önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

rüzgar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayın kuzu cok teşekkürler.yurt dışında ralliden once bi yüzde 5 ila 7 arası bi düzeltme olabilir mi yoksa aynen yuarı devam mi eder?sizce
    hatta yuzde 15 bi düzeltme gelir....ondan sonra RALLY baslar....düzeltmeyi ve zamanını yazacagım....peşindeyim....bi kanun gerek amrikide...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• rüzgar
      Yeni Üye
      • 22 Ocak 2012
      • 43

cok teşekkürler sabırsızlıkla bekliyorum.

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

dolar tl nin....önce 3.20 ve sonra 2.80 i mümkün kılan nedir.....

kuzu neden ısrarcıdır bunda.....

çünki kuzu....DENGELERDE DANS NEDİR BİLİR.....

ORTADOGUDA....herzaman tek denge vardır....bu denge....TURKİYE COGRAFYASIDIR.....

bu DENGEDE....büyük türk MUSTAFA KEMAL....önce vals yapmış....sonra ÇÖKERTME yi oynamıştır....

suanda ise....TANGO yapılıyor....MEHDİ PUTİN basrollerde....digerleri...tümü FİGURAN....

son dansı...MEHDİ PUTİN le...donaldo trump yapacak....mehdi putin hezbullah ve şia islamı sahaya sürdü....sahada deccalın ordusu MUCAHİTLER temizleniyor....transit cennete işleminde turkiyede devrede....istesede...istemesede....

sonunda....dolar-tl 2.80 le dans biter....MİLLİ MUTABAKAT HÜKÜMETİ OLUSUR....tüm partiler...mars mars....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

diyelim İDLİBE mucahitlerle barısarak girdik....suanda öyle...al nusra bize yardım ediyor....özgür suriye ordusunu istemiyor....hepsi eskiya ve hırsız diyor...haksızda degil...bunda haklı....

neyse girdik....barıs içinde....mucahitler içkiyi ve cıgarayı yasak etmiş edlibistanda....aaasam oldumu....binbası KEMAL üç komutan argadası ile iraqıyı actı....cıgarayı yaktı.....buyur o saniye....DİN ELDEN GİTMEZ Mİ....giderrrr....MUCO kaleşe sarılmazmı...binbası anlının ortasına sıkmaz mı....sıkarrrr.....ÖZGÜR ÇÜNKİ....

di bıyır buradan yak....mucahitle dans edilmez....hepsi kafadan sıyrık....ha ha ha

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

satrancta beni kimse kolay kolay yenemez....eger geceden agır içki almamıssam....

her hamlemde....karsının ne yapacagını düşünüp....üç ihtimalle....8 hamle sonrası....beynimde cirit atar....

8 hamle sonrası....MİLLİ MUTABAKAT HÜKÜMETİDİR....

bunda bahceli yok....vilayetleri sayarken...82 kerkük 83 musul...84 washington demesi...devre dısı kaldı...çok komik bi adam...onuda MEDDAH yaparlar....olur biter....saysın dursun...zaten bitek sayı saymayı ögrenmiş....gerisi yok.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              dolar tl nin....önce 3.20 ve sonra 2.80 i mümkün kılan nedir.....

kuzu neden ısrarcıdır bunda.....

çünki kuzu....DENGELERDE DANS NEDİR BİLİR.....

ORTADOGUDA....herzaman tek denge vardır....bu denge....TURKİYE COGRAFYASIDIR.....

bu DENGEDE....büyük türk MUSTAFA KEMAL....önce vals yapmış....sonra ÇÖKERTME yi oynamıştır....

suanda ise....TANGO yapılıyor....MEHDİ PUTİN basrollerde....digerleri...tümü FİGURAN....

son dansı...MEHDİ PUTİN le...donaldo trump yapacak....mehdi putin hezbullah ve şia islamı sahaya sürdü....sahada deccalın ordusu MUCAHİTLER temizleniyor....transit cennete işleminde turkiyede devrede....istesede...istemesede....

sonunda....dolar-tl 2.80 le dans biter....MİLLİ MUTABAKAT HÜKÜMETİ OLUSUR....tüm partiler...mars mars....
              istesede....istemesede....bu önemli...BU AKP Yİ ÜÇE BÖLER....ilk hamle ve sonu...MUCAHİT ÖLDÜRÜYORSUN....

MUCAHİTİ öldürmem dersen....MEHDİ PUTİN de vizeleri askıya alır....bıyırrrr....

