Abd derinleri trump ın dibini oymaya devam mı ediyor hocam..hedef nixon kaderi mi ?
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Kuzu slm... Takma kafana... Bizim kültürümüzde asmak kesmek sallandirmak var. Laf gelisi bile olsa cümle arasinda sevilir bu vurgular... Topluma baktigimizda artik her sey kavga sebebi oldu. öldürüyorlarmi,evet... Sevenler, adina endise duymuslar. O da dogaldir... Sart da degil bizlerin merakini giderebilmek icin kimlik aciklanmasi.. Sen hic kimse ile uzun zaman kavgalida kalamazsin... Birileri nefret doluysa onlar icclerini kemiren mikrobun zaten sahibidirler... Nefret, kizginlik insani icinden oyar. Takma kafana.. Koy ver gitsin... Dualarimiz SANA YETER... Saglicakla kal...TENGRI SENI KORUSUN..Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
BIR YIL ÖNCE VE GELDİGİMİZ YER....1 YIL SONRA....
neye göre kurmustum oyun planını....endeks 70 000 lerde iken....HEDEF FEYZA DİYİŞİMİ.....
1....VARLIK FONUNA....
2....KREDİ GARANTİ FONUNA....
ÖNEMLİ NOT....bunların ikiside ortalıkta yokken...kuzu bu FONLARIN OLUŞTURULACAGINIDA yazdı...ve FONLAR sonra ilan edildi....bakınız topigin basları...neye göre bunu iddia ediyordu....KAPİTALİST MODE....parasal genişleme metotlarına göre...bi bu ikisi kalmıştı uygulanmıyan...bunnar son çarelerdir hep....bnnardan sonra baska çare yoktur...hasta ameliyet edilir....
bu iki macro gelişme ile demiştim ki hedef feyza....ne zaman 1 yıl önce....endeks 70 000 de iken....neredeyiz 111 000 de....
NE OLDU....bu iki fonla....KREDİ BÜYÜMESİ PATLADI....BEKLEDİGİM GİBİ....bu patlama ile turk ekonomisi yüzde 11 büyüdü....b patlama ile enflasyon yüzde 14 oldu....
eeeee....bu hep böylemi gidecek....
hayır canım....motorlar yag yaktımı bu iş biter.....misal KREDİ GARANTİ FONUNUN 200 MİLYARLIK KISMI KULLANILDI görünüyor....bu fon nerede tükenirse...orada iş biter....bence 300 milyar tl de fon tükenir....
bu FON TÜKENMEDEN....ERKEN SEÇİM OLUR MU....bu büyüme ve kredi rahatlıgı içinde iken....bunu oya dönüştürürmü politikacı....onu bilemem...
neyi bilirim....
FON TÜKENDİ Mİ.....İNSAAT DURUR....
dolayısıyle.....2018 ilk çeyrekte....nohuttan corum leblebisi yapmak üzere kızgın sac altındaki ataş şiddetlenir....yeni baslıgımı açarım...
BAK....
GRAFİGİ KİM ÇİZDİ....
KUZU ÇİZDİ....
NEYE GÖRE....macro ve micro ekonomiye göre....
şimdi gene grafigi kuzu çizacak....
neye göre....macro ekonomide yapılan zorlama....onun bi sonucu olan OVERCREDİT...onunda bi sonucu olan...KİM ÖDEYECEK BU BORCU....krediyi alıp batan mı....yoksa hazine mi....EFENDİM....BU GRAFİC ÇİZDIRIR...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
kavga şu....replace...özette...repalize Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbd derinleri trump ın dibini oymaya devam mı ediyor hocam..hedef nixon kaderi mi ?
TRUMP ve etrafı....AMRİKİ FİRST DERKEN....TEK DÜNYA TEK DEVLETÇİLER....hayırrrr molamaz...KÜRESELLEŞME FİST diyorlar...
bu kavga....kayıkçı kavgası...sürecek bi süre daha....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu hocam borcu veren alanı biçerse.alacagine olabilirkikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBIR YIL ÖNCE VE GELDİGİMİZ YER....1 YIL SONRA....
neye göre kurmustum oyun planını....endeks 70 000 lerde iken....HEDEF FEYZA DİYİŞİMİ.....
1....VARLIK FONUNA....
2....KREDİ GARANTİ FONUNA....
ÖNEMLİ NOT....bunların ikiside ortalıkta yokken...kuzu bu FONLARIN OLUŞTURULACAGINIDA yazdı...ve FONLAR sonra ilan edildi....bakınız topigin basları...neye göre bunu iddia ediyordu....KAPİTALİST MODE....parasal genişleme metotlarına göre...bi bu ikisi kalmıştı uygulanmıyan...bunnar son çarelerdir hep....bnnardan sonra baska çare yoktur...hasta ameliyet edilir....
bu iki macro gelişme ile demiştim ki hedef feyza....ne zaman 1 yıl önce....endeks 70 000 de iken....neredeyiz 111 000 de....
NE OLDU....bu iki fonla....KREDİ BÜYÜMESİ PATLADI....BEKLEDİGİM GİBİ....bu patlama ile turk ekonomisi yüzde 11 büyüdü....b patlama ile enflasyon yüzde 14 oldu....
eeeee....bu hep böylemi gidecek....
hayır canım....motorlar yag yaktımı bu iş biter.....misal KREDİ GARANTİ FONUNUN 200 MİLYARLIK KISMI KULLANILDI görünüyor....bu fon nerede tükenirse...orada iş biter....bence 300 milyar tl de fon tükenir....
bu FON TÜKENMEDEN....ERKEN SEÇİM OLUR MU....bu büyüme ve kredi rahatlıgı içinde iken....bunu oya dönüştürürmü politikacı....onu bilemem...
neyi bilirim....
FON TÜKENDİ Mİ.....İNSAAT DURUR....
dolayısıyle.....2018 ilk çeyrekte....nohuttan corum leblebisi yapmak üzere kızgın sac altındaki ataş şiddetlenir....yeni baslıgımı açarım...
BAK....
GRAFİGİ KİM ÇİZDİ....
KUZU ÇİZDİ....
NEYE GÖRE....macro ve micro ekonomiye göre....
şimdi gene grafigi kuzu çizacak....
neye göre....macro ekonomide yapılan zorlama....onun bi sonucu olan OVERCREDİT...onunda bi sonucu olan...KİM ÖDEYECEK BU BORCU....krediyi alıp batan mı....yoksa hazine mi....EFENDİM....BU GRAFİC ÇİZDIRIR...
Yorum

Yorum