önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Gılgamış
    Katılımcı
    • 07 Mart 2016
    • 165

yanlış bakmadıysam 78 binde grafikte boşluk var. 12 ocak tarihinde oluşmuş.

bu sayfaya öyle iç karartıcı videolar yakışmaz. bundan sonra sadece a hubar linki koyacam . kuzu dayının morelleri bozulmasın.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

yok ulen...beni dinleme....takılıyorum sana....beni uyaracagına inandıgın herşeyi koy...sayende halkı tanıdım...marjinal oldugumu ögrendim....BENİM BEYNİM HİÇBİRSEYE CAKILIP KALMAZ....adaptasyon 21 yasımdan beri uyguladıgım ve basarıma sebeb olan ANA YÖNTEMİMDİR.

SEN AYNEN DEVAM....

KUZU KURALI....degiştiremiyecegin şeyle savaşma...ONDAN yararlanmanın yollarını ara...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

öte köyde subutay nickli AKP li bi kardeşim vardı....keşke burada yazdıgımı bilse ve aynı nickle gelse...beni eleştirse....uyarsa...bunnar beni tamamlıyan şeylerdir....gılgamış....hikayeden kavga çıkarırım ben...ÖGRENMEK İÇİN...
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

EVETT...beklenti bitti...111 000 de....domdom kursunlarını....hakettigi yerde gene....

merkez ve fed işi sonunda geldigimiz yer....90 800....dolar-tl 3.64....vob 111 000....

peki merkez ne dedi....diyorki dolar-tl bu seviyeler makul....BUNU SAVUNACAGIM DİYOR...faiz silahı ile...

bu durumda....önümüzdeki 2 ay üçün....dolar-tl degeri belli....buna göre kuzu gardasınız elindeki SİMOLARA bu raqqamı girip onları revize edecek...

şuanda dolarbazlı endeks....gene direncini zorluyor...24 945 de....majino hattında yani...

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

bugün kapanışı 110 000 e inerek kapatacagını bekliyorum...bu 1000 puvan kar demektir...anında alınır...gün içi kar çünki...devrisi gün tepeden yeniden çakılır...

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              bugün kapanışı 110 000 e inerek kapatacagını bekliyorum...bu 1000 puvan kar demektir...anında alınır...gün içi kar çünki...devrisi gün tepeden yeniden çakılır...
              bankalar....borsaya çakmak üçün para bulmaları zorlaştı....bu hedef 87 000 i önümüze getirir....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

her hoppuladımı....soygundaki bizlerde acıma sıfır....mermi deyyuzzun döşünde saplı olacak...ALLAH YARATMIŞ BUNUDA DEMİYECEN...furucan kafasına kerizzzin....

bak nasılda süzülir asagı durziii....110 400 leri yaktı bile...

Yorum

• Gılgamış
                  Katılımcı
                  • 07 Mart 2016
                  • 165

çok iyi bir grafik olmadı ama meseleyi anlatabilir.

Yorum

• Gılgamış
                    Katılımcı
                    • 07 Mart 2016
                    • 165

sayıştay denetiminden muaf varlık fonu harikalar yaratacakmış. messi gibi ronaldo gibi fırtına gibi esecekmiş.

modern duyun-u umumiye yaptık, satacak bunlar kaldı ne yapalım diyin de en azından zekamıza hakaret etmiyorlar diyip geçelim.

bu da referandum hakkında https://tr.sputniknews.com/avrupa/20...andum-caresiz/

Yorum

• dayan
                      Aktif
                      • 05 Ağustos 2011
                      • 382

Dışarıda ASLAN evde KUZU...
                      Bu Nasıl KABADAYU???

Yorum

• zamanlama
                        Speedy Trader
                        • 24 Mayıs 2007
                        • 109

Yorum

• Gılgamış
                          Katılımcı
                          • 07 Mart 2016
                          • 165

eğer bu referandum rejim değişikliği veya ülkemin bölünmesi ile ilgiliyse ben bu cumhuriyetten sonuna kadar razıyım.

bu cumhuriyetin kurulmasına emek veren mustafa kemal atatürk, ismet inönü, fevzi çakmak, kazım karabekir, reşit galip, mustafa necati, salih bozok, hasan ali yücel, halide edip adıvar, adnan adıvar, rauf orbay bu büyük insanların hepsini özlüyorum.

"Artık bizim hükümetimiz müstebit bir hükümet değildir. Mutlaki ve meşruti bir hükümet de değildir. Bizim hükümetimiz Fransa veya Amerika cumhuriyetlerine de benzemez. Bizim hükümetimiz bir halk hükümetidir. Tam bir şura hükümetidir. Yeni Türkiye devletinde saltanat milletindir…" diyen mustafa kemali özlüyorum.

cumhuriyet olmasa kul, köle olacaktım hiçbir şeyim olmayacaktı. ülkemin adı bilinmedik bir yerinde doğup, adı bilinmedik bambaşka bir yerinde boş yere ölecektim.

din din diye zırvalayanlar, laikliği kötüleyenler bir de diğer müslüman ortadoğu ülkelerine baksınlar, hepsinin ırzı namusu yerlerde, açlıktan ağızları kokuyor, düşman belledikleri küffar memleketlerine kaçarken yollarda ölüyorlar.

bu da en yeni röportaj videosu:

Yorum

• manaw
                            havacı
                            • 28 Ekim 2011
                            • 896

emmi,

yayladaydın ne güzel.. dereye girersen eğer.. havalar kötü.. üşütürsün alimallah.. yaşın da ilerledi.. bu yaştan sonra hastalığın ağır geçer.. bir iki ay yatar dinlerimle kurtaramazsın..

4 tane simulasyon yapmıştın. 3ü yukarı diyordu yanlış hatırlamıyorsam.. sadece bir tanesi aşağı diyordu.. Yani yüzde 75 yukarı, 25 aşağı.. hepsinin ortak noktası 92k ve 3.55 demişsin.. e ordayız hala..

kene 92.5 94 96 demişsin... 94 ve 96ya geldiğinde diğer seneryolarının başlamadığına nasıl emin olabiliyorsun..

anlattığın diğer herhangi bir senaryo işlese... kene, sülük, tutkal vs.. ne kadar yapışırsan yapış.. fayda etmez.. kuzu kuralları iflas eder.. kuzu da..

Bu seferki altınfuruş, eğer olursa.. altınfuruş 1 klansmanında olur emmi.. illa da pozda olmak zorunda değil kimse.. ne long.. ne sort.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

sevgili manav....

SIMULASYON 1 neydi....hedef 92 000 diyordu....ve geldik....şimdi burasında YOL AYIRIMI VAR....ama yol birden ayrılmaz...bir konsolidasyon süresi lazım....bu bölgeye ad kodum...REZONANS...TİTREŞİM ....AÇILAN KENE 1....karını aldı kapattı...şimdi KENE 2 yi açtım....oda karını 87 000 endekste alıp kapayacak....sonra KENE 3 açılacak oda karını 84 000 alıp kapıyacak....

bu arada tepelerde yükselecek....KENE yi bu TİTREŞİMDE LONG DA ACABİLİRSİN SHORTTA....ikiside para yazar...dalgalar gidip gelecek....

diger SIMULASYONLARDAN birine geçişim bu üç KENE den sonradır....

bunnar için geopoliticte gelişmeler olmalıdır....

misal....turkiye avrupaya atıp tutuyor şuan...göçmen anlaşmasını filan bozarım diyor...avrupa turkiyeyi NATO dan atarsa....gibi olaylar....lazım ki...diger SİMULASYONLAR baslıyabilsin....

önemli olan ne....PARA YAPMAK....kene 1 de parayı yaptık....kene 2 de de yapacagız...kene 3 dede yapacagız...

sonra....hangi SIMULASYONUMU UYGUN GÖRÜRSEM....GELİŞMELERLE İLGİLİ....ona göre poz alıp yatacagım....şimdi her hareketinden para yapmakla mesgulum...

not...bu KENELER fur ve kac keneler....yatma KENESİ üçün major olaylar lazım....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

manav....

ikinci sorun....ya kötü haber birden patlarsa....kene shortu ondan acıyorum....yoksa kene long acardım....o zaman kene shortu kapatmaz direkt SIMULASYON 2 ye gecersin....YATARSIN...

MİSAL....

kıng salmanın oglu buraya geldi....trumpa istediginiz kadar silahı verin alalım....yeterki İRAN a furun dedi...tüm masrafları ödeyelim dedi...TRUMP NE DEDİ....radikal sunni islamı yeryüzünden temizliyecegim dedi....kim bunnar suudinin para ve silah verdigi...al-nusra ve ISIS....

TURKİYE kimin yanında...suudinin...qatarın....eeeee....KENE....ve short KENE....HEDEFLERİME UYGUN....SIMULASYON 2 YANİ...58 000...bundan emin olgugumda KENEYİ kapatmam....YAYLADA DURSAM...önerdigin gibi....olayları takip etmem...irahat olurum...benim ise ya borsalardan komple ayrılmam....yada irahat olmadan....eli tasın altında olarak ER MEYDANINDA OLMAM GEREKİR ki...gözlerim fıldır fıldır yuvalarında dönsün....ne oluyoru GÖRSÜN....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information