Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Kuzu ağam , her sene olduğu gibi bizim NY vaxtımız geldi, malum torunu öskedik, emme Babo diyorki ben o ***** ile içmem, yav beni niye ortada bıraxıysınız?
Kuzu ağam , her sene olduğu gibi bizim NY vaxtımız geldi, malum torunu öskedik, emme Babo diyorki ben o ***** ile içmem, yav beni niye ortada bıraxıysınız?
ha ha ha....niye içmiyormus kerizz....iki küfür ettik 2 saat asılı kaldı....aylardır ***ünü yaladık....nazlanıy heee...sapık deyuuzz...SEN GUNEYSU yuda al gel....o gelir....BANA DAYANAMAZ....babo burada olur merak etme sen....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ULA ONA ALTIN FURUS TOPİCLERİNİ HEP BEN AÇTIRDIM...o mötünü oynatmaz yoksa....forex te skendr bin kere GEBE bıraktı....saloman balıgı gibi....tatlısu arıyorki YUMURTLASINDA....ömrünü bitirsin...
bu alemde iki hakiki delianlı vardır....biri bu BaBa....öbürüde ben...kuzu efendi hazretleri....biz bu piyasaya PARAMIZLA GİRDİK ULA....babo gibi bu piyasada maaslı çalışan eleman deellldik....o zamanda patronduk...şimdidide patronuz.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bensizligi izlemek zor.....çünkii....bakıyorum ki....TÜRKİYEDE YARATILAN SAHTE GÜNDEMLERLE HALKIMIN BEYNİ ELDEN GİTMİŞ DURUMDA...rüzgarın önüne kapılmış bi yaprak misali....halkım cendereden cendereye....sahte ve olmuyan düşman çoklugu içinde.....halkım DON KİŞOTLAR halinde bir yel degirmenine saldırıyor....onu bırakıp baska bir YEL DEGİRMENİNE saldırıyor...
önce SURİYEYE saldırdı....şimdi SURİYE İLE DOST....KÜRTLERE SALDIRIYOR....
önce URUS ucagını düşürdü...URUS a saldırdı....şimdi URUS la dost....amrikiye saldırıyor...
önce suudi kralı ABDULLAH geberdi...üç gün yas ilan etti....şimdi QATAR la suudiye saldırıyor....
say say bitmez....halkım DON KİŞOT olmuş....YEL DEGİRMENİ ARIYOR....
sadece ve sadece....bir adam kendini kurtarmak üçün....HALKIMA HERGÜN YENİ DÜŞMANLAR GÖSTERİYOR...
TURKİYE....aküpe iktidarı ile....AMERİCAN BANKACILIK SİSTEMİNE GİRMİŞ...tüm kuralları kabul etmiştir....
sonra İRİZA DİYE Bİ OGLANLA....bu kuralları ihlal etmiştir....ayakkabı kutularında paralar....kolda 700 bin tl lik saat HEDAYA...BAKAN...öbür bakanların evlerinde kasalar....paralar....içişleri bakanı İRİZAYA senin önüne yatarım diyor....şimdi bunu ortaya kim cıkardı....FETOCULAR...onlar kim...senin iktidar ortakların....
diyelim FETOCULAR ayar çekti....emme bilader kutularda paralar...kasalarda paralar...kolda saat gerçekti...
sorusturdun nu bunları....mahkemelerinde....yoooo yapmaım ucu bana dokunur....
yaw kardşim....sen TEK DÜNYA VE TEK DEVLETE GİRMİŞSİN.....sendeki kanunu işletmezsen....merkez devlette ki kanun işler...ve SUÇLULAR CEZALANDIRILIR....
dediki GÜLE....dihaydi sende öt.....acıydı ama gerçekti....GÜL LALDİ.....VE BÜLBÜL SUSTU.
bensizligi izlemek zor.....çünkii....bakıyorum ki....türkiyede yaratilan sahte gündemlerle halkimin beyni elden gitmiş durumda...rüzgarın önüne kapılmış bi yaprak misali....halkım cendereden cendereye....sahte ve olmuyan düşman çoklugu içinde.....halkım don kişotlar halinde bir yel degirmenine saldırıyor....onu bırakıp baska bir yel degirmenine saldırıyor...
