARENEDA FURUSAN KUZU TARAFINDAN....denenmiş....istatiksel analizleri yapılmış...NOT EDİLMİŞLERDİR...ben bunnarla oynuyorum.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
FUR-KAC KENE....bu konsolidasyonda uygulanır....hedefi maks 5000 puvandır....4500 aldık son konsolidasyonda....
şimdi sıra yeniden nede.....TIRLARDA...parayı ikiye katlamış...kamuyonlarda....
kuzu kuralı....karar...BIST 30 da baz alınan kaartlardaki gelişmelerle alınır....bunnar bende....bankacılıgı temsil eden ISCTR ve digerherseyi temsil eden KCHOL dur....onların graflarını inceleyip...NE HALDELER...YÜZDE 15 DÜŞÜŞE HAZIRMILAR DİYE İNCELEME YAPILIR...
bak KCHOL....ESKİ TEPEME GELDİM....emme gelinceye kadar ikilmiyen tarafım kalmadı....kuzu üç tır yükledi bide 4500 puvan FUR-KAC yaptı...ben hala eski tepemdeyim....sıfıra sıfır elde var sıfır...

bak AMİRAL...ISCTR...kuzunun kaardıyım...eski tepeme gelemedim....gelemem öcü var....kuzu bunu bildigi için gitti VIOB u shortladı...üç tır yükledi bide 4500 puvan fur-kac kar aldı...BEN HALA KUZUYA PARA YAZAMADIM...allah beni kahretsin diyor....namıssız....ha ha ha
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu kuralı uzun vade....BİR FİNANSAL ENSTRUMANIN YUZDE 25 İLA 30 DÜŞEBİLMESİ ÜÇÜN....tek şart vardır...o finansal instruman önce yüzde 15 düşer....sonra sert bi tepkiyle eski zirveyi asar...BU KESME VE BİÇME SANATIDIR....bundan sonra o instruman artık yüzde 25 ila 30...bazen yuzde 40....DÜŞMEYE HAZIRDIR.
ŞİMDİKİ ÖRNEKTA....110 500 den 99 000 e düştük....sert tepkiyle eski zirveyi astık 115 000 olduk...kesme ve biçme bitti...şimdi sıra nede....ÇÖKERTMEDE....YÜZDE 25 İLA 30 VEYA YUZDE 40....YANİ YUZDE 25 İSE 86 000....YUZDE 40 İSE 69 000 DE....
UNUTMAYIN....bu düşüş asamalı olur...yuzde 15 düşer....GIVRASIR...GIVRASIR....GIVRASIR...oyunculara derki ula namıszız shortu kapa long ol...daha öncede yuzde 15 düştüm 99 000 e....emme hemen 115 000 e cıkıp sana EBENİN ÖREKESİNİ GÖSTERDİM...gene ele edecegim der...ufak ufak hoppulatır yukarı....İNANMA ULA YALAN....assagıda gözü PEZONUN.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YORULDUM.....
ula hocamurat.....
bu kuzu kurallarını eski topiklerimde....kilometrelerce anlattım....
ula niye beni yorirsan gavat....di haydi pirim anlat diyorsun...pirim diyerek...bam telime basıyorsun...ha ha ha
saka hocam....sen yawrularımızı egitiyorsun....senin isteklerin emir olur...bir ögretmen...1000 insandır....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzum, dolar TL'yi güncelleyecektin. Bak benim hedefe gidiyor, 4,20-4,40... Tek ümidim kaldı, eski tepeyi kırıp stoplar patlayınca aşağıya dönmesi, oda olmazsa yön yukarı senin o yabancı bankalar hepsi zarar yazacak... Yokmu beklediğin haber vs?"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
Yorum
-
kanji....Kanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum, dolar TL'yi güncelleyecektin. Bak benim hedefe gidiyor, 4,20-4,40... Tek ümidim kaldı, eski tepeyi kırıp stoplar patlayınca aşağıya dönmesi, oda olmazsa yön yukarı senin o yabancı bankalar hepsi zarar yazacak... Yokmu beklediğin haber vs?
dolar-tl yi devlet asagı inmesine izin vermiyor....dogruda yapıyor....yabancının 3.40 dan dolar alıp çıkmasına izin vermiyor...bunun adı....KOL BÜKMEDİR....kuzu kurallarında....
