önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Gılgamış
    Katılımcı
    • 07 Mart 2016
    • 165

winvob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Gılgamış,
    Ferit her şeyini sattı nerdeyse,2 aya kalmaz doaş'ta gider!!!!!!!!
    olabilir tabii ki. ama bu olumlu mu yoksa olumsuz mu yansır. takibe devam.

Yorum

• Misafir

Nası gidiyo muhabbet baylar ve bayanlar, koyula$tımı iyice ??..

Yorum

• Misafir

Muhabbet mühim, borsa vesaire türev finansal ürünlerin piyasaları ile

ilinti tüm kapasama alanları 'ya$ayan mezarlıklar', tabiri caizse malesef..

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

ne var önümüzde bir beklenti var....16 nisan REFERANDUM....

BÖYLE BİR BEKLENTİDE NE OLUR....

1...16 nisana 10 iş günü kalana kadar asagı süzülür....sonra kalan on günde süzülmeye basladıgı yere geri gelir...

2....16 nisana on gün kalıncaya kadar hafif yukarı egimle cıkar....ve sonra geri cıktıgı yere düşer...

3....borsadakilerin oyları isteniyorsa....transit göçertilir...OYUNUZU İSTİKRARA VERİN DER...

bu alışılmış siyasi olaylarda uygulanan yöntemlerdir borsada....hangisini yapacagına...bu hafta karar verecek...

kararında etkili olacak dinamik nedir....referanduma MALSIZ GİRECEK USAGLARIN EYLEMLERİ...zamanlamayı etkiler...
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

Te$vik meselesi )

Yorum

• hasanhuseyin
              Katılımcı
              • 02 Ocak 2014
              • 132

Vob konusunda ben de korkak davranıyorum genelde. Kuzu'nun kaldıraçsız yöntemi aslında çok mantıklı geliyor kulağa ama ben kafamda tam oturtamadım

Ben çıkış yönlü pozisyon alacaksam B katsayısı en yüksek hisseyi alırım. O da halkb veya ybk olur. Bunların betası 1.6..Yani endeks 1 birim yerinden oynadığında bunlar 1.6 birim onuyor

Düşüş yönlü düşündüğüm zaman da piyasada olmak istiyorum genelde ama short açmak çok iyi strateji istiyor. Onu henüz oturtamadım.

Bir ara farklı hesaplardan her 2 yöne doğru pozisyon açma üzerinde kafa yordum. Karda olan hesaptan her 2500 puanda bir kar al, zararda olana da 2500 puanda bir maaliyet oluştur gibi...Bu aslında fena çalışmayan bir durum ama onun için de kaldıraçsız olsan daha para lazım..

Yorum

• Gılgamış
                Katılımcı
                • 07 Mart 2016
                • 165

bop uşaklarının başı sağolsun ne diyeyim. öksüz kaldılar.

şu haberi de es geçmemek lazım.

ortadoğuda iyice battık.

Yorum

• Gılgamış
                  Katılımcı
                  • 07 Mart 2016
                  • 165

türkiyede olanlar birkaç ayın veya yılın değil birkaç on yılın planları. gomple teorisi falan değil, zaten sevmem. düşünüyorum.

15 temmuzda darbe girişimi oluyor ama khk ile 25 ağustosta über yetkili varlık fonu kuruluyor. ne alaka ağalar? o khk'yı normal şartlarda 10 yıl uğraşsan çıkaramazsın? 40 günde böyle bir yasayı zaten sıfırdan hazırlayamazsın. bu khk önceden zaten hazır mıydı?

darbe girişimi denilen olayla milyar dolarlık şirketlerin fona devredilmesi arasında nasıl bir alaka var? darbe girişimi oldu eee işte bu şirketler böyle yönetilsin, denetlenmesin?

tamam yıllardır borçlandık da bu kadarı neyin hazırlığı?

bulamadım, bulamadım deyor. bulamadım.

bir röportaj

çekimser olanların yüz ifadesi...

7.21 deki ağabeyimi sürekli sağcı hükümetler ve şikayetçi olduğumuz bürokrasi kanırtmış. onlardan şikayeti yok. dua bile edecek. ama devlete düşman hayırlısı ağa

20:00 dakikada abi mühendis ama kur'an biliyor.git arabistanda yaşa abicim. bunlara gerek yok. sadece laf dinliyoruz, üretim yok.

ÜRETİM YOK!

Yorum

• winvob
                    Katılımcı
                    • 03 Mart 2009
                    • 109

Sevgili Gılgamış,
                    Bence de sadece takip etsen iyi olur.
                    Bir de senden bir ricam olacak;
                    Şu (tr) uzantılı sputnikin haberlerini ciddiye aldığından mı buraya kopyalıyorsun? Merak ettim.
                    Haberleri yanlıdr ve birilerine hizmet ederler.Bildiğim,Rus Sputnik ile bağlantıları yoktur.

