DİNİMİZ ÖNCE OKU diyor...
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bak diyorum ki beni bağlamazzz tamam mııı bana sen orda yaIyom diyee hiçbir atıfta bulunamazsınnn , bunu yorumu sana düşmezzz kimseyi ben dahil orada kalanlaraaa edepsizlik hadsizlik yaparak siz şöyle onursuz şakşakcı gbi kelimeler kullnamazsıın bu hakkı sana kimse vermiyorrrr, eğerki arkandan konuşsaydımm söyleme hakkın vardııı , ama oldumu yokk , ozaman kaşınma abiii, gittğin forum neyse orda sadce bilgi paylaşşş forum gereği konular paylaş anali yap ne bkk yaparsan yaapp anlamıyormusun bunlardan hala bişeyyy, sen kac yaşındasın bunlar bana niye yapılıyor diyeee az dön de aynaya bakkk ,, bak kimse kalmadı frumda sein yüzündennn tavrın yüzündennn,, yani
Bilgin ne olursa olsun önce HAYA elbisesini giyeceksinnn, erdemli olacaksın, yoksa bu laflar ehli vicdan birii rahatsız ederböyle cevabınıda alırsınnn, Allah bilir sen uyuyamazsında şimdiii,
Yorum
-
sen zaten KY değilsin, o formda yazmıyosun, pazarcı nın bile o cümleler kanına dokunmuş, adam yazmışşş cevabını onuda oku.. sana o yazılanlar dokunmaz.... yazmıyorum diyorum.. ok sen yaz ben sabah okurum..
bilgi paylaş varsa tabiki de.. emek paylaş.. ne yaptın bu hafta faiğe karşı..
beni utandır ki yarın göreyim o cümleleri..
Yorum
-
Afferinn işte böyle olacksın hizaya geleceksin , şu enaniyetin yüzünden karot ve necdet abiyi de kacırdın forumdan,, sana 3 saat önce bırak dedikk anca aklım başıma geldiii pes ettin yaniii,, 3 saat sonra anlayabiliyorsun demek olsunn beee,,exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen bitiriyorum konuyu.. önce OKU... okumak iş bitmiyor, okuduğunu algılamakla bitiyor.. algılamada özrün varsa vitamin B12 ni ölçtür.. doktor tavsiyesidir..
Sen önce hak hukuk neymiş nasıl aranır ne hallerde hak geçer ona bakk, senin hakkımda yada hakkımızda yazdığın yazılar lada helaleşirizz ,, gerçi iban gnder dedim 1 tl için, sen. Vermedin ben napimm biraderr ,, ama ben öyle inat ego kopleks hyüzünden de hak konusu yapmam, benimkisi helal olsun genedeee,
Yorum
-
Umutun yazdıklarıı daha dün oldu,, benim yazım ise öncesiydiii,, İşin aslını bilmeyince böyle olur zaten, kimin nedediği umrumda değill, oda kendince haklıdır beni dinleseydi bana hakverirdii,, kendimi anlatma gibi bir derdimde yok zaten ben kendimle barışık biriyimmm,, sana neler dediler hala yazoyorsun mesela hala,,
Yorum
-
halen hisseanaliz muhabbetlerinin bitmesini bekliyorum
kontrol paneline girip son 4 günü silmem mümkün ama ben halen saf saf o konuyu kapatıp tamamen memsaya yönelmenizi bekliyorum.[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
Yorum