Moody's Türkiye'nin durumunu 'negatif'e dönüştürdü http://www.cnnturk.com/ekonomi/moody...ife-donusturdu
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
5.15 teki profil sonucu belirleyecek. böyle düşünenlerin sayısı az değil. 8.40 ta da benzer.
Yorum
-
şimsek ve moody....
şimsek baden baden de....didiki...referandumdan sonra reformlar hızlanacak..tek adam olacagı üçün...evet garanti diyor...
ve ekliyor....bütce açıgı 1.6 milyar dolar...genc işsizlik yuzde 24....bu moody yi haklı cıkarıyor....
pazartesi....KENE 2 kapatılır....niye...çünki...hubar kötü....iki hubarda....kar cebe yakışır usaglar....
TALANDA....USULET VE SUHULET ESASTIR USAGLAR....sabırla....kasıntı meydana geldimi kaşıyarak...agır agır...sabırla ceb doldurmaktır ki bu...ceddimiz bunda ehlidir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Hocam 87 binleri beklemiyecekmisiniz kene yi kapatmak icin?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimsek ve moody....
şimsek baden baden de....didiki...referandumdan sonra reformlar hızlanacak..tek adam olacagı üçün...evet garanti diyor...
ve ekliyor....bütce açıgı 1.6 milyar dolar...genc işsizlik yuzde 24....bu moody yi haklı cıkarıyor....
pazartesi....KENE 2 kapatılır....niye...çünki...hubar kötü....iki hubarda....kar cebe yakışır usaglar....
TALANDA....USULET VE SUHULET ESASTIR USAGLAR....sabırla....kasıntı meydana geldimi kaşıyarak...agır agır...sabırla ceb doldurmaktır ki bu...ceddimiz bunda ehlidir.
Yorum
-
şimdi zor....hubarlar kötü....pazartesi ilk etkide....kar alınır....tepeden yeniden çakılır...cabbar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam 87 binleri beklemiyecekmisiniz kene yi kapatmak icin?YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sayın Kuzu, peki sizin gibi VIOB ta alım satım yapmayan bizler... bizim gibi küçük yatırımcı hızlı kapatmak üzere buradan, pazartesi günü hisse bazlı alım yapmalı mı ? Mesela ISCTR ,GARAN , TEKFEN veya AL veren THY de ne dersiniz ... Bunlar benim takip ettiklerim veya genel olarak ? Sizin yazdıklarınızdan short kapatıyorsanız Long tepecek çıkıyor ...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi zor....hubarlar kötü....pazartesi ilk etkide....kar alınır....tepeden yeniden çakılır...
Yorum
-
beni yeni okuyonlardansın demekki...KENE ilk hissede denedim yıllarca...sana bi örnek vereyim şimdi....rocket Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Kuzu, peki sizin gibi VIOB ta alım satım yapmayan bizler... bizim gibi küçük yatırımcı hızlı kapatmak üzere buradan, pazartesi günü hisse bazlı alım yapmalı mı ? Mesela ISCTR ,GARAN , TEKFEN veya AL veren THY de ne dersiniz ... Bunlar benim takip ettiklerim veya genel olarak ? Sizin yazdıklarınızdan short kapatıyorsanız Long tepecek çıkıyor ...
KENE LONG.....THYAO.....
İLK FURUS....5.82
ikinci furus....5.70
üçüncü furuş....5.58
dördüncü furus....5.46....
not 1....furus aralıklarını seçtigin kaardın BETASINA göre tespit et...
not 2....KAR ALMAYI UNUTMA...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Teşekkür ederim ... aslında 3 sene önce yakın arkadaşım Guerra sizi öğretmişti bana ancak haklısınız uzun zamandır takip etmiyor / edemiyordum... Bundan sonra ilgiyle takip edeceğim ... tekrar teşekkürler...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeni yeni okuyonlardansın demekki...KENE ilk hissede denedim yıllarca...sana bi örnek vereyim şimdi....
KENE LONG.....THYAO.....
İLK FURUS....5.82
ikinci furus....5.70
üçüncü furuş....5.58
not 2....KAR ALMAYI UNUTMA...
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
hissede KENE LONG dan korkunc paralar yaptım VOB yokken....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeni yeni okuyonlardansın demekki...KENE ilk hissede denedim yıllarca...sana bi örnek vereyim şimdi....
KENE LONG.....THYAO.....
İLK FURUS....5.82
ikinci furus....5.70
üçüncü furuş....5.58
not 2....KAR ALMAYI UNUTMA...
burada kaardı iyi çalışman lazım....hissede KENE LONG kurallarım var....cok yazdım eskiden...ama çogu öbür forumlarda kaldı...
misal...rocket bi sürü kaart adı yazdı....ben onlardan kuzu kurallarına uyanını seçtim....
THYAO....zirvesinden 9 dan 5 e yuzde 45 çökertilmiş....fibonachi düzeltmesinde....LONG da en az risk tasıyor...
zirvelerinde ki kaarda KENE LONG uygulanmaz....güçlü BETA varsa....bu kaart yuzde 10 düştümü KENE long alanındadır...
aranızda HİSSECİ varsa....isterseniz...uygun kaartları seçerim KENE long için...ve furuş aralıklarını....heee diyin yeter...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Heeeeekuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhissede KENE LONG dan korkunc paralar yaptım VOB yokken....
burada kaardı iyi çalışman lazım....hissede KENE LONG kurallarım var....cok yazdım eskiden...ama çogu öbür forumlarda kaldı...
misal...rocket bi sürü kaart adı yazdı....ben onlardan kuzu kurallarına uyanını seçtim....
THYAO....zirvesinden 9 dan 5 e yuzde 45 çökertilmiş....fibonachi düzeltmesinde....LONG da en az risk tasıyor...
zirvelerinde ki kaarda KENE LONG uygulanmaz....güçlü BETA varsa....bu kaart yuzde 10 düştümü KENE long alanındadır...
aranızda HİSSECİ varsa....isterseniz...uygun kaartları seçerim KENE long için...ve furuş aralıklarını....heee diyin yeter...
) sevgiler
Yorum
-
KENE LONG hissede....
bi çok şeye baglıdır....en önemlileri...
1...endeks yüzde 5 düşmüşse bu kaart ne kadar düşmüştür....bunu geçmiş graflardan cıkaracaksın...furus aralıgı üçün önemli bu..
2...kaart hangi tür habere hassastır....çünki hergün bişey oluyor....misal...thyao turizmle ilişkilidir...hollanda turist yollamam derse cirosu düşer...[/B]
3....kaardın trendi ile endeksin trendi arasında ne tür bi ilişki vardır....
4....bunun gibi 10 madde daha var...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
tamam ulen....rocket Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHeeeee
) sevgiler
thyao da hedef yuzde 50 FİBO....yani 7.0
bu kaart endeksle ters korelasyonda....yani bu kaart ÇIKIŞ TRENDİNDE....en alt kademedeki furusunu...yani 5.46 da alacagını...hiç kapatmıyacaksın 7.0 a kadar....diger kademelerde karı alıyorsun sürekli....
kaart her yuzde 15 çıkışını yapınca....yeni KENE yapıyorsun...çünki kaart bununda düzeltmesini yapacak....FECİİ SOYGUN YAPABİLİRSİN....
en cok 5 kaardın olacak...paran azsa tek kaart olması en iyi...tek işin var...o kaart ve endeks....arasındaki ilişki...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hosgeldin bitanem....nassın...zoro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDayıcım.
Aylardır okuyamıyorum. Selam vermek istedim. Seviliyorsun, Saygılar..YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum