önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • oya
    Katılımcı
    • 20 Eylül 2009
    • 139

Kuzum merhaba. Yazdıklarını okuyor, beğeniyorum. Kavga çok büyük. RTE ya henro ya da. El mecbur! Siyonistler mi yoksa C I A mı? İkisi birbjiri içinde! Hangi kanat kazanır? Düşüncem "hayır" ve kazanır.
    Ancak, "secsis" kolay manipüle edilebilen bjir sistem. Zor iş kısaca...
    Not ama minik; dışarıda yaşayıp "evet" diyecekler gelsinler burada yaşasınlar da görelim!

Yorum

• Gılgamış
      Katılımcı
      • 07 Mart 2016
      • 165

haber değil ama bugün bir arkadaşımın tahminini yazayım. ysk referandumu 90 gün ertelerse tarih 16 temmuz 2017 ye kayıyor.

16 temmuz 2017

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

valla oya....

bu gılgamış....

bana halkımı cok iyi tanıttı ve tanıtmaya devam ediyor....

senle ben....out olmusuz bacım....marginal durumdayız....ya senle ben kafayı sıyırmısız....yada halk kafayı sıyırmış...

bence gel....gidip biryelere saklanalım bacım....AKP li usaglar AVRUPAYA yürümüşler...viyana alınmış....berlin an meselesi diyirler...hedefleri RODERDAM imiş...

kız akıllı ol oya....GEL Bİ YERE GİRİP SAKLANALIM BACIM....bizi telef ederler....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Gılgamış
          Katılımcı
          • 07 Mart 2016
          • 165

kuzu ağabey ben öbür tarafta sana devdav nickiyle yazarken bir kere hakaret ettim kadir feslisi gibi konuşma diye yemin ederim sonradan çok pişman oldum. çünkü tanımadan yazmıştım.

tüm özürlerimi kabul et lütfen. senin yazdığın şeyler evrensel. insan ömrüne sığmayacak şeyler.

bildiğim gördüğüm her şeyi yazdım. bundan sonra da yazarım.

bugün ilginç bir olay daha oldu. daha önce olmamıştı. http://www.istanbultimes.com.tr/ayid...kale,1085.html

Yorum

• semoz
            Seyirci Üye
            • 12 Nisan 2014
            • 62

Trend hisseanaliz'de yazıyor kuzu.

Yorum

• oya
              Katılımcı
              • 20 Eylül 2009
              • 139

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              valla oya....

bu gılgamış....

bana halkımı cok iyi tanıttı ve tanıtmaya devam ediyor....

senle ben....out olmusuz bacım....marginal durumdayız....ya senle ben kafayı sıyırmısız....yada halk kafayı sıyırmış...

bence gel....gidip biryelere saklanalım bacım....AKP li usaglar AVRUPAYA yürümüşler...viyana alınmış....berlin an meselesi diyirler...hedefleri RODERDAM imiş...

kız akıllı ol oya....GEL Bİ YERE GİRİP SAKLANALIM BACIM....bizi telef ederler....
              rahmetli söylemişti zamanında(Aziz Nesin) yüde 62 demişti sevgili halkım için. Sonra "aklımdan geçen yüzde 92'ydi,ağzımdan yüze 62 çıktı" diye düzeltmişti. Kendisiyle çalışmıştım... Yine de umut işte..
              Kal sevgi ve sağlıkla.

