önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

[QUOTE=oxford;645349]
    kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ha ha ha....sakın satma....en az 22 şimdi....benim hanıma aldım oni...alırken burayada yazdım belki faidelenen olur deyu....gızcagızın nevri döndü parası ikiye katladı diye....sat sat diye gırtlagımda....KÜÇÇÜK YATIRIMCISIN GIZIM....ÖGRETEMEDİM SAA DEYİP KESİP ATIYORUM....140 000 nin motoru ula....bidene küçük yatırımcı kalmadı onda...casauban hepsini dograttı....ha ha ha

yoggg nikalaj....yogg kelaj...yogg sınıf bunu bildiniz mi....diye diye....ha ha ha[/QUOT
    casAUbon‏ bi tanedir guzu emmi..satın heç demedi yahu... haber vericek sol kulvar açıldığında otomobil ile tam gaz gideceğiz.
    talemdir....dalga geçiyorum....kötü niyeti yoktur....satında demedi....kızdırıyorum işte...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Benimle bi ırakı içmeden öbür tarafa yollatmam seni��������

WAS-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ha ha ha....valla SEN HERŞEYİMİ HAKEDİYORSUN....SENİN GİBİ DELİANLI COOKKK AZ ARTIK....neredeyse yok...sen ANTİKASIN leventim...

10 sene önce...RED KİT sagossun kulakları çınlasın....beni kovdu hissenet ten....usaglar gelip rica ettiler...bi hafta ceza ver ömür boyu ceza olmaz diye...KÜFÜR ETMİŞTİM....bu tutturdu yogggg affetmem....leventaslan gelip...BENİDE KOV ozaman dedi....bu çıg gibi büyüdü...red kit 5 gün ard arda 300 kişi kovdu...TELEF OLMUŞTU RED KİT...

kıyak günnerdi o günler....topigimi sabit topic yapmıştı...2008 düşüşünü hissenet MUSTULADI BU TOPİCLE DİYEDE ÖN YAZI YAZMIŞTI TOPİGİME....böyyük 2008 göçüşünü....tüm dünyaya MUSTULAMIŞTIM....hemide dogru sebeblerini yazarak...TÜREV ÜRÜNLERİ....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• leventaslan
        Katılımcı
        • 08 Haziran 2009
        • 166

ha ha ha....valla SEN HERŞEYİMİ HAKEDİYORSUN....SENİN GİBİ DELİANLI COOKKK AZ ARTIK....neredeyse yok...sen ANTİKASIN leventim...

10 sene önce...RED KİT sagossun kulakları çınlasın....beni kovdu hissenet ten....usaglar gelip rica ettiler...bi hafta ceza ver ömür boyu ceza olmaz diye...bu tutturdu yogggg affetmem....leventaslan gelip...BENİDE KOV ozaman dedi....bu çıg gibi büyüdü...red kit 5 gün ard arda 300 kişi kovdu...TELEF OLMUŞTU RED KİT...

kıyak günnerdi o günler....topigimi sabit topic yapmıştı...2008 düşüşünü hissenet MUSTULADI BU TOPİCLE DİYEDE ÖN YAZI YAZMIŞTI TOPİGİME....böyyük 2008 göçüşünü....tüm dünyaya MUSTULAMIŞTIM....hemide dogru sebeblerini yazarak...TÜREV ÜRÜNLERİ....
        Hahaha hatırladım. Benim cezam 2030 yılına kadardı. Hala bitmedi
        😂😂😂

https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

Hahaha hatırladım. Benim cezam 2030 yılına kadardı. Hala bitmedi
          ������

LEVENTİM....

biraraya geldigimizde RED KİT i bulup onuda çagıracagım....çoookkk çekti benden....bizi affet saa 72 huri hazır lem diyecegim...

gacılara düşkündür haa.....

bi gün balaban hanıma bi nedenle iltifat ettim....benim tarzımla....bu geldi....uyardı...resmen sarkmadır bu dedi....bende deell agam...iltifattır o....hemen döşedi....ZEKAMLA ALAY ETME BEN YÖNETMENİM DEDİ...anlarım....buna GENELDE YÖNETMENLER DÖTLERDEN SEÇİLİR....sen nasıl anlıyacaksın benim niyetimi....hangi zekanla dedim....cezayı yapıştırdı 1 ay.....mapustan çıktım geldim....ilk yazımı yazdım....anında bitti....GÖZÜM ÜSTÜNDE OOAAA GÖRE....tatlıydı deyyuzzz...ha ha ha

