önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • e.yegen
    Tecrübeli
    • 05 Mart 2009
    • 530

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evettt....aralık sonu borsa 117 demiştik.....martta 128 000 demiştik....

140 000 ise 8 ay sonra demiştik....sonra yerin dibi demiştik....neresi o....2019 mart....erken seçim olmazsa....
    111.000 kisa bir düzeltme bekliyorduk kuzu başkan ilk dalganin %38 geri çekilme 107.000 sonra 117.000 rafamı kalkti yoksa ?

Yazmaya devam vuruşmaya devam emekli adam demek işi bitmiş adam demektir.....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      111.000 kisa bir düzeltme bekliyorduk kuzu başkan ilk dalganin %38 geri çekilme 107.000 sonra 117.000 rafamı kalkti yoksa ?

Yazmaya devam vuruşmaya devam emekli adam demek işi bitmiş adam demektir.....

ha ha ha....vay kurnaz deyyuzzz vay....egoma bastın ulen....kaldır ayagını....daha işim bitmedi.....

ne demiştim....skender her gurup oyuncunun istegine uygun hareket eder....geldigi yer 111 000.....burada teknikçinin FORNASYONCU bölümüne göre bi süre takılır....bu takılma ile....bak işte olumm.....OBO ulen...derki....onlardan müşteri yaratsın....buna karşın birde acelesi var....YIL SONU KAPANIŞ DEGERİ....aceleyi uygularsa direkt yeni tepeye gider...

bize göre heva hoş....maldayız ve çıkmıyoruz....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

bir borsayı çökerten YERLİ OLİGARŞİDİR.....yabancı degil....yabancı ile yerli ortaktır....YERLİ OLİGARG ŞİRKETLERİN SAHİBİDİR....

elinde.....temettu....bedelli ve bedelsiz sermaya artırma silahı vardır.....

borsalarda çöküşleri bu silahın TETİGİ belirler....

önümüzdeki dönem....gözlerin YERLİ OLİGARGIN ÜSTÜNDE OLACAKTIR....onun davranışları....onun hükümetle içli dışlılıgı....BELİRLEYİCİDİR....BUNUN ÜÇÜNDE 140 000 ŞARTTIR....bunu ben dile getirdim emme....bu rakkam cok yakında tüm yorumcuların agzında sakız olacaktır....o an işte kuzunun shorta geçiş anıdır....

YERLİ OLİGARGIN.....HER ON YILDA BİR....kapital akümülasyon prosesini uygulaması icipeder....bununla piyasadan para çeker....bendeki BUSİNESS CYCLE....yerli oligargın 2018 veya 2019 da....bu prosesi TETİKLİYİCEGİNİ SÖYLÜYOR...bu prosesten önce SULAR FECİİ YÜKSELTİLİR...

degerli dostlarım....

şuan içinde yüzdügümüz sular....O SULARDIR....zaman zaman sele dönüşen bu sularda...DİNAZOR.....TİMSAHTIR ARTIK.....SUAN KUZUNUN OLDUGU GİBİ....

SORU HEP ŞU OLMALI....BEYNİN HEP ŞUNU İRDELEMELİ...

turkiyedeki her olay....kimin için daha önemlidir....senin için mi....yoksa turkiyenin gerçek sahibi YERLİ OLİGARGIN MI....misal....turkiye bi harbe girse....sen mi daha cok yıkılırsın....yerli oligarg mı....misal biri turkiyeye şeriat getirecegim NATO dan cıkıyorum dese...bu kimi yok eder...senimi...yerli oligargımı....ikinizi birden mi....ORTAK PAYDA NEREDE....

ÖYLEYSE....yerli oligarg ossurdumu....kokusu çok önemlidir....o kokuyu ossurmadan önce kapmak ise bizim işimizdir...

yüce rebbim....SİNDİRİM SİSTEMİNİ YARATIRKEN....ossurmak kısmını...SİGORTA olarak eklemiştir...
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

tekrar başınız sağolsun kuzu hocam.bulunduğumuz bölge,, +1den -1 e, seanslık. ,109301 üstü boğa piyasası hakimdir.

Yorum

• Misafir

, yılsonu kapanışı 114000 üstü olmalı.

Yorum

• Misafir

ytd.beyazın üstünde kalmalı.beyaz kırmızıyı kesmeli.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                N
                Başın Sağolsun Kuzum üstadım.
                Rabbim sana uzun ömürler versin. 🙏🙏

WAS-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

leventim....seni görmeden bu dünyadan gidenin mamına korum ulen....ha ha ha

Yorum

• Gılgamış
                  Katılımcı
                  • 07 Mart 2016
                  • 165

kuzu dayı bence hem kendini tanıtsan, hem yazmaya devam etsen hiç bir şey olmaz. tabi sen bilirsin. seni zaten bilen bilir.

Yorum

• mdogan06
                    Seyirci Üye
                    • 20 Aralık 2015
                    • 60

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
                    bu mihvalde....türk hava yollarının 15 e gitmesi icabidecek....şimdi 7 lerde....

ortadoguda....birçok havayolu şirketinin işini....bu kapacak....
                    Daha yazalı 6 ay oldu, Efsanesin Kuzu Ağabey...

Yorum

• tumer1960
                      Tecrübeli
                      • 01 Ağustos 2011
                      • 710

Dünyada çok büyük bir LİKİDİTE mevcuttur.

