Kuzu ekim vade 131000 e dayandı. Yine terste kaldım iyi mi
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Kuzu emmi bizde bir grup insan bilgiye düşmandır, bilmek istemez. Bilgiyi gördüğünde elleri titrer. Kendisi cehalet içinde yüzdüğü gibi diğer herkes de kendi gibi cehalet içinde yüzsün ister. Onlara yapacak birşey yok, rabbim onları da ele yaratmış...
Seni okumak ve faydalanmak bir zevk ayrıca, lütfen devam...0.618
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok ihakkı....KENE böyle...kar kilitleme esastır....kuzu kuralı bu....
uygulama söyle....hatırlatayım....diyelim yukarı döndü...ve 129 000 ı astı....bunda kapatmıyoruz...overshhoting olabılır bu...bekliyoruz....129 000 tekrar asagı kırılıyor mu kırılmıyormu.....onu görüyoruz....kırılmıyorsa KOMPLE ÇIKIYOR KENE....sistem bu...
bu kuzu kuralı....asagıdaki YIKARAK MÜŞTERİ YARATMAK üçün çıkarılmıştır....KAR KİLİTLEMEDİR...
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergerilerde demiştim ki....graf degiştirecek....YENİ GRAF...kullanacagı asagıda....yükselen tepeler düşen dipler...HUBARLARA GÖRE...yükselen tepede asagı yönlenmiş usagları dograr....alçalan dipte yukarı yönlenmiş usagları dograr...adı...YIKARAK MÜŞTERİ YARATMAKTIR....bıyırın....elips.

şimdi bu nedir...bu bir borsa İÇDİNAMİK bilgisidir....MÜŞTERİ İÇERDEDİR...yeni müşteri yok...içerdekini keser PARA KAZANIRSIN....
ŞİMDİ....bundan dolayı...bu bilgiyi verdim diye...bana düşman olmanız mı gerekiyor...
KAR KİLİTLENİR.....çünki üç TIR yükledik....her tırda para ikiye katladı....son tır risk içerir hep....kapatır karı kilitlersin....EMME LONG OLMAZSIN....beklersin....skender shortcu usagları dograsın...acıga satmışları dograsın....grafikteki elips tepe cızgısı....çıkış dograma bitinceye kadar sürer....hatta YENİ ZİRVE yapması gerekirse dahi onuda yapar....BU İÇ DİNAMİK BİLGİSİDİR...
masa temiz.....beklemek esastır....o arada kazandıgın üç tırı bosalt...paraları sev...yerlerine yerleştir....bi gözün ise fırsatta ossun...KENE BUDUR....sistemdir....kurallar toplulugudur....kodumu oturtur...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
dolar-tl de KENE shortlarda son tır 3 54 de yüklenecek....üç tırı yükledik....bı vize olayında....onda bi sıkıntı yok....ona devam diyor KENE kuralları.......
3.63 lerde şimdi...haftaya çarsamba 3.54 olur...olmazsa oldugu yer neyse...TIR YÜKLENİR....zaman analizi ve gelecek bekledigim bazı hubarlar nedeniyle...
böylece.....böylece.....FURUSAN AKINCI KUZU nun....böyyük maraton furusmasıda sonlanır....ve yeni furusma üçün....pozlara yerleşme dönemi baslar.....bakınız....pozlara yerleşme aylarca sürer...EMMME....tır yükleme bi ayda biter....pozizyona yerleşme sürecinde....herkez kuzu ya acır....yandı bitti der....TIRLAR YÜKLENİRKEN İSE....herkes SOKTADIR...ve dilini yutmustur...kuzu işte beledir...ZORDUR....KUZU OLMAK....dinazorlar azaldı devrimizde....SON DİNAZORUM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kaartlarım ve son durumları.....

ne demiştim....KUZU bu forumlar arenasında SÜREKLİ BOGA OLAN tek ve yegane kişidir....KAART SATMAZ.....hep elinde onlar...
peki nasıl para kazanır....
derki borsa 74 000 lerde....hedef 102 500....ÇIKIŞ....bu çıkışta kaartları sahlanır ve para yazar....der ki....şimdi düşecegiz....benim kaartlarda düşecek....ama satmam....gider VIOP u shortlarım....KENE bu....kaartlarımın düşmesi ile kaybedecegim parayı SKENDERDEN misliyle alırım...
bakın graflara....
SKENDER....kaartlarımı çöertti....emme ben onu cezalandırdım....ONA ÖYLE BİR ÇÖKERTME OYNADIM Kİ....MİSLİYLE ÖDEDİ BANA...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KUZU nun cehalet içinde yüzen düşmanlarına....
ister sevin beni....ister sevmeyin....ister dövün beni....ister dövmeyin....
bu hiçbirşeyi degiştirmez.....
ben marifet kapısında oturan bir dervişim....BİLGİYLE yogrulmusum....damarlarımda CESARET sel gibi akar...KORKUYU tükürürüm....
celallenir ZULFİKARI elime alırda finansal arenaya dalarsam....asarım....keserim...biçerim...ŞEKİLLENDİRİR dikerim...
çünkiiiiiii.....
ben.....KUZU yum.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bak şimdi VIOP ta parayı aldım cıktım....suanda bos mu yatıyorum....
hayırrrrrrr....GENE PARA YAZIYOR PORTFÖYÜM.....
nerede yazıyor....
kaartlarım cıkıyor ahmak....onlar para yazıyor....bana düşman olacagına....ÖGREN AHMAK....ha ha ha

bak amiralim ne halde....8.20 ye basması lazım ki....yeniden ÇÖKERTSİN....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİdlib e girişte 96000 küüt demiştik ama olmadı. Neden acaba
ODA OLACAK....vize krizi onu gölgeledi....bunu kullanıp...tüm işini gördü...şimdilik...
idlibe girdik ama esas iş baslamadı....MEHDİ PUTİN le anlaşma su...idlibe gir...MUCAHİTLERİ...yani al-nusrayı dogra....o dograma baslamadı daha....
aslında shorttan inmek gerekmez....emme beni kuzu kuralları baglıyor....kurala uyuyorum....KURAL....ELDE EDİLMİŞ BÜYÜK BİR KAR VARSA....O KAR KİLİTLENİR....yeni ve KÜÇÜK bi kar üçün riske girilmez....üç TIR yüklenmiş...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
biliyorsunuz.....yeni durumlarla ilgili yorumlarım ve poza yerleşme operasyonlarını KUZU ÖZEL de yapıyorum....burada TIR YÜKLEME bölümü sürüyordu....gene öyle...
bi süre kuzu özele geçiyoruz....
sevgiler....güzel dost ve cahil düşmanlarım....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
buraya artık yazmıyoruz....kuzu özele gel ata....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Emmi özelde tadı çıkmıyor ..tüm umuma bu dedikoducuları afişe etmem lazımkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburaya artık yazmıyoruz....kuzu özele gel ata....
Gerçi herkes bunları biliyor ya ..neyse
Yorum
çimentolar 3 yıldır yatıyor. yorumun var mı ne dersin? tüpraş 140 ı geçer mi?
Yorum