Yaaaa usaglar....satrancta hamleler tehlikelidir....üç ihtimal dogurur....bu ihtimaller toplumun ENTROPSİNİ artırır....çünkiiii....entropi=k.log ihtimal....formulu ile sekillenir....entropisi artmış toplum kudurgan olur.

not...2011 yazılarımı okuyun...bu MUCAHİTLERİ davul zurna eşiliginde suriyeye turkiyeden bazı sivil toplum kurumları yolluyordu...bense burada yazıyordum...diyordum ki...gönderin gönderin....sonunda onları size öldürtecekler....baakkkk aynen oldu...6 yıl sonra.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

satranc bittimi....TURKİYEYE HİÇBİRSEY OLMAZ...MİLLİ MUTABAKAT HÜKÜMETİ KURULUR....

Bİ kemal derviş gelir....yeni politikacıları organize eder ve gider....AKP yi yaptıgı gibi 2002 de....o AK parti idi...yeni part SAF AK PARTİ olur....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

incik diyeceksinki....kuzu bu yorumlar hiçbir TV kanalında yok.....olamaz....olursa ben KUZU olamam....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

neyi anlattım kabaca.....üstteki elips....ortadaki daire....ve alttaki diktörgeni anlattım aslında.....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

kuzudan sevgilerimle....güzel kardeşlerim....

Yorum

• kuzey
                        Katılımcı
                        • 28 Ağustos 2009
                        • 162

kuzum yazina tesekkur ettim ama begeni butonunu tiklamadim. sen bu arenanin yildizisin. bazi kendini bilmezlere kizip kendini bir kenara cekemezsin. biz burdayiz ve moral bozuklugun gectiginde seni bekliyoruz.

Yorum

• celme
                          Katılımcı
                          • 31 Temmuz 2008
                          • 152

Kuzu agabeyim gidemezsin boylece... turk gencligine anlatacak cok seyin var...sen bu ulkenin evladisin...senden ogrenecegimiz daha cok sey var...gitme lutfen
                          kuzufun

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

degerli okuyucularım.....

dikkat ederseniz....iyi okursanız....ben bir BİLİM olan.....KAPİTALİST MODE u anlatıyorum....tüm dünya bu MODE ile yönetiliyor...

eylemlerim....yorumlarım....bu MODE ve ne yapacagı ile ilgilidir....

ülkelerde politikacılarda bu MODE u uyguluyacaklardan seçilir....

benim siyasetle alakam yok....coooktaaannnn astım onu ben....

ben bir bilgiyim....o bilgiyi özgürce sunabilmeliyim....bu bilgi....kullanılırsa...ögrenirlerse AKP ninde işine gelir.

beni okurken....lutfen yanlış anlamayın....okuduklarınızı süzün komple BİLİM dir....

ben bunu kullanarak....para kazanıyorum....tek amacım bu....PARA KAZANMAK.

insanların....bilgili birinden....nefret etmelerini anlıyamıyorum....bu beni cok üzüyor...

temam....sudan çıkmış....ak kasık degilim....sivri bir dilim var....emme...bilim adamının dili sivri olur....toplumun motorudur....onu silkeler...düşün...düşün...düşün der.

bundan dolayıda....bana tesekkür etmelisiniz....söylenemiyeni söyledigim için...

kıymayın ula bana....

Yorum

• optra
                              Yeni Üye
                              • 06 Mart 2009
                              • 37

Sn. Kuzu, "meyve veren ağaç taşlanır" diye boşuna söylenmemiş. Sizi okumak büyük bir zevk ve aynı zamanda büyük bir şans. Burayı siz varsınız diye okuyoruz. Lütfen devam ediniz.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

gerilerde demiştim ki....graf degiştirecek....YENİ GRAF...kullanacagı asagıda....yükselen tepeler düşen dipler...HUBARLARA GÖRE...yükselen tepede asagı yönlenmiş usagları dograr....alçalan dipte yukarı yönlenmiş usagları dograr...adı...YIKARAK MÜŞTERİ YARATMAKTIR....bıyırın....elips.

şimdi bu nedir...bu bir borsa İÇDİNAMİK bilgisidir....MÜŞTERİ İÇERDEDİR...yeni müşteri yok...içerdekini keser PARA KAZANIRSIN....

ŞİMDİ....bundan dolayı...bu bilgiyi verdim diye...bana düşman olmanız mı gerekiyor...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information