önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

abd de faiz düşerse dolar kaçar . sonrası geri çağırmak için ya savaş yada faiz. abd savaş tecrübesi var. sütten dili yandı maliyet.astarı yüzünden pahalıya geldi.neyseki neocan arap emirleri imdadına yetişti silah alarak el koyarak paralara kuzu hocam büyük sözü dinlemekte fayda var fedin ilk faiz indiriminde arkama bakmadan kaçarım borsadan.

Yorum

• azina
      Katılımcı
      • 17 Ağustos 2011
      • 196

Üstat bitcoin kayıt dışı parayı tekrar sisteme kazandırmak için çıkarılmış gibi geliyor bana.
      ...::[AZİNA]::...

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

merkez pankası....BEKLEDİGİM GİBİ....PANKALARDAN YANA DAVRANDI...

FAİZİ ARTIRSAYDI....bankaların geçmişteki kredi işlemleri filan onlara ZARAR YAZACAKTI....

BUNU YAPMADI....

öyleyse borsa....aralık sonu önceden verdigim gibi 117 000 dir....

dolar-tl de ise....diyorki merkez...iktir ulen sende 3.90 dan dolar alaçak göz yok...bıyır erkeksen al diyor....

erkeklik taslamak istiyen usaglarda....hisap kitap biliyor emme....tl faizi yuzde 13....dolar faizi yuzde 3...FARK YUZDE 10....

DOLAR-TL KAC....3.88....KOY BU FAİZİ...YUZDE 10 FARKI...2018 SONUNDA...DOLAR-TL 4.26 İSE BASABASTA KERİZ....dolar-tl bir yıl sonra 3.88 se...yuzde 10 net karda....1 yıl sonra dolar-tl yuzde 10 düşerse...3.50 ye....YUZDE 20 NET KARDA...

DU BAKALIM NEÖRECEK CEVATLAR....BEN TL YE DÖNDÜM VE YUZDE 14 CİVARI FAİZDEYİM....baaalım onlar ne yapacak...
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

KİMLE 117 000 DEYİZ....pankacılık endeksi ile....

efendim pankacılık endeksi itnedir....eleydi...emme tövbe etti...heteroseksual artık...

eline alıp şeyini....göstere göstere....gacıların peşinde gosacak...İGİT OGLAN GÖRÜNÜMÜNDE...
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Sayın skender kuzu hocamın bu topiğinde bos bilge yok.bilgi de para şimdi.109300.109700 buraları geçmekte zorlamıyorsan niye çiziyon kendine zorluk çıkarıyon
            Ne bu şiddet bu celal

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

YORUMCULARI DİNLİYORUM TV DE....

USAGIN BİRİ...MERKEZİN 50 BAZ PUANI YETERLİ DEGİL DİYOR....bu enflasyonu düşürmez diyor....

gül gül yıkıldım...ne gadarda saf oglan....sanki merkez ENFLASYONU....sanki HÖKÜMET ENFLASYONU....düşürmek istiyormuş...

lem ahmak....ENFLASYON VERGİDİR....düşürürmü hiç....o laf....ahmakkk....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

TURKİYE ÜÇÜNCÜ ÇEYREKTE YÜZDE 11 BÜYÜDÜ....kim büyüttü ula bunu....alık ahmakkk...ENFLASYON....yüzde 13 le rakkamı büyüttü....BÜLBÜL...biraz aklını kullan...ENFLASYON bütün rakkamları oransal olarak büyütür....

eller mi ula....merkez bunu...ne güzel düyna...turkiye büyüyor işte....neyle...ENFLASYONLA ALIKKKKK....HA HA HA

NİYE BORSA 140 000 DİYE inledim ALIKKK....ENFLASYON nedeniyle.....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

ula bu usagları dinledim mi....kuskuya düşürem....bunnar benim ceddimin pipisinden düşmemişler diyorum...BUNNARIN DÜYNADAN HABERİ YOK...HA HA HA

BAK 110 000 OLDU BURSA....niye oldu....ENFLASYONDAN dolayı alıkkk....balık beyinli deyyuuzzz....ha ha ha

Yorum

• Misafir

Kuzu hocam emanete hıyanet olmaz.pankalarda oturuyor.oturduklari yerde.alan memnun veren memnun.

Yorum

• e.yegen
                      Tecrübeli
                      • 05 Mart 2009
                      • 530

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      merkez pankası....BEKLEDİGİM GİBİ....PANKALARDAN YANA DAVRANDI...

FAİZİ ARTIRSAYDI....bankaların geçmişteki kredi işlemleri filan onlara ZARAR YAZACAKTI....

BUNU YAPMADI....

öyleyse borsa....aralık sonu önceden verdigim gibi 117 000 dir....

dolar-tl de ise....diyorki merkez...iktir ulen sende 3.90 dan dolar alaçak göz yok...bıyır erkeksen al diyor....

erkeklik taslamak istiyen usaglarda....hisap kitap biliyor emme....tl faizi yuzde 13....dolar faizi yuzde 3...FARK YUZDE 10....

DOLAR-TL KAC....3.88....KOY BU FAİZİ...YUZDE 10 FARKI...2018 SONUNDA...DOLAR-TL 4.26 İSE BASABASTA KERİZ....dolar-tl bir yıl sonra 3.88 se...yuzde 10 net karda....1 yıl sonra dolar-tl yuzde 10 düşerse...3.50 ye....YUZDE 20 NET KARDA...

DU BAKALIM NEÖRECEK CEVATLAR....BEN TL YE DÖNDÜM VE YUZDE 14 CİVARI FAİZDEYİM....baaalım onlar ne yapacak...
                      kuzu başkan endeks 117.000 olacak diyon kendin faize yatıyorsun ..111.000 den ilk dalga düzeltmesi gelirmi ilerleyen günlerde

Yorum

• freeyourmind
                        Katılımcı
                        • 12 Mart 2016
                        • 198

kuzu hocam 14 faiz neti 11.9 yapıyor resmi enflasyona göre bile ekside. bugün bu faiz olayından sonra tanıdığım iki üç kişi merkeze küfrederek günlük tllerin tümünü dolara döndüler.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Yorum

• Misafir

Bugün adeta dersine çalışmayanların ders alma günü oldu adeta.borsa da para kolay kazanılmaz.

Yorum

• celme
                            Katılımcı
                            • 31 Temmuz 2008
                            • 152

kısa bir süre mazeretimden dolayı rutin takip edemedim...sn kuzu agabeyim döktürmüş yine..eline emeğine sağlık allah sağlık sıhhat huzurlu uzun ömür versin!!!!!!!!!!!!!!
                            kuzufun

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              kuzu başkan endeks 117.000 olacak diyon kendin faize yatıyorsun ..111.000 den ilk dalga düzeltmesi gelirmi ilerleyen günlerde
                              yegen....portfoy diye bişey var...bütün yumurtalar aynı sepete konulurmu....iki kaardım var...amiral ve kchol....ikiside temettu sampıyonu...yeter daha...YAYILMAK ESASTIR....FİNANSAL ARENADA..

diyelim bi sebeble borsayı kapattılar....eeee kumda mı oynuyım ula....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

celme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                kısa bir süre mazeretimden dolayı rutin takip edemedim...sn kuzu agabeyim döktürmüş yine..eline emeğine sağlık allah sağlık sıhhat huzurlu uzun ömür versin!!!!!!!!!!!!!!
                                hosgelmişsen bitanem....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information