önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

çok kısa vade....buradan cılız bi tepki gelmeli....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kerimmmmm yoldamısın.....

heeeee agabeci....volvo 135 i istinyeye dayadık....ödeme memurunu bekliik.....

ögrendin ni.... ula kerimmm....ödeme memuru kim.....

ögrendik agabeyi....FIRILDAK LAZ GUNEYSU....marak etme...yanımda AÇIKGÖZ ehsan....FIRILDAK necmi....KARİZMA celal var....paralara sıkı sıkı bakacagız ATATURK resimlerine....bi pohhh yiyemez....irahat ol....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

ula kerimmm....ÇEKİRGE haydar gelirse....lazın yanına....KARİZMA celale söyle....una....ÜÇÜN BİRİNİ GÖSTERSİN....35 000 EURO ENDEKS MEFTA OLDU....guzu emmim durttu....sen kol saati aldın dedi....desin...ALTIN SAAT....sahte pirinc kaplama....bi hafta taktımı kararır...

Yorum

• dayan
          Aktif
          • 05 Ağustos 2011
          • 382

Emmi yine döktürmüşsün...
          Dünya gözüyle seni göremeyecez ama kaybettiğini de mi göremeyecez yafffffff?
          #ŞiireDeBeklerim Emmim!

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

dayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Emmi yine döktürmüşsün...
            Dünya gözüyle seni göremeyecez ama kaybettiğini de mi göremeyecez yafffffff?
            #ŞiireDeBeklerim Emmim!
            https://youtu.be/fX1gIU0cfBc
            dayanım....kaybettigimi göremiyeceksin...ama beni göreceksin....seni alıp....eskiden cok gittigim iraqı balık restoranlarına gidecegim...biri modada...biri bogazda...digerleri kumkapıda....içecegiz karsılıklı...sen şiirlerini okuyacaksın....ben destanlarımı....hepsini savas alanlarında kanla yazdım....sen gıvrak ve zeki olup....arada bir KUZU EMMİ EFSANESİN diyeceksin....ben muzikle birlikte kalkacagım....kollarımı kartal kanatları gibi açacagım....senin direkt gözlerinin içine bakacagım....gözlerimde BENİ GÖRECEKSİN....akıncı BEGİ KUZU ALEYHİSELAM HAZRETLERİNİ...titreyeceksin....yaaaa EVLUYAULLAH diyip ayaklarıma kapanacaksın....ismailaga cemaatindeki usagların mahmud efendi hazretlerine kapandıgı gibi....

sonra muzizyenler....çökertmenin gıvrak beline geldiklerinde....sag ayagım hevada bi yay cızıp sertçe solun üstünde çöküşümde....bu beni son görüşün olacak...oradan....YAYLANARAK....Bİ ROKET GİBİ GÖKLERE SÜZÜLÜP....KIRKLARA KARISACAGIM...ucarken adnan hoca ve kediciklerinide avuclayıp yanıma alacagım....adam mehdi...bu önemli degil...kedicikleri benu mesgul edecekler...

Yorum

• dayan
              Aktif
              • 05 Ağustos 2011
              • 382

"Marifet iltifata tabidir" düsturundan bihaber olanlar senin yazdıklarını anlayamaz emmi...

Senin ahali tarafından anlaşılmadığını düşünüyorum...

Herkesin anlamasını da beklememek lazım...Diğer köyde 2 çizgi çizene üstad deyip ***ünde dolaşıyorlar,ben iki satırla seni savundum "yalaka" ilan ettiler.

Bu ahali böyle emmi.

Yorum

• tumer1960
                Tecrübeli
                • 01 Ağustos 2011
                • 710

Yorum

• tumer1960
                  Tecrübeli
                  • 01 Ağustos 2011
                  • 710

Yorum

• tumer1960
                    Tecrübeli
                    • 01 Ağustos 2011
                    • 710

Yorum

• celme
                      Katılımcı
                      • 31 Temmuz 2008
                      • 152

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      dayanım....kaybettigimi göremiyeceksin...ama beni göreceksin....seni alıp....eskiden cok gittigim iraqı balık restoranlarına gidecegim...biri modada...biri bogazda...digerleri kumkapıda....içecegiz karsılıklı...sen şiirlerini okuyacaksın....ben destanlarımı....hepsini savas alanlarında kanla yazdım....sen gıvrak ve zeki olup....arada bir KUZU EMMİ EFSANESİN diyeceksin....ben muzikle birlikte kalkacagım....kollarımı kartal kanatları gibi açacagım....senin direkt gözlerinin içine bakacagım....gözlerimde BENİ GÖRECEKSİN....akıncı BEGİ KUZU ALEYHİSELAM HAZRETLERİNİ...titreyeceksin....yaaaa EVLUYAULLAH diyip ayaklarıma kapanacaksın....ismailaga cemaatindeki usagların mahmud efendi hazretlerine kapandıgı gibi....