Yorum

• leventaslan
            Katılımcı
            • 08 Haziran 2009
            • 166

LEVENTİM....

biraraya geldigimizde RED KİT i bulup onuda çagıracagım....çoookkk çekti benden....bizi affet saa 72 huri hazır lem diyecegim...

bi gün balaban hanıma bi nedenle iltifat ettim....benim tarzımla....bu geldi....uyardı...resmen sarkmadır bu dedi....bende deell agam...iltifattır o....hemen döşedi....ZEKAMLA ALAY ETME BEN YÖNETMENİM DEDİ...anlarım....buna GENELDE YÖNETMENLER DÖTLERDEN SEÇİLİR....sen nasıl anlıyacaksın benim niyetimi....hangi zekanla dedim....cezayı yapıştırdı 1 ay.....mapustan çıktım geldim....ilk yazımı yazdım....anında bitti....GÖZÜM ÜSTÜNDE OOAAA GÖRE....tatlıydı deyyuzzz...ha ha ha
            Senin kadar ince lafı kalınlaştırıp sokan, estetik küfür eden bi daha zor gelir yaa 😂😂😂😂

https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

Senin kadar ince lafı kalınlaştırıp sokan, estetik küfür eden bi daha zor gelir yaa ��������

ha ha ha....CAN YUCEL benden daha iyi küfrederdi....allah rahmet etsin...müthiş bi küfürbazdı....ceza davaları açıldı küfürlerine...hepsini o kazandı....küfür degil bi edebiyat tarzı olan BENZETME SANATI USTASIYDI RAHMETLİ....

Yorum

• zoro
                Seyirci Üye
                • 09 Ağustos 2011
                • 65

LEVENTİM....

Dayıcım. Senin bu huyuna bayılıyorum. Babo ile de tatlı tatlı atışır tersleşir, sonra da sevgi damarların kabarırdı. Ben de severim kavga ettiklerimi. Saygılar

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

zoro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Dayıcım. Senin bu huyuna bayılıyorum. Babo ile de tatlı tatlı atışır tersleşir, sonra da sevgi damarların kabarırdı. Ben de severim kavga ettiklerimi. Saygılar
                  bitanem....benim hayatımda SEVGİ ESASTIR....

SEVGİDE....ÇEKİCİ GÜÇ....zıtların arasında oluşur....benzerlerin arasında SEVGİ süreklidir....zıtlarda ise....inişli çıkışlıdır....KAVGA...sevgililer arasında olur....hormonal bir durumdur....testestoran hormanı azalınca....kavga devreye girer....hormonal seviye yükselir....DİKEN GÜL GİBİ GÖRÜNÜR YENİDEN....aslında GÜL hemen üstünde diken ise hemen altındadır....yanlış bi tutuşla DİKEN BATAR....battımı zorom kiyamat kopar....ikerim bele gülü dersin....emme gül ikilmezki....dolayısıyla bu küfür olamaz....uygulanabilirligi yok...

öte yandan GİBS toplam enerji.....iç enerji artı dış etkileşimlerden oluşur....kişideki toplam enerji....kavga ile kıskırtılır....ölü ve durgun olan İÇ ENERJİ aniden can bulur....bu antalpiyi fıştıklar....aniden entropi bende varım ulen diye devreye girince....ÇEVRENİN ENTROPSİ ARTAR...ilgili ilgisiz kişilerde kavgaya girer....ORTALIK CANLANIR....aniden bi duygular MARKETİ oluşur....herkes hep bi agızdan havlamaya baslar....işte bu anda hiçbirikime yaramıyan yönetici devreye girer....KABADAYIDIR....bi pohhmuş gibi asıp kesmeye baslar....ve ortalık dahada şenlenir....

taaaki.....borsacı yeni bi kazık yiyene kadar....kazıgı yer yemez....herkes susar...birbirini sever...ESAS DÜŞMAN SKENDER....ÜSTLERİNDEN BULDOZER GİBİ GEÇMİŞTİR ARTIK....enerji seviyeleri düşer....OT GİBİ YANYANA BİTMEYE BASLARLAR YENİDEN...