Yorum

• cabbar
                Seyirci Üye
                • 13 Mart 2016
                • 68

89 000....HOLD-UP....3 iş günü...ikisi gitti....

yarın son....bir yöne 2000 puvan kırılacak....HOLD-UP....kırılmalarında...kuzu kuralı şöyledir....

kuzu kuralı...HOLD-UP ta....tulum giydirme ve tulum cıkarma uygularsa....düşüş boyu 6000 puvandır....

kuzu kuralı...HOLD-UP ta....hold-up bir haberle kırılırsa...düşüş veya çıkış boyu 2000 puvandır....
                Syn hocam şöyle bi similasyon yapsak olmami? Önce 86,8xx sonra 94,xxx

Yorum

• Gılgamış
                  Katılımcı
                  • 07 Mart 2016
                  • 165

abi çok doğru tespit etmişsin. geçen sene öbür tarafta defaatle sana sormuştum. bu konuyla ilgili bir duyumun var mı diye. mevzu burda tabii borsa değildi. ülkenin birliği dirliği idi. 2 gün önce şöyle bir haber düştü ve tabii ki bizim medya bunu yayınlamadı.

peki niye böyle diyorlar? bu iştah niye? bayraklar asılıyor falan?

http://t24.com.tr/haber/feyzioglu-an...cabilir,390180

evet verecek akp seçmeni ise ülke bölünmesin diye evet vereceğim diyor

ama hdp seçmeninin blok olarak evet vereceğine dair bir işaret şimdiye kadar göremedik. orda da ayrılıkçıların evet demesi çok büyük ihtimal.
                  http://t24.com.tr/haber/samerden-dog...t-diyor,389458

ama bir kesim var ki o da akp içindeki gerçek demokrat ve laik kesim. bunlar hayır verecek büyük ihtimalle. sayıları da hiç az değil.

linkteki genel seçim ve evet-hayır ayrımı çok önemli.

Yorum

• METE99
                    Aktif
                    • 29 Mart 2014
                    • 224

Çok doğru..........
                    5 milyon PKK-seçmeni en büyük kazanımlarının RTE'nin Kürd(istan)açılımı sayesinde olduğunu biliyorlar..
                    T.C'nin, Andımızın kaldırılması, PKK'lılar geçerken lojmanlarda Türk bayraklarının saklanması , PKK'nın 80 M.Vekiliyle meclise girmesine izin verilmesi, Belediyelerin PKK'ya teslimedilmesi ....
                    Kürt milliyetçileri bunları AKP'den başka hiçbir iktidardan alamazlardı
                    RTE'nin kendi Türk seçmeninin tepkisinden korkarak(Habur) geriadımlar atması bu gerçeği değiştirmiyor..
                    Sırça köşkte oturan komşusuna taş atmamalı..

Yorum

• Gılgamış
                      Katılımcı
                      • 07 Mart 2016
                      • 165

biz nato üyesi değil miyiz? niçin rusya'dan füze alıyoruz? neyin hazırlığı bunlar?

bu güzel ülkede çok masallar dinledik biz.
                      yıllar yıllar önce develer tellal, pireler berber iken şöyle şeyler olmuştu.

adnan menderes rusya ile yakınlaşmaya başlamıştı. devamı malum.

peki başkanlık olayı da bunlarla mı alakalı? türkiye safını değiştirebilir mi? parlamenter demokrasi ile yönetilen ülkelerden oluşan NATO'dan çıkıp, başkanlık ile yönetilen avrasya ülkelerine yüzünü döner mi?

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

EVETTT....3 İŞ GÜNÜ BUGUN BİTİYOR....

dananın kuyrugu kopacak gene....

VERDİGİ SİNYAL NE.....

diyir ki.....yukarı kopacak....

hastirrrr pezo.....ha ha ha
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Gılgamış
                          Katılımcı
                          • 07 Mart 2016
                          • 165

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
                          ula gılgamış....

senin yüzünden hala agzım fiski kokiy....

ula sana gızamiram....cünki cok yaslısan benden....tam 4000 kusur yasındasın namıssız....

ula sen arapların dedesi ismail ile...yahudilerin dedesi ishak ın ana ayrı baba bir....ibraham peygamberle aynı anda yasadın deyyuzzz...

irbaham....ölüm var....sonrada cennet cehennem var derken....SEN ÖLÜMSÜZLÜGE KOSTUN....ZINDIK.....

hala zıbarmadın mı durziiii....basıma bela oldun...DAMARLARIMDAN ALKOL AKIYOR DEYYUZZZ....