önce suriyeye saldırdı....şimdi suriye ile dost....kürtlere saldiriyor....
önce urus ucagını düşürdü...urus a saldırdı....şimdi urus la dost....amrikiye saldırıyor...
önce suudi kralı abdullah geberdi...üç gün yas ilan etti....şimdi qatar la suudiye saldırıyor....
say say bitmez....halkım don kişot olmuş....yel degirmeni ariyor....
sadece ve sadece....bir adam kendini kurtarmak üçün....halkima hergün yeni düşmanlar gösteriyor...
amrikide ki zerrap devasının turkiye ile alakasi yoktur....aküpe iktidari ile alakasi vardir....
turkiye....aküpe iktidarı ile....american bankacilik sistemine girmiş...tüm kuralları kabul etmiştir....
sonra iriza diye bi oglanla....bu kuralları ihlal etmiştir....ayakkabı kutularında paralar....kolda 700 bin tl lik saat hedaya...bakan...öbür bakanların evlerinde kasalar....paralar....içişleri bakanı irizaya senin önüne yatarım diyor....şimdi bunu ortaya kim cıkardı....fetocular...onlar kim...senin iktidar ortakların....
diyelim fetocular ayar çekti....emme bilader kutularda paralar...kasalarda paralar...kolda saat gerçekti...
sorusturdun nu bunları....mahkemelerinde....yoooo yapmaım ucu bana dokunur....
yaw kardşim....sen tek dünya ve tek devlete girmişsin.....sendeki kanunu işletmezsen....merkez devlette ki kanun işler...ve suçlular cezalandirilir....
BÜYÜK RESİM NEDİR.....ORMANA BAK...AGACA DEGİL....ORMAN TURKİYE....AGAC AKP İKTİDARI...
ORMAN nerede.....orman KEMAL DRVİŞLE tek dünya tek devlet...VE TEK EKONOMİNİN İÇİNDE....bu nedenle TURKİYEYE YABANCI SERMAYE AKTI....
BU AKAN YABANCI SERMAYE....AZ BUZ Bİ PARA DEGİL....ÇOOKKK PARA...BU YÜZDEN TURKİYE EKONOMİSİ SAHLANDI...BU PARA YAPTI...
ORMAN HALA NEREDE....NATODA....TEK DÜNYA VE TEK DEVLETİN TÜM KURUMLARININ İÇİNDE...
ormanda....bi AGAÇ VAR.....bu AKP.....BU AGAÇ BU ORMANDA İSTENMİYOR ARTIK....son kullanma tarihi 2013 de bitti...fekat direniyor.
bu ahvalde....sevgili METEM....
BORSANIN 50 000 E YIKILMASI ÜÇÜN....TÜRKİYENİN TEK DÜNYA VE TEK DEVLET VE TEK EKONİMİDEN ÇIKMASI HALİDİR...NATO MATO HEPSİ...
DEGİLSE....50 000 e niye gitsin borsa....benim 50 000 onu içeriyor....o yoksa....BENİM 300 000 HEDFTİR....ORMAN ÖNEMLİDİR...ORMANDAKİ Bİ AGAÇ DEGİL...onu keser ormandan atarsın....KERESTE OLUR.
TURK ORMANI....bir AGACIN esiri olamaz....o agac TURK ORMANINI SEVİYORSA....kendi çekilmesi lazım...ormanı mahvediyor...çekilmiyorsa...ONUN SORUNLARI ORMANIN DEGİLDİR....onun sorunlarını ormana mal etmek ormanı kurutur.
Yorum