önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • celme
    Katılımcı
    • 31 Temmuz 2008
    • 152

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KİM DAHA COK SEVİLİR....yorumcumu....graficçi mi.....

[/B]
    en çok kuzu sevilir...1 numara odur...sevmeyenler de saygı gösterir/göstermelidir...bilgi her zaman saygıyı hakeder...!!!kuzu agabeyim sevgi saygı ve dua ile!!!!!!!
    kuzufun

Yorum

• aliak
      Katılımcı
      • 18 Eylül 2013
      • 70

ABD borasaları yeni yılda ne yapar? Bir analiz yapabilecek var mı ?

Yorum

• Misafir

,-1 den +1 e, -1den +1e

Yorum

• Misafir

,hakkal-yakin

Yorum

• Guerra
            Kadrolu
            • 02 Ağustos 2011
            • 5605

Giden şort....gelen long 3050 fark..

Yorum

• METE99
              Aktif
              • 29 Mart 2014
              • 224

DOW huzursuzluk veriyor......

128000'e kadar bekleyeceğiz emme bu arada DOW'u şortlamaya başlarlarsa şortsuz yakalanacağız.....
              Sırça köşkte oturan komşusuna taş atmamalı..

Yorum

• stefano
                Aktif
                • 13 Kasım 2008
                • 229

şartlar değişti, putin oldu sen kimsin, esat oldu katil esed.hayırlı olsun

Yorum

• hocamurat2001
                  Aktif
                  • 26 Haziran 2014
                  • 367

saygıdeğer pirimin bir kuralı vardı yeni vade eski vadenin son 3 günde gördüğü en düşük değeri test edip yoluna devam eder buna fiyat taraması denir.buna binaen bir şort kısa vadeli realizasyon için denenir gibi...

Yorum

• Kanji
                    Katılımcı
                    • 25 Eylül 2012
                    • 195

Kanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Haftalık kapanışı buraya yakın bir yerlerde yaparsak, biraz nefes alırız, USD/TL 3,83-89 arası bir yere sarkması lazım diye düşünüyorum.
                    "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
                    Henry Royce

Yorum

• Kanji
                      Katılımcı
                      • 25 Eylül 2012
                      • 195

Kanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
                      Henry Royce

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

evett...ne demiştim yıl sonunda 117 000 oluruz.....eeee olamadı...115 000 oldu....ossun....yaklaştı....

VIRGINYADAYIM....amrikinin en sevdiyim eyaletı bu...son yıllardır her CHRİSTMAS ı ailemle burada geçiriyorum....jamestown ve yorktown ve onların oluşturduğu kolonial williamsburg dayım....binalar 1600 lı yıllardan eski....antika...ben ise antika...eskimiş eskilitilmişi sever....ben eskimiş onlar eskitilmiş....

BEN YORGUN....ONLAR YORGUN....bugün son günüm....ve kafa çekme günüm....bu binalara neyi söylesem severler dedim gendi gendime....ve dudaklarımdan....YORGUNUM DOSTLARIM YORGUNUM ARTIK aktı...çığırdım....binalardan YORGUNUM NİDALARI GERİ YANKILANDI...

sizede çığırayım benim değerli dostlarım....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzey
                          Katılımcı
                          • 28 Ağustos 2009
                          • 162

Sevgili kuzu yeni yilin sana ailene ve tum forum arkadaslarimiza guzelliklerle gelmesini, saglik mutluluk ve huzur dolu bir yil olmasini, dunyamiza da baris getirmesini diliyorum. Selamlar, sevgiler...

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

christmas ta....amrikide tüm söylenen sarkılar damardandır....

amrikili dostlarım moshe ve al ile bunu tartışırken...bi Müslüman...bi Yahudi...bi hırıstıyan...HUŞU İÇİNDE...

MOSHE susun ulen diye inledi...jesus (ısa) Yahudi hahamdı....muhammed hazreti ibrahimin hizmetçisinden olan oglu ismailin soyundandır...bizim amcaoğludur...

ESAS OLAN BİZİZ ULEN....gerisi lagalugadır deyince....SUSTUK.

didimki ozaman....kudus mu yumurtadan çıktı....yumurtamı kudusten çıktı....DEDİKİ MOSHE....İKİSİDE YAHUDİLİKTEN ÇIKTI...VE GENE SUSTUK...

BOSVERİN ULEN....dövüşmüyelim gelin damardan sarkılar dizelim herseye....ve dizdik....
                            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

kuzey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Sevgili kuzu yeni yilin sana ailene ve tum forum arkadaslarimiza guzelliklerle gelmesini, saglik mutluluk ve huzur dolu bir yil olmasini, dunyamiza da baris getirmesini diliyorum. Selamlar, sevgiler...
                              bimukabele kuzeyim.....hayat güzel dostlarla....az önce öpüştük koklaştık ayrıldık...yarın herkes kendi yoluna gidecek gene...arzumuz cocuklarımızında dost olmalarını sağlamak hep....biz üçümüz hep kıyaktık...üniversiteden buyana....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

aralıksız tartıştığımız bi diyer konu....merkezlerin tuttuğu 35 000 ton altın.....ve PARA idi.....

PARA mı güçlü....ALTIN mı güçlü.....

altın mı paradan çıkmıştır....para mı altından çıkmıştır idi....

geleceğini dünyanın....PARA mı yönetir....YOKSA altın mı.....

bu üç çılgın sınıf arkadaşı....ALTIN ın miktar olarak dünyayı yönetmeye yetmeyeceğini...ALTIN ın bakır edileceğine karar kıldık...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information