kuzu kuralı....KOL BÜKME.....karsında herhangi bi merkez pankası varsa....ve müdahelesi KOL BÜKME ise....o instrumandan uzak dur..çünkii artık TEKNİK VE TEMEL çalışmaz...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
TEK DÜNYA VE TEK DEVLETE GİDİŞTE....tovbekar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn kuzu,
Suud ve İran kapışır mı ( vekiller üzerimnden değil de direkt kendileri)? kapışırsa bölge ne olur? sn ayvagöbeknuri öbür tarafı bıraktıktan sonra analiz yapacak kimse kalmadı! siz bir yol gösterseniz...
ÜÇ GURUP VARDIR....
1....DEVLETİ KURANLAR....kuzey amerika....batı avrupa....japler ve diger uydular doguda...
2....INCLUDED olanlar....kominizm dagıldı....tüm dogu avrupa....TURKİYEDE inluded da...özalla basladı...DERVİŞLE included oldu.
3....DISCONECTEDLER....bunlar suanda oyuluyorlar....tüm ortadogu....africa....vs...
ıran ve suudi....disconected de.....onları birbirine furdurmaları şart....SUNNİ-ŞİA savası ile...IRAN galip cıkarak....suudi ortacaga dönecek....petrol bölgeleri elinden alınacak....IRAN turkiye gibi INCLUDED olacak....kendi ile birlikte...suriye lubnan iraq yemen bahraini qatar ıda getirecek....WAHABİZM yokedilecek.
bunları eski topiclerimde yazdım...suudi abbas yolcu diye....2013 de yazdım...SUUDİ suriyeyi cehanneme çevirirken...takfiri wahabi mucahit pisliklerle....
bugün....suriye ordusu son kalelerine girdi...AL BUKAMAL....ISIS BİTTİ...çogu elbise degiştirip....SDF leskeri oldu...bi ayda...50 000 kişiden hiçe indiler....HEPSİ ÖLMEDİ....KÜRT ORDUSUNA KATILDILAR....dogu suriyede hala petrol bölgelerindeler...bayrakları SDF...KÜRT BAYRAGI ALTINDALAR....ve suudi feci para harcadı bu orduyu donatmak üçün....işte herb bunlarla baslatılacak...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bak ne yaptı....NE DEDİYSEM SABAH 110 000 LERE İNDİGİNDE YAZIYORDUM....aynen onu yaptı...TULUMU CIKARDI...sonra ne yaptı...şimdi TULUMU GİYDİRİYOR...112 000 LERDE...
BAKIN....eyi bakın....
kuzu kuralları nasıl çalışıyor....grafigi kuzu çizir....o degil...BEN ÇIZIRAM....işe bele fecii bi FURUSAN AKINCI TURKEM BEN...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YOK EFENDİM....kuzuyu sevmirem....
deyyyuzz habire TIR yüklüyor....ne diyorsa o oluyor....
ben bele kaderi ikem....bende yorumcuyum emme hiçbir dedigim cıkmıyor....
efendim kuzuyu sevmirem....
ula gavat ister sev ister sevme....ikimde mi...üstünden BULDOZER GİBİ GECERİM YAZDIKLARIM GERCEKLEŞTİGİNDE....TIRLAR YÜKLENDİGİNDE....
kıskanclıktan....fesattan....kalp krizi geçirir gidersin ula gavat...
yerine....
gelip elimi öpsen....ögrensen...PARA KAZANSAN....daha iyi olmamı ula ahmak....
bilgi....dogdugunda senle birlikte verilmediki....SONRADAN ÖGRENİLİR...ve çalışarak ögrenilir....
BİLGİYE SAYGI DUY....cahil pezo....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu çok güzel anlatmışsın da..
Bunu uygulayan ben pek göremedim..
Büyük düşüşler ve yükselişler öncesinde bahsettiğin şekilde aşşa yukarı hareketler bi nokada "NASIL OLUYORSA" yüzde 90 ı ikna ediyor.
Yüzde 10 da yüzde 10 portföy ile poz açacak cesaret buluyor onu da çabucak kapıyor..
Yıllardır değişmedi bu kural..
Yorum
Yorum