Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bende 16 kişi arasında yım teklife bakın sen protokol u yolla sana ayrılma paran kadar hisse he nezaman virman 2yada3gun sonra imzalayanlar iste0.25 ten imzaliyo ben 2 3 gün sonra kagit 22veya 23 hop hasirt ordanda gecir keser hep kendine dogru ordanda 3 kademeden 5bin sok olmaz kardes ben senle zaten ogk da yasal olarak anlasmisim canlı canlı Tl si isterim
Bende 16 kişi arasında yım teklife bakın sen protokol u yolla sana ayrılma paran kadar hisse he nezaman virman 2yada3gun sonra imzalayanlar iste0.25 ten imzaliyo ben 2 3 gün sonra kagit 22veya 23 hop hasirt ordanda gecir keser hep kendine dogru ordanda 3 kademeden 5bin sok olmaz kardes ben senle zaten ogk da yasal olarak anlasmisim canlı canlı Tl si isterim
Nasil bi düşme bu ya 1.25 ten bana itelemis 2011 subattan beri kağıdı taşıyor um 0.46 dan ayrilmisim yapmış olduğum zarar ayrilmadan alacagim paradan fazla bu paraları 3 senedir forum okuyorum kazanan kimse yok kim kazandı peki bu seviyelere kendi kendinemi dustu
T .C. BAŞBAKANLIK
SERMAYE PİYASASI KURULU
ANKARA
18.12.2013
Merkezi Kayıt Kurumu’ nda ....... sicil numarasına sahip bireysel yatırımcıyım. BİST’ de ortağı olduğum MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş (MEMSA)’nin 08.10.2013 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısına katıldım ve 11. Maddeye ( Sermaye azaltım ve artırım) hayır oyu vererek ayrılma hakkımı kullandım. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)’nun 29.11.2013 tarihli 38. bülteninde belirttiğiniz kurallardan hiçbirini uymayan şirketle ayrılma hakkı bedelinin ödenmesi hakkında protokol ve muvaffakatnameyi içeren bir mutakabat metni imzalamadım. Bu bültende belirtiğiniz gibi;
‘’ d) Sermaye artırımına ilişkin izahname onayı başvurusunun, ayrılma hakkını kullanan tüm ortaklara ayrılma hakkı bedellerinin ödenmesinden sonra değerlendirmeye alınacağı ‘’ açıklamasına riayet etmenizi istiyorum.
Sermaye Piyasası Kurulu 23 ve 24. Maddesi, SPK’ nun 12.02.2013 tarihli 5. Bülteninde
C) Payları Borsada işlem Gören Ortaklıkların Bedelli Sermaye Artırımları başlığı 4. Maddesi, şirkete özel açıklama yapılan 15.05.2013 tarihli 16. bülteni ve 03.09.2013 tarihli 29. Bülteninde aldığınız kararlara da riayet etmenizi istiyorum.
Yapılan protokollerde anlaşmayan küçük yatırımcıların korunduğu gibi bir imaj belirtilmekte olup tarafıma herhangi bir ödeme yapmayı da şuan için şirket planlamamaktadır.
Şirket yönetim kurulu kararıyla ayrılma hakkını kullanan tüm yatırımcıların ayrılma bedelini ödemeyi taahhüt ettiği halde sadece 32 kişiye nakden ödeme yapması nedeniylede 11. Maddeye hayır oyu kullandığım halde tarafıma ödeme yapılmaması ve şirketinde benim kanuni haklarımı yok sayarak sermaye azaltım artırım yapma başvurusunda bulunmayı planlaması, sermaye artırım izahnamesinin değiştirilmesi hukuken imkansızdır. Bu hukuksuzluğu SPK göze almayı planlıyorsa adli mercilerde yürütmeyi durdurma davası açmayı, hakkınızda suç duyurusunda bulunmayı ve bu olayları bana yaşatmanız kanunen 20 iş gününde bitecek olan bu süreci bugüne kadar uzatmanız nedeniylede manevi tazminatı tarafınızdan talep edeceğimi belirtiyorum.
Hocam faik yarın veya persembe ank spk ya gelecek. Anlaştiklarinin ve ödediklerinin belgelerini teslim edecek. Spk dan sürecin devamini ve bedelliyi devami talep edecek. Olursa haftaya isleme baslayacak. Olmazsa adamlarin zaten tum hesaplari Halkbanktan oturu blokede. Halkbank hacize girer. Sirkette iflasa gider bence. Hayirlisi olsun hocam..
Yazik bunlara 5 parasiz kalmak bakalim nasil oluyor
Bakalım faiğ ve son günlerdeki yandaşlığına soyunanlar (soyunma yerini karıştıranlar) emellerine nasıl ulaşacaklar...
ADAMLA TELWFONDA PAZARLIK YAPAN SIZ. ISTEDIGINIZI VERMEDI DIYE TELEFONDA BANA AGLAYAN SIZ. cikip delikanlica ben anlastim belgeye gerek yok spk dan onay al yeter diyen bense donegim. Oyle olsun klavye kahramani...
Yazsana buraya yaptigin bir kademelik pazarliginida doktor? Ben emellerime ulasirim, ya sen? Sadece klavye kahramani olarak kalacaksin. Bide arkadan ayri pazarlik yapan burayada baska yazan olarak kalacaksin...
Faiğ e güzel bir teklif sundum, saat 24.00 de kadar benden kurtul dedim ama faiğ te beni çok sevmişki bi türlü ayrılamıyoruz..... NASIL BOŞANDIYSAK.......
Hissesini alan arkadaşlar, artık şirketle alacaklı pazarlığı yapacaksınız..... ENİNDE SONUNDA O PARAYI MEMSA dan alacağız, NASIL Kİ o 32 kişi aldıysa...
Yorum