Yorum

• Gılgamış
                      Katılımcı
                      • 07 Mart 2016
                      • 165

mutlaka okunması gereken bir flood. en sonda bağladığı yer ilginç. parça parça bilgileri toplu halde vermiş.

boş zaman için. keyifli
                      https://seyler.eksisozluk.com/turkle...ikaye-hi-jolly

güzel yazılmış.

18 mart anısına.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        şimsek ve moody....

şimsek baden baden de....didiki...referandumdan sonra reformlar hızlanacak..tek adam olacagı üçün...evet garanti diyor...

ve ekliyor....bütce açıgı 1.6 milyar dolar...genc işsizlik yuzde 24....bu moody yi haklı cıkarıyor....

pazartesi....KENE 2 kapatılır....niye...çünki...hubar kötü....iki hubarda....kar cebe yakışır usaglar....

TALANDA....USULET VE SUHULET ESASTIR USAGLAR....sabırla....kasıntı meydana geldimi kaşıyarak...agır agır...sabırla ceb doldurmaktır ki bu...ceddimiz bunda ehlidir.
                        kuzu kualları çalışıyor....pazartesi dedim...aynen oyle oldu...niye...hubarlar kötü.....

peki gerçek ne....HUBARLAR GERCEKTEN KÖTÜ MÜ....

peki bu hubarların böyle olmasını kim istiyor....kimin işine geliyor bu....

havuz medyası....turkiyeyi yabancılar çökertmek istiyor diyor....

peki...çökertiyorlar mı....bi bakalım....

1....en hassas çökertme oynanan yer olan borsasında....ÇÖKERTME OYNUYAN YOK...

2....YABANCI YATIRIMCI GELMİYOR DİYENLERDE YANILIYOR....çanakkele köprüsü....10 milyar dolarlık yatırım...YAP İŞLET DEVRET...yani para dışarıdan geliyor....

öyleyse....

söylenen ve gösterilen ile....GERÇEK AYNI DEGİL....

Bİ SÜRE YAYLA İYİDİR....

KUZU KURALI...PARAYI KAPTIRMAMAK ESASTIR...cebe giren kilitlenir...fırsatlar sonsuzdur...
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          ne var önümüzde bir beklenti var....16 nisan REFERANDUM....

BÖYLE BİR BEKLENTİDE NE OLUR....

1...16 nisana 10 iş günü kalana kadar asagı süzülür....sonra kalan on günde süzülmeye basladıgı yere geri gelir...

2....16 nisana on gün kalıncaya kadar hafif yukarı egimle cıkar....ve sonra geri cıktıgı yere düşer...

3....borsadakilerin oyları isteniyorsa....transit göçertilir...OYUNUZU İSTİKRARA VERİN DER...

bu alışılmış siyasi olaylarda uygulanan yöntemlerdir borsada....hangisini yapacagına...bu hafta karar verecek...

kararında etkili olacak dinamik nedir....referanduma MALSIZ GİRECEK USAGLARIN EYLEMLERİ...zamanlamayı etkiler...

persembe ve cuma....YENİ EYLEM ZAMANLAMASI OLACAKTIR....bu yorum icabı....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

hiçbirşey göründügü gibi deelldir....by kuzu....

elimizde ne var....14 yıllık uygulanan bi ekonomik model var....

bu model...krediye dayalı model...özette...

bu modelle....halk...şirketler...yabancılar....hemen herkes...çünki yabancı krediyi veren öbürleri alıp kullanandır....BU EKONOMİK MODELİN ESİRLERİDİR...bu modeli sürdürecek hükümete GÖBEKLERİNDEN BAGLANMIŞLARDIR....bu bag kesilirse hepsi ölür....

böyle ekonomik modellerde....bu modele bi şekilde bulaşmış herkes...ister sevsin....ister sevmesin....bu modeli yöneten hükümetin OY DEPOSUDUR....elleri mahkumdur...

sense....türkün yigit oglu.....

bu modelin borsasında oynuyorsun....

bunu gözardı EDEMEZSİN....edersen oyulursun...oya gibi...by kuzu....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

kuzu kualı....süzülme prosesi varsa borsada....bi önceki günün en düşügü aşagı kırılmadıkca...SÜZÜL ME YUKARI YÖNLÜ devam eder.

kuzu kuralı....bi önceki günün en yüksegi yukarı kırılmadıkca....SÜZÜLME...asagı yönlü devam eder...

kuzu kuralı....süzülmede içinde olma...para yoktur...

Yorum

• Gılgamış
                                Katılımcı
                                • 07 Mart 2016
                                • 165

sakarya

Yorum

Working...
                                X

Debug Information