Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Kuzu emmi, takip ettiğim kadarıyla bu düşüşü de tutturdun. Bu öteki köydekilerin hiç hoşuna gitmeyecek, kesin bu sefer maketini temsili olarak idam ederler
Kuzu emmi, takip ettiğim kadarıyla bu düşüşü de tutturdun. Bu öteki köydekilerin hiç hoşuna gitmeyecek, kesin bu sefer maketini temsili olarak idam ederler
Ağzım açık seyrediyorum üstad, hem seni hem bisti. Sıcak takipteyim, saygılar.
tesekkurler usaglar....
semoz....eyi yakalamıssın....
heee ula...skenderin neyi cızacagını bi gün önce çızıyorum....oda devrisi gün...aynen cızıyor...
efendim kuzu grafik bilmez....hasstir guvat...senin bildigin kadar hergün iki kez grafik içiyor....sen içtıklarımı ögreninceye kadar ben yeniyi cızıyorum....eline saglık eyi yakaladın semoz....ha ha ha
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Valla Kuzum aldığım haberlere göre longerler Kuzuistan büyükelçiliģine doğru yürüyüşe geçmişler ellerinde kuzu resmi olan döviz ve pankartları yakıp paralarımızı geri verin ulaaaa diye ağlaşa ağlaşa sloganlar atıymışler looo...haa..ha..haa...)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Grafiği para çizer diyenlere bakın ne diyor Kuzum....: "Grafiği geopolitik çizdirir ben de çizerim, hemi de herkesten ve hatta Sko'dan bile önce çizerim" diyor yani üstad Kuzu....! Anladınız mı Eyy longerler ve dahi jonglörler... ) haa...haa...haa..
126 000 ler....bu ikisindede piramitliyerek....her tırda para ikiye katladımı yükleyecegim....ikisi yüklendi...
şimdi....129 000 leri piramitleme operasyonundayım....bilenler biliyor furusma sistemimi....bilmiyenler veya yeni okuyanlar üçün yazdım...
di haydi döktürün....yoksa yazmam haaa.....
not....kacla kapadı vob...125 950 de....bak kalan ikisindede kardayım...ve daha 96 000 e...5000 puvan var....piramitliyip...unnardada para ikiye katlanacak....
not 2....kuzu nun düşmanı cok.....olmasın mı ula...paralarını ben aldım sanıyorlar...soyguncu skenderi suclamıyorlar....beni sucluyorlar...sende bizim gibi 35 euro endeksi bekleyip...intihar etseydin....neden sürüden çıktın diyorlar....sende bizim gibi salak olsaydınn...bize aptal oldugumuzu hatırlatman....bize koyuyor.bu yüzden sana düşman oluyoruz...yogusam eyi adamsın diyorlar.
not 2....kuzu nun düşmanı cok.....olmasın mı ula...paralarını ben aldım sanıyorlar...soyguncu skenderi suclamıyorlar....beni sucluyorlar...sende bizim gibi 35 euro endeksi bekleyip...İNTİHAR ETSEYDİN....neden sürüden çıktın diyorlar....sende bizim gibi salak olsaydınn...bize aptal oldugumuzu hatırlatman....BİZE KOYUYOR.BU YÜZDEN sana düşman oluyoruz...yogusam eyi adamsın diyorlar.
Ula emmi gülmekten göbeğim çatladı yafff...
Benim bu piyasada delikli kuruşum yok ama sırf seni okumak için geliyorum bu foruma...
Yıl sonuna doğru arabayı yenileyim diyordum baktım bugün araba vergilerine %40 çakmışlar...Vazgeçtim.
Emmi söylesene bu hökümete vermeden almak hangi kitapta yazar?
gaddas oluruz...çalışır para biriktirir gelirler....gene soyarız...bu kafa onlarda oldukca...soyulmaları kacınılmaz....allah ele yaratmış...çaresiz bişey...gafa yormaya gelmez.düzeltemeyiz yani....diyelim düzelttik...eeee biz kimi soyacagız o zaman....BELE KALSINLAR USAGLAR BELE....ellemeyin....ha ha ha
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
lem dalga gecin ama hakaret etmeyin....onlar dostlarimiz....girgira alin sadece....yarin gene beraberiz dedimya....abartmayin....
neticede eylenmek istiyoruz....kizdirmak istiyoruz o kadar...onlar benim dostlarim yaw....
ata abartma....kavga etmiyoruz ulen....girgira aliyoruz....
Şöyle yapıyos ve de yapacas Kuzum furuşurken...Hani boksorler antreman yaparken kucuk bi top gibi bisey var asili duran vurdukca geri geliyo bidaha vuruyosun vurdukca vuruyosun dakikada yuz kere filan ya hani...Hah iste o top longerler ve elebaşısı Sko boksör de biziz ula...Furun usaklar furun gitsin geri gelsin gene furun....123.000 ile 128.000 arasinda ula...haa...ha...haaa....Yapıştık kene kibin Skoya...Arada bi cımbızlamaya çalışiýo ama nafile.... bi de boynunu çevirmeye çalışıyo da aslan eşek hikayesindeki gibi...İşte yani....) haa...ha...haa...
babo ve guneysu benim dostlarım....arkadaslarım....yanlış anlamayın lem....bu borsada dalga gecmegi hem onlar yapar hemde ben...bu demek degildirki....biz kavga ediyoruz....hayır etmiyoruz....egleniyoruz....ulen modada restorana otururduk...soydugumuz ve soyulan birlikte kafa çeker....birbirimizi deli eder....EMMME DOSTLUGUMUZU BOZMAZDIK....
BABO nun verdigi emege....benim tukaka demem mümkün mü.....ben onunla birlikteyim bircok konuda....guneysuda öyle....ikiside ayagıma çivi batsa aglarlar....
gırgır ulen bu gırgır....EGLENCE....hacivat ve karagöz....ikiside yazdıklarımı okuyor gülmekten yere yıkılıyorlar suan...
lem gördünüz...ikiside kazık yemiyeyim diye basıma toplandı...bu dostluktur işte....şimdi mötü kurtardım....DALGAMI GEÇİYORUM...İKİSİDE MÖTÜ KURTARDIM DİYE SEVİNİYORDUR...bilhassa guneysu....bana ve zarar görmeme dayanamaz....adam beni seviyor...bende onu seviyorum.
Elbette Kuzum...Dostluk bakidir...Bugun biz çarparız yarın onlar gene bize çarpılırlar....haa...ha...haa...)Hakaret kavga dövüş olmaz asla...Dostluk selam saygı ve sevgiler herkese....
Elbette Kuzum...Dostluk bakidir...Bugun biz çarparız yarın onlar gene bize çarpılırlar....haa...ha...haa...)Hakaret kavga dövüş olmaz asla...Dostluk selam saygı ve sevgiler herkese....
yaw sen mezarlıklar müdürlügü ile görüşecektin....görüştün nü....ceset sayısı cok...hala sayım bitmedi....35 euro endeks çiler hepsi....
olummm dinen....mefta bekletilmez....çabuk bi çözüm bul....gömelim bu usagları....ötede 72 huri bekliyor....hepsi cennetlik bunnarın....çok saf ve temizdiler....hurileri bekletmekte günahtır....kızızmış gacılar.....
Yorum