önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

bir açıklama.....

babo ile birlikte açtıgımız....ALTIN FURUS serilerinden....beşinciside bugün itibarı ile bitti.....TAHVİL grafını kodu...herkesin gözüne iyice soktu....ISIK işinide netleştirdi....hala bogamısınız diyerekte....diyecegini dedi usag....daha ne desin...

bunların hepsi....benim sayemde oluyor....

ben bunnan dashak gecmesem....mıçını oynatmaz bu deyyuuuzz.....ha ha ha

kendisine yıllardır verdigi bu güzel hizmetler üçün hepimiz tessekkür borcluyuz...yiyidi öldürebilirsin....emmme....YİGİDİN HAKKINI YİYİDE VERİRSİN....delianlı raconunun birinci kuralıdır bu...

usaglar....

burada veya oraya giderek....baboya tessekkürlerimizi sunalım...haketti deyuzzz....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• e.yegen
      Tecrübeli
      • 05 Mart 2009
      • 530

Kuzu 117 bin copmu oldu ? Kafalar karisik ..86 binemi gidiyoruz direk..netlik kazandirak..

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

bağ bağğğ bağğğğ....BENİ DOLDURUSA GETİRİR....malatya kayısısı gaddin beyniynen....

meydan okuyor.....

erkek isen FOREX e gelde görelim diyor....VİOP çelik cocouk işi diyor....

o gıt aklınca....beni doldurusa getirip BATIRACAK....

intikam almaya çalışir ula....cancagızını yaktım ya....VOLVOLARI YÜKLEMEDEN EVVEL....

halbuki bilmesi ilazım....bööyyyükkk bi kavga pörtledi mi....BORSA ÇÖKER....

ben o kavgayı onuncun organize ettim....

ettim ki....VOLVOLARI YÜKLEYEYİM....ve yükledim 99 000 de....

kol kesmedim ya....gıcık oldu...hem bu...hem öbür ahmak....

incik....bögünki gün....BENİ NASIL BATIRACAKLARINI PLANLIYORLAR....gus beyinli, kerizzzler....ha ha ha
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

ula burada new york ta heva buz gibi....bura bele olduguna göre...canadada sen üç gündür güneşi görmedin demektir...

belkim bu yüzden kan dolaşımın azaldı....beynin beslenemiyor....guzular...tavuklar...horozlar diyerek...beynin iyi beslense idi....iki kanatlı heyvanı tavuklarla horozları....CEYLAN GİBİ GÜZEL Mİ GÜZEL....GUZULARLA KARISTIRMAZDIN...

ula sana beyin hapı gönderecegim....her zabah bidene....ac karnına içki....etkisi güçlü ossun.....ha ha ha

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

ha ha ha.....toplamış karamürsel gurubunu kendini alkışlatir.....iraqı argadasları....yarısı kör....sahte rakı içtikleri için...

burun değel, müdür olacak..

Zorla Müdür Olmuş orada...

bag baggg....bunarıda guneysu yazir....güya ben müdür olmusum burada....gendisi gibi....hani bi önceki sahifede....NASIL GENEL MÜDÜR OLUNUR diye bi fıkra yazmıştım ya.....fıkra laza kol gibi girmiş....acitir....ACISINI BENİMLE PAYLASIYOR...

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              TEK DÜNYA VE TEK DEVLETE GİDİŞTE....

ÜÇ GURUP VARDIR....

1....DEVLETİ KURANLAR....kuzey amerika....batı avrupa....japler ve diger uydular doguda...

2....INCLUDED olanlar....kominizm dagıldı....tüm dogu avrupa....TURKİYEDE inluded da...özalla basladı...DERVİŞLE included oldu.

3....DISCONECTEDLER....bunlar suanda oyuluyorlar....tüm ortadogu....africa....vs...

