KUZUDAN DERİNNN SEVGİLERİMLE.....rafine olmuş....bilgiyle yogrulmuş...bilgiye deger veren....GÜZEL KARDEŞLERİM....
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Pirim nacizane bir istirhamım olacaktı bir küçük çaplı ortaklık fon oluluşturduk. viopta 15 kontrat long açmayı planlıyorum kademeler konusunda yol haritamız ne olabilir long sebebi ulusal 100 ün 128 bine gitmesi gerekçesiyle açmayı planlıyorum kademeler neresi uygun olur saygıla
Yorum
-
maximus.....117 000 yukarı geçilirken sanayi endeksi devreye girecek....turkiyenin büyüme rakkamlarına etkili olacak guruplar var...suriye ve iraqın yeniden insasında....bunlar İRAN la baglantılı şirketler....çimento sektörü misal....çelik sektörü...vesaira....URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam sanayii iki dudaginizin arasında destek bekliyor.
sen....sanayii endeksi grafları asmaya basla....içinde çimento ve çelik sektörünün yeri nedir...furgula...2008 dibinden buyana kim ne kadar çıkmış...UYUMLULUK VE UYUMSUZLAK NELER....incelemeye çalış...
sonra....ben devreye girecegim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Pirim Aydınlat beni lütfen erken mi long düzeni için yoksa geç mi kaldıkhocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPirim nacizane bir istirhamım olacaktı bir küçük çaplı ortaklık fon oluluşturduk. viopta 15 kontrat long açmayı planlıyorum kademeler konusunda yol haritamız ne olabilir long sebebi ulusal 100 ün 128 bine gitmesi gerekçesiyle açmayı planlıyorum kademeler neresi uygun olur saygıla
Yorum
-
geç kaldın hocam....geride yazmıştım...DİNAZOR TUZAGI SONRASI OLUŞAN YER DİPTİR DİYE....101 000 di bu....şimdi bekle bu birinci dalga çıkış....bunun bi düzeltmesi gelecek....111 000 civarından....o düzeltme dibinden girmen saglıklı olur....HER DALGA BOYU...9000 PUVAN...her düzeltme fibo 38 civarıdır....şimdi ilk dalganın sonlarına geliyoruz...hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPirim Aydınlat beni lütfen erken mi long düzeni için yoksa geç mi kaldıkYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
maximus....
128 000 hedefimizde KIRILMA YERİ İLK SİNYALİ.....NEW YORK EXCHANGEDEKİ EMERGİNG MARKETLERDEKİ ÇIKIŞTAKİ DURAKSAMADAN GELECEK....
bunu sakın unutma.....bi gözün hep onun haftalık grafında ossun....2008 den baslıyan düşüş trendini yukarı kırdık....aylar önce....şuanda iyi...EMME YORULDU...
UNUTMA....bu endeks 2008 zirvesine çıktımı....oradan....FECCİİİ ÇÖKECEGİZ....128 000 TAM ORASI....petrol 100 olur olmaz...GÖZLERİN YUVALARINDA FILDIR FILDIR DÖNSÜN.....MAXIMUS....the gladyatör....bol şanslar....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermaximus....
128 000 hedefimizde KIRILMA YERİ İLK SİNYALİ.....NEW YORK EXCHANGEDEKİ EMERGİNG MARKETLERDEKİ ÇIKIŞTAKİ DURAKSAMADAN GELECEK....
bunu sakın unutma.....bi gözün hep onun haftalık grafında ossun....2008 den baslıyan düşüş trendini yukarı kırdık....aylar önce....şuanda iyi...EMME YORULDU...
UNUTMA....bu endeks 2008 zirvesine çıktımı....oradan....FECCİİİ ÇÖKECEGİZ....128 000 TAM ORASI....petrol 100 olur olmaz...GÖZLERİN YUVALARINDA FILDIR FILDIR DÖNSÜN.....MAXIMUS....the gladyatör....bol şanslar....
ytd. kuzu hocam hakkın ödenmez.at gibi ayakda uyuyoruz. at gözü gibi bakıyoz. teşekkür ederim. revize olmuş hali ozaman ikinci sarı elips.
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeç kaldın hocam....geride yazmıştım...DİNAZOR TUZAGI SONRASI OLUŞAN YER DİPTİR DİYE....101 000 di bu....şimdi bekle bu birinci dalga çıkış....bunun bi düzeltmesi gelecek....111 000 civarından....o düzeltme dibinden girmen saglıklı olur....HER DALGA BOYU...9000 PUVAN...her düzeltme fibo 38 civarıdır....şimdi ilk dalganın sonlarına geliyoruz...
,
,
,
,
,
ytd.
Yorum

Yorum