önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
bu video bence çok önemli. türk insanı balon lafları çok seviyor. taa ki realite kendisine zarar vermeye başlayıncaya kadar. ve eğer gerçekten zarar görüyorsa duyduğu lafları unutuyor. ve de tepki koymaya başlıyor.Gılgamış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
eğer fayda sağlıyorsa sorun yok. durum çarpık da olsa devam edebilir, herkes zarar görse de önemi yok.
bir haber..
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/d...una_geldi.html
Yorum
-
Evet ben de bugün birinden duydum. Duyduğum kişi dibine kadar Ak partili. Neye dayanarak söyledi bilmiyorum.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün yine bir dostumdan yüzde 60 evet hiç düşünme bile dendi tarafıma..
etti 2.
nedir bu 60 ?0.618
Yorum
-
gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün yine bir dostumdan yüzde 60 evet hiç düşünme bile dendi tarafıma..
etti 2.
nedir bu 60 ?phaon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet ben de bugün birinden duydum. Duyduğum kişi dibine kadar Ak partili. Neye dayanarak söyledi bilmiyorum.
ula namıssızlar bide bana sorun....ne cıkar diye....sordunuz varsaydım....ahanda cugabım...YÜZDE 60 HAYIR ÇIKAR...
niyekineki....
ula olum...AKÜPE neydi....FETÖ artı öbür anlı secdeye degenler....artı YİYİCİ liboşlar....
1...fetocu AKÜPE liler buharlastı...
2...öbür anlı secdeye degenler...basta bulent arınc hayır diyir....yani hepsi uzaklastırıldı...yerlerini jöleliler aldı...
3...yerlerine BAHCELİ DEVLET i kodular....bahçelinin bahcesi komple kurudu ula....bitti...
4....yeni liboş bulmaları imkansız....bu liboşlar PARA İSTER....KOLTUK İSTER...İKİSİDE GALMADI ULA....
ahanda burayı imzalıyorum.....bunnar ABBAS YOLCU artıkın....her iddiasına varım....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula namıssızlar bide bana sorun....ne cıkar diye....sordunuz varsaydım....ahanda cugabım...YÜZDE 60 HAYIR ÇIKAR...
niyekineki....
ula olum...AKÜPE neydi....FETÖ artı öbür anlı secdeye degenler....artı YİYİCİ liboşlar....
2...öbür anlı secdeye degenler...basta bulent arınc hayır diyir....yani hepsi uzaklastırıldı...yerlerini jöleliler aldı...
3...yerlerine BAHCELİ DEVLET i kodular....bahçelinin bahcesi komple kurudu ula....bitti...
4....yeni liboş bulmaları imkansız....bu liboşlar PARA İSTER....KOLTUK İSTER...İKİSİDE GALMADI ULA....
ahanda burayı imzalıyorum.....bunnar ABBAS YOLCU artıkın....her iddiasına varım....
Kuzu senin gibi zeki birisinin beni anlamasını beklerdim..
Ben neden evet çıkacak demiyorum..
Neden illa da 60 diyorum..
Yorum
-
@tokkuss_ Twitter hesabını takip etmeni önerebilir miyim sevgili guzum...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula namıssızlar bide bana sorun....ne cıkar diye....sordunuz varsaydım....ahanda cugabım...YÜZDE 60 HAYIR ÇIKAR...
niyekineki....
ahanda burayı imzalıyorum.....bunnar ABBAS YOLCU artıkın....her iddiasına varım....
)
Enteresan...Biraz deli-dolu...Mantıklı...Tezleri kendi içinde tutarlı gibi...Senin analizlere de benziyor analizleri...Benim analizlerim de çoğu benziyor...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Gundwane dediğinin ve beklediği sonucun ve muhtemelen algılarının tam tersi bu twitter hesabında söyleniyor. Halit Tokkuş hesabı...Gundwane ve evet çıkacağını zannedip bekleyenler halen eski Türkiye yani 25 Temmuz öncesi Türkiye algısıyla yani daha doğrusu Kuzu' nun analizlerindeki eski 10-15 yıllık geopolitik cycle algısı ile devam ettikleri için böyle düşünüyor ve bekliyorlar...O cycle bitti 15 Temmuz'da...Sonuç % 58-60 hayır olur ve bunlar gider hatta bana göre gittiler bile...Ben de her türlü iddiaya varım...
)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Kuzum aşağıdaki gibi bir haber var. Bana çok önemli geldi, sen ne dersin? Eğer doğru ise Türkiye'nin başına nasıl bir iş açar?
0.618
Yorum
-
Ref. ile ilgili hiçbir iddiada yokum.
Şu an ki konjonktürde çıkması gereken nedir?
Ne çıkmalı ki ayak direten Türkiye engellensin?
Ulus devlet nasıl yok edilebilir?
Emperyaller için en büyük nimet kontrol altındakidir.
Ref.un iptali olasılığını düşünmesem de,bir ihtimal olabilir mi acabası da bu hafta da gerçekleşmezse.......geçmiş olsun.
Bu da benim tahminim olsun.
Yorum
-
Vay vay okuyan okumuştur da honey yine anlaşılmıştır genel durum,
özel malumatlık pozlar falan mevcut buralarda hâlâ demek ki..
Hayırlısı be koçlar, şöyle özel bi derin vurmalık hasıl olurmu diyonuz her 3
cephede de dosdoğru yönlerinde..
Görü$cez bakalım, mute olmayında kih kah..
A$ırı faideli bilgi vardı silinen iletilerde finansal olaraktan..
Hatta belgesel referans boyutunda ton ton balık izahlı bile..
Neyse artıkın bakalım.. Bizden günah gitti o kadarıyla da..
Yorum
Yorum