ıran ve suudi....disconected de.....onları birbirine furdurmaları şart....SUNNİ-ŞİA savası ile...IRAN galip cıkarak....suudi ortacaga dönecek....petrol bölgeleri elinden alınacak....IRAN turkiye gibi INCLUDED olacak....kendi ile birlikte...suriye lubnan iraq yemen bahraini qatar ıda getirecek....WAHABİZM yokedilecek.

bunları eski topiclerimde yazdım...suudi abbas yolcu diye....2013 de yazdım...SUUDİ suriyeyi cehanneme çevirirken...takfiri wahabi mucahit pisliklerle....

bugün....suriye ordusu son kalelerine girdi...AL BUKAMAL....ISIS BİTTİ...çogu elbise degiştirip....SDF leskeri oldu...bi ayda...50 000 kişiden hiçe indiler....HEPSİ ÖLMEDİ....KÜRT ORDUSUNA KATILDILAR....dogu suriyede hala petrol bölgelerindeler...bayrakları SDF...KÜRT BAYRAGI ALTINDALAR....ve suudi feci para harcadı bu orduyu donatmak üçün....işte herb bunlarla baslatılacak...

önümüzde ki 2 ay....tüm düyna piasalarını....DISCONECTED lerdeki olacaklar belirliyecektir....

SUUDİ de basladılar....32 yasında ki genc kral adayı....babasından görevi devralacak....bunu yapmadan önce....6000 prensten olusan suudi ailesinde.....büyük temizlik yapıyor....800 milyar dolar civarındaki prenslerin banka hesaplarına el kodu....hariri ninkinede...bu el koymaların sürecegi ve bu miktarın 1.5 trilyon dolara varacagı söyleniyor...

SORUDA SU....BU PARA İLE NE YAPILACAK....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

DOLAR ENDEKS VE DESTEKLEYİCİ GELİŞMELERİ....

tek dünya ve tek devleti....AYAKTA TUTABİLMEK İÇİN....GÜÇLÜ BİR DOLAR GEREKİR....en büyük ordu....tüm ordulardanda büyük ordu...DOLARDIR....bi kaarttır bas bas ver....ve dünyayı yönet...

petrodolarlar.....suudiye 400 milyalık silah satısı....qatara...birleşik araba...bahraine vesayire...silah satışları ile amrikiye çekiliyor.....bögünki gün....DONALDO....japlere....kuzey koreye karsı kendinizi korumak üçün sizi AMRİKİ SİLAHLARI İLE DONATACAGIZ DEDİ...kime dedi...japon basbakanı ABE ye....neaaddin 500 milyar dolar....heva savunma sistemleri....bak BERNANKE nin helicopterle attıgı paralar nasıl geri dönüyor...

DOLAR....DOLAR....DOLAR...dır ordu.....kaarttır dolar....çalıştır dünyayı ve bas kaardı ver....ÇALIŞSIN KERİZZZLER VE SEN YEEE.

Yorum

• lonntermsteel

abd de vergi indirimiyle tüm dünyada yeni zirveler yaparken bizde 117xxx mümkün

abd de vergi indirimi haberi gelince short zamanı gelmiştir bence

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

lonntermsteel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    abd de vergi indirimiyle tüm dünyada yeni zirveler yaparken bizde 117xxx mümkün

abd de vergi indirimi haberi gelince short zamanı gelmiştir bence

vergi indirimi cıkarsa....bekledikleri gibi multynationalların....UZAKDOGUDA KAZANDIKLARI 4 TRİLLİON DOLARI....VERGİ ÖDEMEDEN AMRİKİYE sokacaklar....IBM...APPLE....ve digerleri....

bununla....amriki borsaları SAHLANIRKEN....gelişen ülke borsaları çökecek....oralardan gelecek paralardanda VERGİ KALKACAK...

rüzgar kardeşim ikide bi sordu....DOW a ne olur diye...hepsi çıkacak kanunda neleri kapsıyora baglı...FİNANSAL PİYASA KARI VERGİ DISIDIR ŞEKLİNDE CIKARSA....emergingler yanar....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

artık.....

türk finansal piyasalarını yorumluyanların....boş işleri bırakıp bunnara kilitlenmesi gerekir....kritik günlerdeyiz....ulen su babo yu boş işlere çekmeyin....bırakın graflarını assın....BU GÜNLER COK ÖNEMLİ....