Yorum

• hayalım
                    Tecrübeli
                    • 27 Şubat 2009
                    • 822

bitanem....benim hayatımda SEVGİ ESASTIR....

SEVGİDE....ÇEKİCİ GÜÇ....zıtların arasında oluşur....benzerlerin arasında SEVGİ süreklidir....zıtlarda ise....inişli çıkışlıdır....KAVGA...sevgililer arasında olur....hormonal bir durumdur....testestoran hormanı azalınca....kavga devreye girer....hormonal seviye yükselir....DİKEN GÜL GİBİ GÖRÜNÜR YENİDEN....aslında GÜL hemen üstünde diken ise hemen altındadır....yanlış bi tutuşla DİKEN BATAR....battımı zorom kiyamat kopar....ikerim bele gülü dersin....emme gül ikilmezki....dolayısıyla bu küfür olamaz....uygulanabilirligi yok...

öte yandan GİBS toplam enerji.....iç enerji artı dış etkileşimlerden oluşur....kişideki toplam enerji....kavga ile kıskırtılır....ölü ve durgun olan İÇ ENERJİ aniden can bulur....bu antalpiyi fıştıklar....aniden entropi bende varım ulen diye devreye girince....ÇEVRENİN ENTROPSİ ARTAR...ilgili ilgisiz kişilerde kavgaya girer....ORTALIK CANLANIR....aniden bi duygular MARKETİ oluşur....herkes hep bi agızdan havlamaya baslar....işte bu anda hiçbirikime yaramıyan yönetici devreye girer....KABADAYIDIR....bi pohhmuş gibi asıp kesmeye baslar....ve ortalık dahada şenlenir....

taaaki.....borsacı yeni bi kazık yiyene kadar....kazıgı yer yemez....herkes susar...birbirini sever...ESAS DÜŞMAN SKENDER....ÜSTLERİNDEN BULDOZER GİBİ GEÇMİŞTİR ARTIK....enerji seviyeleri düşer....OT GİBİ YANYANA BİTMEYE BASLARLAR YENİDEN...

Seni gidi goca gurt. Cok yasayasin emi.

Yorum

• e.yegen
                      Tecrübeli
                      • 05 Mart 2009
                      • 530

10 sene önce...RED KİT sagossun kulakları çınlasın....beni kovdu hissenet ten....usaglar gelip rica ettiler...bi hafta ceza ver ömür boyu ceza olmaz diye...KÜFÜR ETMİŞTİM....bu tutturdu yogggg affetmem....leventaslan gelip...BENİDE KOV ozaman dedi....bu çıg gibi büyüdü...red kit 5 gün ard arda 300 kişi kovdu...TELEF OLMUŞTU RED KİT...

kuzu başkan hatırlarım 2008 i. babo ve sen garanın nerden döneceğini tartışıyordunuz.ama siz dahada dip bekliyordunuz garan 1.67 den dönmüştü endeksde 18.000 di sanırsam.siz e kagıt sormuştum üstüne yat yükselecek dediğinizi bilirim. endeks kagıdı idi hatırladığım kadarı ile..Senin topic hitti. Gelene basıyordun kalayı .Ula yatacak yerin yok senin .Adamlara sayıyon sonra yanaklarından öpüyordun..Babo kuzunun dalagını aldım diyor sen baboyu sünnet ettim e baglıyordun. 10 sene geçmiş dile kolay. ihtiyar kurt dede oldu.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

YORUMCULAR....bunnar ayrı şeydir....GRAFİCÇİLER bunnar ayrı şeydir....ZITLAR KAVRAMI....

YORUMCULAR....finansal arenaya.....finansal gözle bakan insanlardır....yani macro ve micro ekonomi....geopolitic ve ekonomiye etkileri...İÇ DİNAMİKLER....kredi ve kredi büyümesinin oluşturdugu balonlar....kredili olanlar ve olmuyanların ruhsal durumlarını etüt eder....tüm bunnarın birleşkesi olarakta....BORSANIN nereye gidecegi hususunda ahkam kesen insanlardır....bunnarın hedefleri GRAFİGİ ÇİZMEKTİR....