koyuyorsun o video ları....içimi karartırsan ula...UMUDUMU TÜKETTİN....seni yıkılasın gılgamıs....
                          abi yarasın. yine de sen çok içme bundan sonra sadece ahaber linki koyayım da sen de vay be de norveçi bile geçmişiz de helal olsun reis de.

kuzu ağam mağara dirsen allegori dirsen reality vs presence dirsen reality yi ortaya koyunca da dövirsen. bu hak mıdır?

teyyo pehlivan gibi bizde yalan da yok hilaf da yok

abi sen çocukları türkiyeye gönderme. ille ülke için çalışacaklarsa orda lobi yapsınlar. inan çok daha faydalı olur.

bu işlerin marifet kapısı orası.

burdakiler sadece piyon. ideolojileri yok, yetenekleri yok, başkalarının akıl sokmasıyla, deneme-yanılma ile iş yapıyorlar.

burda memleketin çanına ot tıkılmış vaziyette. yazacak çok şey var. ılımlı islam diye kissinger delisi birşey uydurdu geldiğimiz yere bak.

bir de şu video var.

gılgamış da ömrünü ölümsüzlüğü aramakla harcadı. ve de ihtimal ki o da öldü. destanı tüm dünya siyasetine şekil verdi.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

gılgo...

dün gece...californiadan ermeni agabeyimi agırladım....NESET ERTAS gecesi istemişti benden....onu yaptık...5 turkoloji kökenli vetan evladı....

buna nesetin....ACMA ZULUFLERİN YAR YARINI koyunca....bu zırıl zırıl aglamaya basladı....bi turk gıza aşıktı bu...olmadı emme...

üç kere istedi...üç kere dinledik....para gani bunda....sucuk pavlikası var...mamına korum paranın deyip getti durziii....benim büyük oglana kolej çeki yazdı....mesarıfım azaldı seneye...o odiy oglanı...

ele deme ula....

ALKOL bazen işe yariy olumm....ha ha ha

Yorum

• zamanlama
                              Speedy Trader
                              • 24 Mayıs 2007
                              • 109

EVETTT....3 İŞ GÜNÜ BUGUN BİTİYOR....

dananın kuyrugu kopacak gene....

VERDİGİ SİNYAL NE.....

diyir ki.....yukarı kopacak....

hastirrrr pezo.....ha ha ha
                              yine bildin kuzu..faiz arttı..dolar 3,72den 3,67 ye vurdu.bakalım bist nereye vuracak.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

YENİ KENE....

TİTREŞİM TABANI 88 500 OLDU....titreşim tepesi 91 500 idi....3000 puvan marj oluştu...bu durumda kene ilk kademe yukarı kaydı...

ilk furus 90 500...bugün....

ikinci furus...92 500....

üçüncü furus....94.500...

dördüncü furus....96500....

bundan sonra kuzu long olmaz....longda 24 000 puvan ana cıkışı aldık....konsolidasyon bölgesi bu...SHORT KENE makuldur...long KENE de aynı işi yapar....fekat onda risk büyük.....83 000 e inmeden....102 500 zorda ondan....

sistemim....bu kosolidasyonu....genişliyen üçgen şeklinde verdi....yani yükselen tepeler ve düşen dipler....misal önceki KENE de dip 88 500 idi....bunda dip 87 000...tepelerde 1500 puvan artacak görünüyor....tabii bilemeyiz ....bilemedigimiz üçünde KENE yaratıldı...tarasın diye...

ilk KENE de kapanma yerini 109 300 vermiştim....3000 puvan karı cebe koduk...das attıkta kolumuz mu yoruldu....fur ve kac...ha ha ha...o 108 500 e indi....ossun....

bu YUKARI SÜRÜŞTEN SONRA....87 000 e iner görünüyor....bu KENE emniyet üçün 87 500 de kapatılacaktır....fur ve kac...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information