BU VERGİ YASALARI....BU SİLAH SATIŞLARI.....

ilk etapta üç şeyi furur....

pariteleri....altın ve petrol fiyatlarını...baglı olarak emergingleri....

babo nun....pariteleri....euro yu....dolar tahvil faizini....dolar-tl tahvil faizini....ilişkileri çalışıp graflarını asması şart....benim o astıklarını okuyup....Bİ SONUCA VARMAM ŞART....

her büyük trend dönüşlerinde....her ALTIN FURUS topigi açışlarımızda bu çalışmaları birlikte yaptık....

bana....O HEYVAN demiş.....AZ BİLE DEMİŞ ULEN....bana sorarsanız....bırakında işimize gücümüze bakalım.

hadi bakalım....TURKUN FURUSKAN EVLATLARI.....hadi bakalım....akıllı olalım...çalışalım...çabalıyalım paragazanalım.

kuzudan sevgilerimle,guzel kardeşlerim.

Yorum

• ata
                        Tecrübeli
                        • 13 Nisan 2014
                        • 439

kuzu emmi ,plan her zamanki gibi istediğin gibi gidiyor Tebrikler

Yorum

• celme
                          Katılımcı
                          • 31 Temmuz 2008
                          • 152

Son on sayfayi okudum bir saati gecmis...kuzu agabeyim sen cok yasa emi...
                          kuzufun

Yorum

• e.yegen
                            Tecrübeli
                            • 05 Mart 2009
                            • 530

Babo 99 diyor sen 117 once hangisi gorecegiz son kararin nedir agam?

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

ben baslıyayım....oda koyar sonra...DOLAR ENDEKS...

1...BİRİNCİ YUVARLAGA ALDIGIM FORNASYONA SIKI BAKIN....kuzu o fornasyonu size ne diye anlattı...TREND DÖNÜŞ FORNASYONU....adını ne kodu kuzu....yükselen tepeler alçalan dipler....

bu FORNASYONDAN SONRA.....iki şey olur....YA HERRODUR....YADA MERRODUR....gelen...

Yorum

• Kanji
                                Katılımcı
                                • 25 Eylül 2012
                                • 195

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                önümüzde ki 2 ay....tüm düyna piasalarını....DISCONECTED lerdeki olacaklar belirliyecektir....

SUUDİ de basladılar....32 yasında ki genc kral adayı....babasından görevi devralacak....bunu yapmadan önce....6000 prensten olusan suudi ailesinde.....büyük temizlik yapıyor....800 milyar dolar civarındaki prenslerin banka hesaplarına el kodu....hariri ninkinede...bu el koymaların sürecegi ve bu miktarın 1.5 trilyon dolara varacagı söyleniyor...

SORUDA SU....BU PARA İLE NE YAPILACAK....

Bu paranın ne kadarı TR'ye gelir, ne kadarı altın olarak bize girer ve rezerv olarak kalır?? Son rezervlerden haberiniz varmı bilmiyorum ama Reza içerde olması rağmen 543 ton olmuş,

demek ki sistem bir şekilde devam ediyor, bize güneyden, doğudan kaçak sistemde olmayan altın dahil oluyor. (Son dönemde iç yerleşiklere yapılan altın getirin olayının etkisi son derece az beklentiyle ) Bir anlatıver Kuzum doları nası etkiler bu durum. Keza sen doların düşmesini istemiyorlar dedin ama zaten 3,38'lere kadar inerken hiç ellemediler. Şu an yılsonu olduğu ve zararda kalmaları için yukarda tutuyor TCMB diyorsan ayrı, ama şubattan sonra ben düşüş bekliyorum, özellikle rezervlerde ve blokaja girecek olan Arap parası TR'ye kayarsa...+ Birde bu disconnected dediğin ülkelerin zengin tayfası TR'ye gelip paralarını da buraya getirirse işin rengi çok değişir gibi geliyor.
                                "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
                                Henry Royce

Yorum

Working...
                                X

Debug Information