GRAFİCÇİLER....bu usaglar ise yorumcuların çizdigi graficlere bakarlar....GRAFİC dısında hiçbir bilgileri yoktur....ÇİZİLMİŞ Bİ GRAFİC YOKSA ORTALIKTA....bakacakları bişeyde yoktur...bu nedenle GELİŞMİŞ PİYASALARDA....ve ülkelerde....graficçiler önemsizdir ve YORUMCU kategorisinde degildir....sadece eglence üçün vardırlar.....

bu bakımdan....ZITLARIN kavgalarıda.....eglence üçündür....çünki ikisi birbirine rakip degildir....biri GRAFİGİ çizer....öbürü onun çizdigi GRAFİGİ asar...aralarında rekabet olmaz.....YORUMCU GELECEKTİR.....GRAFİKÇİ İSE GEÇMİŞTİR....

olaylara bakarken....temel tanımları gözden kaçırmıyacaksın....misal...burada amrikide....kimse grafikçiyi tv ye cıkarmaz....kimse graficçiyi forumun ana elemanı yapmaz...onlar geçmiştir....gelecek degildir....gelecegi yorumcu anlatır....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

bir misal vereyim....suanda....islam cografyasında....SUNNİ İSLAM LİDERİNİ ARIYOR....turkiye mi....yoksa suudi artı birleşik arap emirlikleri mi...

şimdi bu nedir....GRAFİC ÇİZDİREN BİR GELİŞMEDİR....hangi piyasada....turkiye piyasasında....çünki bu piyasada cok yogun BİRLEŞİK ARAP EMİRLİGİ VE SUUDİ SERMAYESİ vardır....

bu sermayede ki hareket....GRAFİC ÇİZDİRİR.....bunu yorumcu bilir....GRAFİCÇİ bilemez....yorumcu bu sermayeyi izlemeye alır....bu sermayenin etkin oldugu borsadaki alanları DERHAL SİGNAL SİSTEMİNE SOKAR VE İZLER...tehlikeyinin gerçek olacagını gördügü an...BORSA ÇÖKECEK BORSA ÇÖKECEK DİYE İNLEMEYE BASLAR....daha graficte hedef feyza signalleri vardır....macidede...momentumda....hala hedef feyzadır...GRAFİC Çİ onşlara bakar ve hasstir ulen der....EMME BORSA ÇÖKER.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

KİM DAHA COK SEVİLİR....yorumcumu....graficçi mi.....

tabiiki grafic çi....

niye....çünki....hiçbir graficçinin bügüne kadar BORSA GÖÇECEK DİYE BASLIK açtıgı görülmemiştir....genelde hep ALTIN FURUSTA olurlar....

yorumcu ise.....hem BORSA GÖÇECEK diye baslık açar.....hemde hedef FEYZA diye baslık açar...ACIYI VE TATLIYI harmanladıgı üçün....küçük yatırımcı ACIDA kazık yedigi üçün....sevmez yorumcuyu....nerede....GELİŞMEMİŞ ÜLKELERDE....gelişmiş ülkelerde ise...YORUMCU BAS TACIDIR.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

MİSAL....suanda benim gündemimde....suudi ve birleşik arap emirligi kökenli UCAKLA TASIMA ŞİRKETLERİNİN....uçak bilet fiyatları var....bunları indiriyorlar mı....bunları indirirlerse....TURK HAVA YOLLARINI AYNI HATLARDA ÇÖKERTİRLER....GRAFİC Çİ....bununla ilgilenmez...BU ZOR OLANDIR.

hanıma bu kaardı aldım 7 dn...6 AY ÖNCE...BURAYADA YAZDIM ALIRKEN HEDEF 15 DEMİŞTİM VE GELDİ.....kaart 15 şimdi....SAT DİYOR....SATMİRAM....BU SİNYAL GELMEDENDE SATMAM....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

KUZUDAN SEVGİLERİMLE.....bilgiyle yogrulmuş....rafine olmuş Bİ AVUÇ ELİT İNSANLAR...benim gibi zor bi adamı izliyenler....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information