2008 krizi ,1929 krizine dönüşmesin diye büyük M.B.ları, 1992 yılında japonya'da uygulanan bir SİSTEMİ devereye sokturlar.

Bu sistem japonya'yı uzun yıllar RESESYON'a sokmuştur.

NİCEL GENİŞLEME (sermayelendirme)büyük merkez bankalarının ,bankaların cebine zorla para sokma.

Bununla yetinmeyip bankaların elindeki TOKSİK varlıkları (çöp tahvilleri) satın aldılar.

Japonya,A.B.D.,A.B.ülkelerinde faizler (0 )veya( -)olduğu için ,nakit emlak piyasaları ve menkul kıymetlere akmıştır.

Ne yazıkki bu sistem dünyada ekonomik canlama ve enflasyon oluşturamamıştır.Nakit halkla buluşamamıştır.

Büyük bankaların elinde menkul kıymetlerde harcanmak zorunda olan STOK ,dünyada ihtiyacı olan ve girebilecegi kadar büyük montanlı ülkelere akmaktadır.

Bu ülkelerde dünyada gayet sınırlıdır.

Bunun yanında FED ve A.M.B.sının 2018 yılından sonra parasal sıkılaştırma ve faiz artışı sarmalına girecegi beklenmektedir.

Dünyada bol likidite sonucu gerçekleşmesi beklenen ENFLASYON 'nun süresi bilinmemektedir.

RUSYA kırım meselesinden dolayı dünyada AMBARGO altındadır.

ÇİN dış sermayeye ihtiyacı olmayan CARİ FAZLA veren bir ülkedir.

Geriye bol LİKİDİTE' nin gidebilecegi 8-10 ülke mevcuttur.

Bunlardan bir taneside TÜRKİYE dir.

İhracat, büyüme,borç/milli gelir oranı,cari açık/milli gelir oranı,bütçe açığı,cari açığın milli gelirin %5 ine ulaşması v.b.yurtdışındaki büyük bankacılar bu rakamlara güvenerek borç vermez veya çok daha yüksek faizler teklif edebilirlerdi.

Dünyanın içinde bulunduğu durum TÜRKİYE için bir şanstır.

Kısa vadeli sermaye ihtiyacımız büyük bankaların bu zorunluluklarından karşılanmaktadır.

Bu bol LİKİDİTE korkusuzca içine sıgabilecegi ülkelere ,ekonomik şartlarını gözetmeden giriş yapmaktadır.

Bol LİKİDİTE nin 2018 yılı içindede dünyada dolaşacagı düşünülmektedir.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

mdogan06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Daha yazalı 6 ay oldu, Efsanesin Kuzu Ağabey...

ha ha ha....sakın satma....en az 22 şimdi....benim hanıma aldım oni...alırken burayada yazdım belki faidelenen olur deyu....gızcagızın nevri döndü parası ikiye katladı diye....sat sat diye gırtlagımda....KÜÇÇÜK YATIRIMCISIN GIZIM....ÖGRETEMEDİM SAA DEYİP KESİP ATIYORUM....140 000 nin motoru ula....bidene küçük yatırımcı kalmadı onda...casauban hepsini dograttı....ha ha ha

yoggg nikalaj....yogg kelaj...yogg sınıf bunu bildiniz mi....diye diye....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

osmanlıda....RÜŞVET SERBESTTİ....sadrazamlar feci zengin olurdu....

bu aslında bi SİGORTA idi....

devletin paraya ihtiyacı oldu mu....bi bahane bulur...sadrazamı bogdurur...malına mülküne...karısına kızına....oglanına el kor....SATAR PARAYLA DONANMA YAPAR İDİ CEDDİMİZ...

belediye baskanları....ESKİ SADRAZAMLAR GİBİ....BOGDURULDULAR....HÖKÜMETİN PARAYA İHTİYACI VAR...

Yorum

• ysf1
                            Katılımcı
                            • 04 Temmuz 2013
                            • 197

"...BUNUN ÜÇÜNDE 140 000 ŞARTTIR....bunu ben dile getirdim emme....bu rakkam cok yakında tüm yorumcuların agzında sakız olacaktır.." sayın kuzu bey, bu durum da long olmamız gerekmez mi? yada herkes kendinden sorumludur.
                            YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• oxford
                              Tecrübeli
                              • 03 Kasım 2013
                              • 467

[QUOTE=kuzu;645345]ha ha ha....sakın satma....en az 22 şimdi....benim hanıma aldım oni...alırken burayada yazdım belki faidelenen olur deyu....gızcagızın nevri döndü parası ikiye katladı diye....sat sat diye gırtlagımda....KÜÇÇÜK YATIRIMCISIN GIZIM....ÖGRETEMEDİM SAA DEYİP KESİP ATIYORUM....140 000 nin motoru ula....bidene küçük yatırımcı kalmadı onda...casauban hepsini dograttı....ha ha ha

yoggg nikalaj....yogg kelaj...yogg sınıf bunu bildiniz mi....diye diye....ha ha ha[/QUOT
                              casAUbon†bi tanedir guzu emmi..satın heç demedi yahu... haber vericek sol kulvar açıldığında otomobil ile tam gaz gideceğiz.

Yorum

• leventaslan
                                Katılımcı
                                • 08 Haziran 2009
                                • 166

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                leventim....seni görmeden bu dünyadan gidenin mamına korum ulen....ha ha ha
                                Benimle bi ırakı içmeden öbür tarafa yollatmam seni😎😎🤗🤗

WAS-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

Working...
                                X

Debug Information