önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gundwane
    Tecrübeli
    • 18 Ağustos 2011
    • 1921

hasanhuseyin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu kene işini tam anlıyamadım ama,

Daha önce aldığım notlar da pc de format da gitti

Orada sistemin tam mantığı ve kol kesme yerleri vardı. Konuyu tam anlayan ve notları olan arkadaşlar varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim
    Benim bildiğim kene de kol kesme yok.. kene işte yapışıyor..ölene kadar..
    stop loss yok diye yazdı ya kuzu..
    kademeli poz açımı var..
    ilk poz kar yazdımı kapa bekle..yukarı giderse yine aç var..

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

Seni okumayı çok özlemişim kuzu,
      Piyasalara bakış açımı değiştirdin inan ki

Bütün çocukluğum peder beyin seans salonlarında geçti ama gerçek borsacılığı seni okudukça anlıyorum. İyi ki varsın. Haydar haydar

Ben bu borsa hırkasını kendim giydim elimle.....
      ÖGRETİLEN BİLGİLERİ Taşa çaldım kime ne.....

gahhhh çıkarım gökyüzüne seyrederim alemi.....
      gahhhh inerim yeryüzüne seyreder alem beni....

sevgiler bitanem....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hayalım
        Tecrübeli
        • 27 Şubat 2009
        • 822

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Ben bu borsa hırkasını kendim giydim elimle.....
        ÖGRETİLEN BİLGİLERİ Taşa çaldım kime ne.....

gahhhh çıkarım gökyüzüne seyrederim alemi.....
        gahhhh inerim yeryüzüne seyreder alem beni....

sevgiler bitanem....

Gokte yildiz sayilir mi
        Cig yumurta soyulur mu

Bu yashtaki guzunun
        Bilgilerine, kaprislerine, sovuslerine doyulur mu?

Kudurma lem gene.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Gokte yildiz sayilir mi
          Cig yumurta soyulur mu

Bu yashtaki guzunun
          Bilgilerine, kaprislerine, sovuslerine doyulur mu?

Kudurma lem gene.
          ulen gız.....

o kocan cok sanslı.....

yaniram....yaniramda.....bu dashaklı gacılara sahip olan o deyuzzların....o kadar şanslı olmarına yaniram...
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

sana dünya güzelim.....

Yorum

• stefano
              Aktif
              • 13 Kasım 2008
              • 229

Kuzu gibi düşününce avrupanın referandumda evet çıkması için elinden geleni yaptığını görüyorum. Yaptıkları her mağduriyet iktidara evet olarak geri dönüyor. Gösterilen bu kadar basit olamaz.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

gılgamış....

sana bi görev vereyim....HAYIR cıkarsa ne olur....turkiye siyasal alanda nasıl degişir...BU DEGİŞİM OLUMLU YONDEMİ ALGILANIR....turkiyeye girmiş para nasıl davranır....

bu işe kafa yorun usaglar....

BİZ ne işle mesguluz.....borsayla....borsa neyi satınalır veya satar....GELECEGİ....gelecege kafa yorun usaglar...

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

reality.....HAZİRAN seçimlerinde AKP yuzde 40 oy almıştı.....

gösterilen....TEROR TAVAN....DOLAR-TL 3 PANGINOT...halk korkuyor....hazirandan kasıma olan zamanda....

ve yeni yeni reality....AKP ye ödünç oylar veriyor....bizi kurtar diyor....KASIM SEÇİMİNDE....o niyetle oy veriyor...İSTİKRAR GELİR...eski mutlu günnere döneriz umudu ile...döndük mü...hayır tam tersine...15 temmuz oldu...DERBE ULA...

gösterilen....kurtardı mı....hayır teror gene tavan ve suriyedeyiz...ve hollanda ve almanyayı işgal edip onlarıda düzeltecegiz.dolar-tl 4 pangınota yürüyor....HALK KURTARILDI MI...buna bakacak...

magdur olduk tırasını halk artık yemez stefano....YETERRR YAW...bıktık bundan diyecektir...FETO kimdi...AKP idi...AKP...AKP ye darbe yapıyor....AKP magdur....bu artık kokuyor yaw....

soruda şu....BU ÖDÜNÇ OYLAR NE YAPAR BU REFARANDUMDA....

not....kesin olan EVET e yuzde 40 var....gerisini bulabilir mi....

Yorum

• moneybiz
                    Katılımcı
                    • 18 Kasım 2011
                    • 90

Ben bu kene işini tam anlıyamadım ama,

Daha önce aldığım notlar da pc de format da gitti

Orada sistemin tam mantığı ve kol kesme yerleri vardı. Konuyu tam anlayan ve notları olan arkadaşlar varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim
                    Grid Trading System diye aratıp detaylı bilgi sahibi olabilirsin. Grid sisteminin değişik varyasyonları var ama temel mantık aynı.

Teknik bir stop loss yok çünkü dalganın geri döneceğine inanıyorsun. O yüzden kene gibi yapışıyorsun.
                    Çoğu zaman geri dönüyor ama büyük olaylarda terste kalmış isen ya uzun vadeli beklentiye girip ölümüne kene oluyorsun yada kol kesiyorsun (psikolojik stop loss).

Yorum

• Gılgamış
                      Katılımcı
                      • 07 Mart 2016
                      • 165

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      gılgamış....

sana bi görev vereyim....HAYIR cıkarsa ne olur....turkiye siyasal alanda nasıl degişir...BU DEGİŞİM OLUMLU YONDEMİ ALGILANIR....turkiyeye girmiş para nasıl davranır....

bu işe kafa yorun usaglar....

BİZ ne işle mesguluz.....borsayla....borsa neyi satınalır veya satar....GELECEGİ....gelecege kafa yorun usaglar...
                      abi öncelikle hayır oyları bariz önde olduğu için bir şeyler bahane edilerek referandumu iptal edeceklerini tahmin ediyorum. kaybedecekleri bir seçime bile bile girmezler. suriye falan birşeyleri bahane ederler.

eğer referandum yapılırsa evet oylarının öne geçtiğini anlarız. ama şimdilik çok zor.

çok koyu taraftarlar bile bu adam çok iyi de bu ölünce yerine seçilecek kişi için bu yetkiler fazla diyor. hayır kullanacağını söylüyor. ve hatta evet kullanacağım deyip de hayır kullanacak çok kişi var. yani anketlerdeki yüzde 40 evetin içinde bile fireler var insanlar alttan alttan saddamı, kaddafiyi hatırlıyor, sonumuz böyle olur diye korkuyor.

bence piyasa sonucu satın aldı referandum ertesi ne çıkarsa çıksın haberi kullanıp piyasaya basacaklar.

hayır çıkarsa mevcut sistem aynen devam edeceği için ona yazacak pek birşey yok. hayır çıkması orta ve uzun vadede daha olumlu algılanır

eğer evet çıkarsa artık türkiyenin demokratik bir ülke olduğunu söyleyemeyiz. şimdi söyleyebilir miyiz? şimdi de tam olarak söyleyemeyiz ama anayasanın sağladığı yetkiler en son 2. abdülhamitte vardı. mustafa kemal atatürk kurtuluş savaşında 3 aylığına bu yetkileri talep etti, savaş bitince yetkileri meclise devretti. meşhur konuşmasında "osmanlının 600 yıldır gasp ettiği yetkiyi millete veriyorum, bu bir emr-i vakidir, karşı gelenin kellesi gider" der.

zaten maddeleri savunmuyorlar. hayırcılar şöyledir böyledir diye kampanya yapıyorlar.

her yetkinin tek adamın elinde olduğu bir ülkeye yabancı yatırımın gitmesi tabii ki çok zor. misal, gazetecileri, akademisyenleri tutuklu, basını baskı altında olan, haber kaynakları kısıtlı bir ülkeye niye fonlar gidip de yatırım yapsın? belki bazı ayrıcalıklar alıp giderler ama uzun vadede piyasa yine çok zorlanır.

velhasıl-ı kelam büyük ihtimalle hayır çıkacak ve de piyasa bunu orta-uzun vadede olumlu algılayacaktır.

belki de devamında bu işi mecliste 367 ile bitirmek için erken seçime gitmeyi deneyebilirler. referandumun en önemli sonucu da bu olabilir.

tabii seçime giderken bunu başkanlık için seçim yapıyoruz şeklinde söylemezler. böyle bir seçim de daha fazla oy kaybına neden olabilir. yaşadığımız süreç doğal seyrinde devam ederse iktidar partisi oy kaybeder. hatta yeni bir merkez sağ partiye alan açılabilir.

35 yıllık milli görüşçü teyze https://www.youtube.com/watch?v=i3E5Uqj1cYg

koyu akpli amca https://www.youtube.com/watch?v=cYsbksjKwlw

standart yüzer gezer seçmen https://www.youtube.com/watch?v=VaMjY8-XY-w

Yorum

• phaon
                        Aktif
                        • 13 Şubat 2016
                        • 200

Hollanda'ya misliyle cevap verecekmişiz. Asıl onlar misliyle cevap verirse ne olacak?
                        Başlarlar yine: "Oteller boş, turist gelmiyor, ihracat yapamıyoruz, teşvik verin, vergi almayın..." vesaire...
                        0.618

Yorum

• Gılgamış
                          Katılımcı
                          • 07 Mart 2016
                          • 165

sultanbeyli seçim sonuçları http://secim.haberler.com/2015/sulta...cim-sonuclari/

bu da dün yapılan son röportaj. https://www.youtube.com/watch?v=fSo82PId1CY bildiğim bir kanaldır. doğal röportaj yapıyorlar ve kişileri rastgele seçiyorlar.

48 dk sürüyor biraz uzun ama referanduma vatandaşların yorumu hakkında çok net bilgi veriyor.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

sevgili gılgamıs....

bu kadar kısa zamanda...bu kadar aydınlatıcı ve tarafsız bilgiyi bir arada sunman....gerçekten taktirimi ve ülkeme güvenimi artırdı...

sultanbeyli videon muhtesem....halkımı tanımamı sagladı....

senin gibi bilgili insanların varlıgı....azda olsa....UMUTSUZLUK OLSADA....umudu zinde tutuyor...

iyiki YARATILMIŞSIN....güzel kardeşim....

analizlerinin devamını beklerim....

Yorum

• hurolg
                              Aktif
                              • 09 Mart 2016
                              • 320

Kuzu....Umut derken...? Hangi anlamda ve neye atfen bunu demektesin evetçulere mi hayırcılara mı? Ben artık demokrasiye filan inanmıyorum uzunca bir süredir...Hatta ve hatta Aysun Kayacı adlı manken kızımız o sözleri yani "dağdaki çobanla benim oyum bir olamaz" sözlerini söylemeden çoookk çoookkk uzun süre öncesinden ben zaten o noktadaydım. Uzun hikaye bu aslinda suçlusu da Ismet Inönü'dür. Yani akp nin belki de cumhuriyet donemine iliskin elestirilerinden tek haklı olduğu ama başka bir açıdan eleßtirse de inönüdür. Yani çok partili hayata erken geçmißtir...Atatürk ise ćok zeki ve akilli ileriyi goren bir lider oldugu icin bu denemeleri yapmis ancak tehlike ve sakincalari gorup erkenden vazgecerek tedbirli davranabilmistir...Videoda gordunuz iste...Bu insanlarla demokrasi olabilir mi Allah aşkına....! Eflatun 2000 yil once bunu gorup soylemiş zaten...Bilinen sozleri populistler ve demogoglar turer ve sonunda diktator olur vs sozunu kisaca...Peki çözüm ne mi derseniz? Bence belirli bir ekonomik kulturel sosyolojik seviyede olmak olmalı. Ha bunu nasil tespit edecegiz derseniz de en zoru da bu zaten....Benim onerim eskiden buyuklerimizin anlattigina gore ornegin liseyi bitirirjen bir olgunluk sinavi gibi bir sinavdan gecip diploma aliniyormus...Benzeri bir yurttaslik sinavi vb yapilabilir....Tabii sorular calan fetö leriniz de olmayacak...Ozetle artik bu duruma kafa yormalı...Temsili demokrasi artik krizde ve islemiyor..Gerçi bu sadece Türkiye de de böyle değil...USA bile biliyorsunuz iste siz ordasiniz zaten trump vs....Avrupa da irkci fasist sag liderler filan... Bence toplumlarda göreli olarak sosyolojik ekonomik kültürel vs daha alt tabakalar daha totaliter ve gerici tercihlerde bulunuyorlar...Çok derin mevzu gerçi...kitaplar yazılır bu konuda...Ama şu video da çok net gösteriyor ki, halkın cehaleti kullanılarak toplumun tümü felakete sürüklenip skenderin uşakları ***lerini kurtarıyor toplumu ve ülkeyi ateşe atma pahasına....Pöf şistim...Dedim ya uzun ve çok yönlü mevzu...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

umut ne...umutsuzluk ne sevgili hurolg....

önce yazın için tesekkürler....zevkle okudum....PÖF şiştim demişsin sonunda....ben şişmedim...hala umut var...

ben hadiselere bildigin gibi...SKENDER turkiyede ne yapıyor....onun gözüyle bakarım....

o göz....son geopolitic cycle da....

turkiyeye önce bu sistemi getirmesi lazım....bunun ardından EYALET sistemini....onun ardındanda bölünme sıralaması var.

bunu ise....halkımın en hassas oldugu konuyu....DİNİNİ ÖNE CIKARARAK yapabilirsin....onu yaptı...ve tutturdu...

gılgamışın videolarını izlersen....bu işi skender muhtesem uygulamış...son perde....

halk evet diyecegim bölünmüyelim diyor....halbuki evet derse....bölünme baslıyor demektir...halkım ülkesini ve bütünlügümüzü istiyor ama...EVET DEDİGİ ŞEYİN...BÖLÜNMENİN TAA KENDİSİ OLDUGUNU BİLMİYOR....

BU YUZYILDA....OSMANLICILIK OYNAMAK....o kafaya bürünmek...KÜÇÜLECEGİM demektir....cünkiii osmanlı son 400 yılını KÜÇÜLEREK GEÇİRDİ VE BATTI....niye battı...çünkii...degişen çaglara uyamamış....geçmişte yaşamıştır....gene GEÇMİŞTE yasamaya zorlanıyor halkım...DİRİLİŞ dizileri...KURTLAR VADİSİ....geçmişte yasamaktır....

o dizilerle halkıma....kendi söyledigi en büyük atasözünü unutturdular....neydi o söz...yüzyıllardan rafine olmus söz....

AVA GİDEN AVLANIR........

Yorum

Working...
                                X

Debug Information