sonra muzizyenler....çökertmenin gıvrak beline geldiklerinde....sag ayagım hevada bi yay cızıp sertçe solun üstünde çöküşümde....bu beni son görüşün olacak...oradan....YAYLANARAK....Bİ ROKET GİBİ GÖKLERE SÜZÜLÜP....KIRKLARA KARISACAGIM...ucarken adnan hoca ve kediciklerinide avuclayıp yanıma alacagım....adam mehdi...bu önemli degil...kedicikleri benu mesgul edecekler...
                      Sn kuzu agabeyim ben henuz cok gencim...kedicik demiskene...bir kedim bile yok yane)...not:hosgorunuze siginaraktan
                      kuzufun

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

evett....GUS BAKIŞI ÖZETİ...tümerde graflarını kodu....

efendim ne demiştim.....artıkın demiştim...turk borsası üçün....dolar ve euro endeks tepeleri degişti demiştim....

demiştim ki...bist 100 zirvesi olan 50 000 dolar endeks öldiiii....yerine 2015 den buyana yeni zirve hep...30-32 000 dolar olacak...bunun bist 30 daki eşi....37-39 000 dolar endekstir demiştim....

demiştimki.....euro endekste....bıst 30 da....artık eski tepeyi unutun...yeni tepe 2015 den buyana....30-32000 eurodur....bbunu asamaz....iç dinamikler nedeniyle....ÇEKİRGE asar 35 000 euro endeks dedi...

ne oldu....iki verdigim hedeften döndü....niye....çünki aklın yolu bir...bu para daha....

döndü....döndü dönmesine emme ne kadar döndü....efendim yüzde 9 düştü...dolar endekste bıst 30....39 000 den 35 500 e....efendim yüzde 9 düştü....bist 30 euro endeks....33 000 den....30 000 e.....efendim yüzde 7.3 düştü bist 30 tl endekste 136 000 den....126 000 e...

bu yeter mi....olurmu evladım olurmu....TEKNİK ANALİZCİYİM DİYORSAN SEN....bir ANA TRENDDE....ara düzeltme boyu yüzde 12- ila yüzde 15 arasıdır ki....bu aralıkta kredili usaglar ancaaa halledilir....

eeeee....biz neaaddin düştük....euro ve dolarda yuzde 9....tl endekste yuzde 7.3...dimag ki daha bi yüzde 3 ila...yüzde 6 arası düşüş gerekir....teknik üçün....

eeeee bu olursa ne olur....bişey olmaz....kuzu tüm tırları yükler ve gider...parası ikiye katlanır....o gaddin birbişey olur...

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          çok kısa vade....buradan cılız bi tepki gelmeli....

dün ne demiştim hemide zabah seansında....amburadan bi tepki koyar demiştim...tepkiyi kodiii....eeee koy...ne yazarki kerizzzz...ha ha ha

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

REALİTY VE İÇİ BOŞ TEHTİTLER....GEOPOLİTİK....

BOP UYGULANIYOR....KURDİSTAN KURULUYOR....ortalıkta içi boş tehtitler var....gerçeyin üstü örtülüyor....

gerçek ne.....

SURİYEDE....herkesten saklanan büyük olaylar oluyor....türk ordusundan daha güçlü silahlarla donatılmış.....savas tecrübesine sahip büyük bir KÜRD ordusu kuruldu....bu ordu ile...bitek kurdun bile yasamadıgı DEREZORUN dogusundaki....SURİYENİN petrol ve dogal gaz sahasının yuzde 75 i kürtlere geçti....BU ÇOK BÜYÜK BİR GELİŞME....

dikkatler bundan uzaklastırılsın diye....barzo ya sen referandum yap....biraz seninle ugrassınlar...biz SURİYEDE işi bitirinceye kadar dediler...

ve işi bitirdiler....artıkın hem suriyedeki kürtlerin....hem iraqtaki kürtlerin PETROL VE GAZ sahaları var....

zionist akıl....ÜST AKIL....GERGEF GİBİ ÖRERKEN....alt akıl...bildigi tekşey olan....BLÖFÜ kullanıyor....FURAMIYOR.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

HİÇBİRŞEY GÖRÜNDÜGÜ GİBİ DEELLDİR.....by kuzu efendi hazretleri...

Yorum

• saleve
                                Aktif
                                • 27 Eylül 2013
                                • 244

Sn. Mohikan çok üzüldüm. Allahtan rahmet ve size de dayanma gücü vermesini dilerim.
                                ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite

Yorum

Working...
                                X

Debug Information