hocaların hocası öğretmenler günün kutlu olsun... iyiki varsın... biz türk gençlerine umut aşılıyorsun...eline emeğine yüreğine sağlık kuzu ağabeyim saol varol!!!!!!!!!!!
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Kanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Haftalık kapanışı buraya yakın bir yerlerde yaparsak, biraz nefes alırız, USD/TL 3,83-89 arası bir yere sarkması lazım diye düşünüyorum.
"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ula yegen....niye beni zorlirsan....BEN KÜSMÜŞEM DAHA....unutunnu....emme küsmeden önce TUZAGI VERDİM....DİNAZOR TUZAGI...yukarıda....
borsa demek ne demektir....kuzu kurallarıdır....onları uyguluyacaksın....KANALDAN CIKTI....ve fekat...kuzunun DİNAZOR TUZAGI üçün çıktı...
uyguluyacaksın....25 yılımı verdim bunnara....
bak kanaldan cıktı....ne diyor kuzu kuralı...ASLA MAL ALMA FIRSATI VERMEMELİ....iki gün ard arda...o hemen verdi...SHORTLA DER KURALIM...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
geri küstüm....bi süre bensizligi izliyecegim.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Dinazormu ? Baskan diyordun kasim ayi fon sYtislari bitti fisekleyecez diye siki tutun mallari diue.ula 2 gun mal aldirmassa zaten endeks 115 bin gorur ordan kim almaya kalkar burdan shortla dedigin gibi cesaret isi bence kefere sizide mat etmisebenziyor. Agirlik nerde hemen terse poz. Gidiyor
Yorum
-
Benmi yanlis okuyorum dersi..yoksa baskanmi ruzgara gore ufluyorkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu fonlarýn iþi bitti....bugün ASELSANA gönderdikleri ordinolarda alýndý...yüzde 4 alttan....gariii fiþeklemek üçün BURSOYU engel kalmadý....bu fonlar ay basýndan beri çýktý...eee bögünde 24 kasým....iþleri bitti yani...
Yorum
-
cok kısa vade...kısa vade...orta vade...uzun vade....yorumlarımı birbirine karıstırmayın....
DİNOZOR TUZAGI....kısa ve cok kısa vade içindir....VİOP ve VARANTI kapsar...hisse senedini kapsamaz....
BUNUN ÜÇÜNDE RAKKAM VERDİM....96 000....TUZAK OLMASAYDI....117 000 di...eee tuzak varsa...KUZU KURALI DERHAL UYGULANIR...kim uygular VİOP cular....dolar-tl ciler....HİSSECİ....BU UZUN YATIRIMCIDIR BENİM GİBİ...kılını kıpırtatmaz....benim kaartlar duruyor...VIOP u shortluyup onları HEDGE ediyorum...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ORTA VADE....SIMULASYON 2....birin devamı bu....simulasyon 1...hedef 102 500 diyordu...ne zaman diyordu borsa 75 000 iken...115 000 yaptı...
yeni hedef....140 000....MÜDDET 8 AY....
oradan...120 000 e düşecegiz....müddet 3 ay....oradan 200 000 e gidecegiz....müddet 8 ay....
oradan 165 000 e düşecegiz....müddet 3 ay....oradan 285 000 e gidecegiz....müddet 8 ay...
evetttt....hadise tamamen budur....İSTANBULDAN GAZLANDIN NI....MADRİDE KADAR SANA KİMSE PASAPORT SORMUYACAK....İSTER MADRİDE...İSTER PARİSE...İSTERSE BERLİNE YERLEŞİRSİN....
bunun dışındaki olanlar.....LAGALUGADIR.....TEK DÜNYA VE TEK DEVLETTEYİZ BİZ....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum