önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

TALEBE AYI
    TALEBE AYI is offline Üye

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ORMAN
    Gönderi
    109

Elli otçu Sazan yeme gelmiş. .......

..... TEKFEN pazarlıyormus....sordular....inceledim....kaardın hedefi 6 tl...sonra 2 tl...6 ayda... 28.02.2017.... saat 9.10
    Bu yazı takip edilecek... yok öyle işkembeden atmak.......

Kıstırıldı... ..

Son düzenleme : TALEBE AYI; Bugün saat: 13:15.

Aklım bana yetmiyor. Size faydası olmaz.

ha ha ha....kerizzz....

lem olum gel buraya yaz....buradan sana laf yetiştirmem zor oluyor....korkma ısırmam....seni severim...emme burnunu sürterim deyyuuzzz...ha ha ha

imzan güzel İMDAT...aklım bana yetmiyor.size faydası olmaz...

bak buna bişey demem....bu dogru....ha ha ha
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

lem ahmak....

bu tekfen in dibi kactı....2009 da.....2 idi....

bu garan ın dibi kactı.....2009 da......2 idi...

bu tekfen kacı görmüş.....şimdi.........8 i....

bu garan kacı görmüş......şimdi..........8 i....

eeeeee kuş beyinli.....yolu varmı baska....ikisininde yok...hedefleri önce 6....sonra 2....

çolugun cocugun parasını kaptırma....GUS BEYİNLİ.....HA HA HA

FERİT...GARAN daki hisselerini daha gecen gün sattı...kactan sattı...hisse basına fiyat 7.95 den yanılmıyorsam....8 den fazla etse....adam 7.95 e satarmı....BÜLBÜL ÖTÜŞLÜ DEYYUZZZ...HA HA HA
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

GEL BURAYA yaz...didişecek adam arıyorum...şeleeee DİŞİME GÖRE.....Gelemezsin....bilgiyi gördün nü girecek delik arıyıp...gidip o beyinsiz laza sıgınıyorsun....sahi o sag mı....öldümü....

Yorum

• gundwane
          Tecrübeli
          • 18 Ağustos 2011
          • 1921

kuzu
          simulasyon 2 ye mi dönmekte gemi ağır ağır..

?

Yorum

• phaon
            Aktif
            • 13 Şubat 2016
            • 200

Kuzu üstat,
            TL'nin çok değer kaybetmesi durumunda bankalardaki döviz hesapların belirlenen bir kurdan TL'ye çevrilmesi ihtimali var mı?
            0.618

Yorum

• rocket
              Yeni Üye
              • 04 Ağustos 2011
              • 48

Dövizde aşırı volatilite ve/veya ani piklerden sonra ki muhtemelen referandum sonrası beklene bilir...Döviz tevdiat hesaplarına yönelik kısıt koyma ihtimalleri bana göre çok yüksek... Bunu daha önce bir çok ülke yaptı ... burda da akılarından geçiriyorlardır... bizler nasıl düşünüyorsak !

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Yorum

• gundwane
                Tecrübeli
                • 18 Ağustos 2011
                • 1921

rocket Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Dövizde aşırı volatilite ve/veya ani piklerden sonra ki muhtemelen referandum sonrası beklene bilir...Döviz tevdiat hesaplarına yönelik kısıt koyma ihtimalleri bana göre çok yüksek... Bunu daha önce bir çok ülke yaptı ... burda da akılarından geçiriyorlardır... bizler nasıl düşünüyorsak !

Nasıl yane ?

Yorum

• rocket
                  Yeni Üye
                  • 04 Ağustos 2011
                  • 48

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Nasıl yane ?
                  Yani... ilk etapta Bireylere 1- Bankalardan para çekmede kısıt veya günlük limit koya bilirler...
                  2- Bireylerin yurt dışı transferlerine limit koyabilirler...
                  3- Yine bireylere yönelik döviz bulundurma ve döviz büfelerine yönelik işlem limitleri koyabilirler... ( Bizler bunu nasıl düşünüyorsak ... Onlar da düşünüyorlardır )
                  Hemen olmasa bile akabinde kurum ve şirketlere yönelik işlemler gündeme gelebilir...
                  Kısaca döviz hareketlerini kısıtlamaya yönelik tedbirler gelebilir ... Tabii ki dövizde aşırı volatilite ve ani atakların döviz spekülasyonunu önleme çabaları olarak düşünebilirler demek istiyorum... Ancak şunu da ifade edeyim TL nin satın alma gücünü veya herhangi bir dövize karşı fiyatını alacakları bu tip önlemler kesinlikle belirmeyecektir sadece pansuman tedavisi olacak gerçek fiyatın belirlenmesi FX piyasalarında ve Hortlayacak Karaborsada gerçekleşecektir...

Yorum

• labtek
                    Tecrübeli
                    • 11 Ekim 2009
                    • 505

Click image for larger version

Name:	505794.jpg
Views:	1
Size:	114.1 KB (Kilobyte)
ID:	521231
                    Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• Guerra
                      Kadrolu
                      • 02 Ağustos 2011
                      • 5561

Yorum

• metin67
                        Yeni Üye
                        • 10 Mayıs 2014
                        • 37

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        gördügüm luzum üzere....yarın uygulama baslangıc günü....KENE....ilk hedef 86 000....
                        Abi duruyor mu, kapattın mı?

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          evett...yarın son gün....triti yemeliyiz....üjjj bejj kurus....FUR-KAC tı zaten....
                          yazım yukarıda metinim...

27 si yazdım....28 i tirit yendi metinim...vade sonu idi....kuzu kuralı...yayladayım....artık long yönünde olmam ben....bekilyecegim...gene dereye girecegim demiştim 5 iş günü...

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

TRUMP...1 trillion dolar alt yapı yatırımı deyince....

usaglar....BIST teki usaglar....

turkiyeye yatırılıyor sandılar....ha ha ha....işlerine öyle geliyordu....çünki artık hedefleri....83 000....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

ne yaptık....74 000 de girdik....hedef 92 000 dedik....89 000 de indik....15 000 puvan aldık....

3000 puvanlık birde FUR-KAC yaptık....

şimdi yeniden....15 000 puvanlık bir pozizyona bürünme zamanı geliyor....adı KENE....bu SIMULASYON 2....BİRİNCİ FAZI HAREKETİ OLACAK USAGLAR...

5 İŞ GÜNÜ....yazım cok gerilerde kaldı....KREDİ BÜYÜMESİ....bulup öne getirin....yani borsa 74 000 iken 100 milyar coletaralı olnın şimdi 130 milyar coletaralı var diyen yazım...o YAZIM GEREGİ BEKLİYECEGİZ...5 İŞ GÜNÜ...

ARTIK....SIMULASYON 2 ye geçtigimiz kesinleşti....bugün ki hareketle....

Yorum

• greenspan41
                                Aktif
                                • 30 Nisan 2009
                                • 327

Kuzu üstadım Dolarda da yazarsan seviniriz hareket tarzı mızı ?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information