kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Sko bizim longer uşagları yükselişe iyice inandırmak için alıyomus gibi yapıyo yukarı yukarı. Daha tam inandıramadığına inanıyor sanırım deyyus...Ama korkudan fazla yukarıya da götüremiyor çünkü bu sefer de 128 i geçerse binecez depesine diye.....haa..ha...haaa...Bekliyorum ben 125binde kapanmak icin dayadım dorseyi oraya....
) Vakumluyorum emme basma tulumba gibi 2 katı reverse mal ile al ve al ver şeklinde...Kuzumun yavru kenelerinden biri olarak...Geçirdim hortumu ensesinden bırakmıyorum....Haa...haa..haaa...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Sn kuzu agabeyim sizi seven niye seviyor...cevap:kimsenin yazmadigini kimsenin bilmedigini biliyorsunuz...sizi sevenler sizebenziyor aslinda...iyiler...sizi sevmeyen niye sevmiyor...cevap...senin gibi bilemiyorlar senin gibi yazamiyorlar...seni sevmiyorlar cunku senin gibi degiller...kotuler ve cekemeyenler...kralsin iste var mi otesi...sana dua edenler yeter de artar bile...dualarimiz seninle...kuzufun
Yorum
-
KUZU'm,
tevellüt aynı..
son nefes yada son akıl kırıntıları gitmeden emeklilik yok...
Zaten yerimizi alacak canları ortalıkta göremiyorum..
onun için dur, durduğun yerde..
LAZIMSIN..
Sevgiler..
Yorum
-
Onlar gelsin sende gitme kuzu. Platodatada ki o ortam olmasaydı ben bugün bu bakış açısında, dolayısıyla bu hayata sahip olamazdım. Farklı bakış açılarını, algıyı , doğru ile kesinin farkını ve daha bir çok şeyi ordaki dönen muhabbetten süzerek öğrendim. İnşallah çağrına cevab vererek bu foruma gelirler. Selamlar saygılar sevgiler
Yorum
-
izmirli_hoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKUZU'm,
tevellüt aynı..
son nefes yada son akıl kırıntıları gitmeden emeklilik yok...
Zaten yerimizi alacak canları ortalıkta göremiyorum..
onun için dur, durduğun yerde..
LAZIMSIN..
Sevgiler..
tamam hocam....COK YAKIN VADE....

TURKİYE BUGUN İDLİBE GİRER....bu pazartesi alttaki iki elipsi getirir.....girmezse pazartesi üstteki diktörtgen....elipsler...biri 100.500....öbürü 99 500....BUNLAR kapan yerleri...piramitlerde....üstteki diktörgen ise 102 900 den basladıgımız PİRAMİTLEMEYE DEVAMDIR...ne kadar cok o kadar iyi...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
96 000 e vardıgımızda....KUZEY İRAQ TA....milliyetçi kürtler BARZANİYİ öldürürler....veya İSRAEL e kacar....buda 106 000 yolunu acacak...BU OLAY YAKINDA İSE....hızla 96 000 e inmesi gerekir....bu olay uzakta ise....yayıla yayıla iner....TEPKİDE MAL VERE VERE...
burada ZİONİST medya....BARZANİNİN hırsız oldugunu....kuzey iraq kürt petrolunun paralarını kendine ve aşiretine aktardıgını yazıp çizdi...aylar önce....BARZANİNİN kurdistan birligini saglayamıyacagı konusu işlendi hep....SURİYE KÜRTLERİ ile anlasabilecek birini getirecekler....ama biz idlibe girdik mi....ne yaparlarsa yapsınlar....ARTIK COK GEÇ....sevri gene yapamıyacaklar...insallah.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
dolar biraz cıkar...coookkk degil....sonra 3.20 ye düşecek....ki borsa 106 000 e gitsin....ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum
Dolarda seyir nasıl olur?
bu ara....turkiyeye kuzey iraqtan cok dolar gelecek....hem kürtlerden...hem türkmenlerden....hemide araplardan...
niyeee....çünki para dini mezhebi etniciteyi takmaz...EMNİYETİ takar....
kapitalist kural....bir ülkeden sermaye transfer etmek isiyorsan....o ülkeyi DESTABİLE ETTİR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
İKİNCİ BİR GEOPOLİTİK OLAY....yakında ÜRDÜN de olacak....ÜRDÜN KRALI DEVRİLECEK....buda TURKİYEYE cok para getirecek....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster...kalan kademelerde karda isen sorun yok....emmmmeeee....geri dönerse borsa....129 000 de kaparsın herseyi....bu yükledigin tırları eritmemek üçün KAR KİLİTMEDİR...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
NOT....ÜST CIZGI....102 500...103 500....ALT CIZGI...95 500...96 500...İKİSİNDEDE overshotingler olabilir...Kuzumkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamam hocam....COK YAKIN VADE....

TURKİYE BUGUN İDLİBE GİRER....bu pazartesi alttaki iki elipsi getirir.....girmezse pazartesi üstteki diktörtgen....elipsler...biri 100.500....öbürü 99 500....BUNLAR kapan yerleri...piramitlerde....üstteki diktörgen ise 102 900 den basladıgımız PİRAMİTLEMEYE DEVAMDIR...ne kadar cok o kadar iyi...
Piramitlemeye devam ediyoruz.Önceki gönderilerinde belirttiğin seviyeleri öne taşıdım.
Viop 129.000
Bist 103.500
Bu seviyeler geçilirse pozisyonları tamamen kapatıyoruz.Bu hareket tarzında bir değişiklik yok değil mi?YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
yok ihakkı....KENE böyle...kar kilitleme esastır....kuzu kuralı bu....
uygulama söyle....hatırlatayım....diyelim yukarı döndü...ve 129 000 ı astı....bunda kapatmıyoruz...overshhoting olabılır bu...bekliyoruz....129 000 tekrar asagı kırılıyor mu kırılmıyormu.....onu görüyoruz....kırılmıyorsa KOMPLE ÇIKIYOR KENE....sistem bu...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzumkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok ihakkı....KENE böyle...kar kilitleme esastır....kuzu kuralı bu....
uygulama söyle....hatırlatayım....diyelim yukarı döndü...ve 129 000 ı astı....bunda kapatmıyoruz...overshhoting olabılır bu...bekliyoruz....129 000 tekrar asagı kırılıyor mu kırılmıyormu.....onu görüyoruz....kırılmıyorsa KOMPLE ÇIKIYOR KENE....sistem bu...
129.000 tekrar aşağı kırılmazsa Long'a geçmek doğru olur mu...YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum
129.000 tekrar aşağı kırılmazsa Long'a geçmek doğru olur mu...
bu konuyu yazacagım.....96 000 gerceklesmezse ne oluru....şimdi degil sonra.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum