kuzudan sevgilerimle....güzel kardşlerim....
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Kuzu hocam,
son yazdıklarını okudum. Bu ülke ve insanı için adeta yalvarıyorsun. Senin bu iyi niyetin ve vatanperverliğin karşısında saygıyla eğiliyorum.
ve fakat aynı zamanda da acayip hüzünleniyorum hocam. sen gayet mantıklı ve ülke sevgisi ile bu istekleri iletiyorsun ama inan ki senin bu sesin duvarlara çarpıp geri gelip ayaklarımızın dibini boylayacak. Çünkü karşındakiler şahsi ikballeri paşindedir. zaten aksi olsa yapılan bunca hatadan, sebep olunan bunca yıkımdan sonra utanarak köşelerine çekilmiş olurlardı. Ama tam tersi oluyor hocam. seçimle giderler diyorsun ya, eğer gerekirse bu ülkede seçim meçim olmaz hocam ve maalesef bu işin sonu kötüye gidecek gibi duruyor. umarım senin iyi niyetin galip gelir herşey dediğin gibi olur, ama yaşadıklarımız bunun çok zor olduğunu söylüyor.
Sevgi ve saygılarımı sunarım hocam,
Yorum
-
didimki gendi gendime ula kuzu biraz az yaz ki....usaglarda yazabilsim....
dedim demesine emme....durna gusları beni yazmaya zorladı....
bu durnalar....biliyorsumuz....ERMİŞ GUŞLARDIR....yüce rebbim mesajlarını bu guslarla yollar...
uçtular....uçtular....uçtular....KUDUSUN ÜSTÜNE KONDULAR.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ASLINDA BU DURNA GUSLARI kudusun üstüne konmadılar.....
ya nereye kondular....İSRAEL YANLISI POLİTİKALARI İLE BİLİNEN.....sunni İSLAM ülkelerinin baskentlerine kondular....CİDDEYE...AMMANA....vesaire....bu başkentlerdeki....HÖKÜMET EDENLER...AYVAYI ÇİG YEDİLER İNCİK...
NÖÖÖRECEKLER BU USAGLAR.....karşı çıksalar...İRAN ın yanına geçmiş olacaklar....karşı çıkmasalar gendi halkları OYLUM OYLUM SELVİ BOYLUM DİYECEK...
velhasıl usaglar....
DURNA GUSLARI FECİİ GONDULAR.....HA HA HAYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
EFENDİM GUŞTUR....ucar ucar ve mutlaka bi yere gonar demeyin usaglar....
bunnar DURNA GUSLARI.....gelişigüzel gonmazlar....konacakları yeri....yüce rebbimin melekleri gösterir onlara...ELE GONARLAR ULA...
HA HA HA....di haydi....KÖRFEZDEKİ MÖSLÜMAN EMİRLER....eninizi ve boyunuzu görelim...ABBAS YOLCULUK....ZOR İŞTİR HAAAA.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu guslar....durdular durdularda....tam ISIS suriye ve İRAQTA çökertilip....
üyelerinin çogu...cumhurbaskanımızın açıkladıgı....mısırın sina çölüne tasınması işinden hemen sonra NİYE KUDUS e gondular...
üstelik bu SUNNİ MUCAHİTLER....GUS DEELKİ....suriyeden ucup mısıra sina çölüne gonsunlar....arada ÜRDÜN var....oradan mı yerimişler ula....
ürdün kralı abdullihal el satılmış el gabbarda....bize gelmiş...diiiyirki....gelin beraber aglıyak kudus gettii....
tam bir komedi ula....bunun dedeside birinci abdullah....oda beleydi ulu...FİLİSTİNİ O SATMIŞTI 1967 DE....
sonra filistinliler onu ZIBARTTILAR....zıbarttılar emme....kudus getmişti artık...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu durumda....ABBAS YOLCU KİMDİR DERSENİZ....önce bu ABDULLAH....Sonra körfezdeki SUNNİ BÖYYÜÜÜKKK MÖSLÜMAN EMİRLER....
dimag ki....hedefteki yeni SURİYE kim....ÜRDÜN.....
dimag ki.....hedefteki yeni İRAQ kim.....KÖRFEZ EMİRLİKLERİ....
ordu kim....dünyanın heryerinden gelen....SUNNİ MUCAHİTLER....
di haydi....marş marş.....ETME GOMSUNA GELİR BAŞINA....ETME VE BULMA DÜNYASI....buldun nu....di getttttt....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
efendim...
destabilize edilecek bu ülkelerden....onların zenginlerinden....TURKİYEYE 100 MİLYAR dolar mı gelir....yoksa 200 milyar dolarmı ise....guzunun yeni gündemidir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzudan DERİİNNN sevgilerimle.....güzel kardeşlerim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Şimdi kuzu hocam,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefendim...
destabilize edilecek bu ülkelerden....onların zenginlerinden....TURKİYEYE 100 MİLYAR dolar mı gelir....yoksa 200 milyar dolarmı ise....guzunun yeni gündemidir....
Bence Zarrab davasının pazarlığının sonucu belli olmuştur bence..Yorum yazın dediğin için yazıyorum..
Reza davası için ABD ile anlaşılmıştır..
Pazarlık sonucu olarak Kudüs konusu tarafımızca kabul edilecektir. Halkb konusu az ceza ile kapatılacaktır. Rüşvetçiler ABD ye verilecektir.
Bunun karşılığında Körfez ülkelerinden bize para yağacak, hem de ne para..Reis göreve devam edecektir..Çünkü körfez ülkeleri duman edilecektir..
İşid ve buna benzer tüm islamik grupların temizliğinin bir kısmını bize vereceklerdir...Mehmetçik savaşacak yani. Allah güç kuvvet versin...
Ha benim gördüğüm bunlardır
Sevgiler, saygılar
Yorum
-
ERKEN SEÇİM.....abdullah gül....ahmed dovudoglu...ali babacan....diye okudum yazdıklarını....YENİ EKİP BU DİYORSUN YANİ....hasanhuseyin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimdi kuzu hocam,
Bence Zarrab davasının pazarlığının sonucu belli olmuştur bence..Yorum yazın dediğin için yazıyorum..
Reza davası için ABD ile anlaşılmıştır..
Pazarlık sonucu olarak Kudüs konusu tarafımızca kabul edilecektir. Halkb konusu az ceza ile kapatılacaktır. Rüşvetçiler ABD ye verilecektir.
Bunun karşılığında Körfez ülkelerinden bize para yağacak, hem de ne para..Reis göreve devam edecektir..Çünkü körfez ülkeleri duman edilecektir..
İşid ve buna benzer tüm islamik grupların temizliğinin bir kısmını bize vereceklerdir...Mehmetçik savaşacak yani. Allah güç kuvvet versin...
Ha benim gördüğüm bunlardır
Sevgiler, saygılar
ULA beni niye dogru algılıyamıyorsunuz....ula ben cokmu üstü kapalı yazıyorum...
davutoglu daha gecen gün ne dedi....bu ruşvetçiler turkiyede yargılanmalıdır dedi....ula türkçe konusmustu haaa...mesaj amrikiye.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum