MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

DİNİMİZ ÖNCE OKU diyor...

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

OKU yine oku aç üyeliğimi oku tarihi.. allah ıslah etsin... seni...

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

HELLAL LİK istiyecen mi , oku ma erdemin de sen de bulunursan insansan isteyeceksin... diyorum sana hakkımı helal etmiyorum...

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

Ben bitiriyorum konuyu.. önce OKU... okumak iş bitmiyor, okuduğunu algılamakla bitiyor.. algılamada özrün varsa vitamin B12 ni ölçtür.. doktor tavsiyesidir..

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

a sitesi olmaz b sitesi olma c sitesi olmaz herkes birgün yazar biyerlerde... o malum siteye dönme nedenimide yazdım.. OKU dun mu gündelikçiler, dan...sözler hala yazıyor diye..

Yorum

• BLACKEYE
              Seyirci Üye
              • 17 Mart 2013
              • 52

Bak diyorum ki beni bağlamazzz tamam mııı bana sen orda yaIyom diyee hiçbir atıfta bulunamazsınnn , bunu yorumu sana düşmezzz kimseyi ben dahil orada kalanlaraaa edepsizlik hadsizlik yaparak siz şöyle onursuz şakşakcı gbi kelimeler kullnamazsıın bu hakkı sana kimse vermiyorrrr, eğerki arkandan konuşsaydımm söyleme hakkın vardııı , ama oldumu yokk , ozaman kaşınma abiii, gittğin forum neyse orda sadce bilgi paylaşşş forum gereği konular paylaş anali yap ne bkk yaparsan yaapp anlamıyormusun bunlardan hala bişeyyy, sen kac yaşındasın bunlar bana niye yapılıyor diyeee az dön de aynaya bakkk ,, bak kimse kalmadı frumda sein yüzündennn tavrın yüzündennn,, yani
              Bilgin ne olursa olsun önce HAYA elbisesini giyeceksinnn, erdemli olacaksın, yoksa bu laflar ehli vicdan birii rahatsız ederböyle cevabınıda alırsınnn, Allah bilir sen uyuyamazsında şimdiii,

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

sana iyi geceler... (at gözlüğünü çıkart ) yok olmuyosa en samimi gördüğün bir kişi yi bul okut doktor neden çıkmış o sitedemn...

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

sana zaten karot abi vermiş cevabını zamanında ... o hissede kalırsanız silin beni haytınızdan demiş.. bunu da bana yazdırdın yaa.. sen hala o sitede yazma ümidini koru,, kişiliğini göster bizlere..

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

sen zaten KY değilsin, o formda yazmıyosun, pazarcı nın bile o cümleler kanına dokunmuş, adam yazmışşş cevabını onuda oku.. sana o yazılanlar dokunmaz.... yazmıyorum diyorum.. ok sen yaz ben sabah okurum..

bilgi paylaş varsa tabiki de.. emek paylaş.. ne yaptın bu hafta faiğe karşı..

beni utandır ki yarın göreyim o cümleleri..

Yorum

• BLACKEYE
                      Seyirci Üye
                      • 17 Mart 2013
                      • 52

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Ben bitiriyorum konuyu.. önce OKU... okumak iş bitmiyor, okuduğunu algılamakla bitiyor.. algılamada özrün varsa vitamin B12 ni ölçtür.. doktor tavsiyesidir..
                      Afferinn işte böyle olacksın hizaya geleceksin , şu enaniyetin yüzünden karot ve necdet abiyi de kacırdın forumdan,, sana 3 saat önce bırak dedikk anca aklım başıma geldiii pes ettin yaniii,, 3 saat sonra anlayabiliyorsun demek olsunn beee,,
                      Sen önce hak hukuk neymiş nasıl aranır ne hallerde hak geçer ona bakk, senin hakkımda yada hakkımızda yazdığın yazılar lada helaleşirizz ,, gerçi iban gnder dedim 1 tl için, sen. Vermedin ben napimm biraderr ,, ama ben öyle inat ego kopleks hyüzünden de hak konusu yapmam, benimkisi helal olsun genedeee,

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

HAYA elbisesini giydiğim için, onuruma dokunduğu için o yazılanlar çıktım, karot abi de dokunmuş, sizlere nedense hiç dokunmamış o yazılanlar...

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Benimkisi helal olmasın, rahatça uyu uyuya bilirsen , sen etmişsin yaa ben rahatladım ... teşekkür ederim.

Yorum

• BLACKEYE
                            Seyirci Üye
                            • 17 Mart 2013
                            • 52

Umutun yazdıklarıı daha dün oldu,, benim yazım ise öncesiydiii,, İşin aslını bilmeyince böyle olur zaten, kimin nedediği umrumda değill, oda kendince haklıdır beni dinleseydi bana hakverirdii,, kendimi anlatma gibi bir derdimde yok zaten ben kendimle barışık biriyimmm,, sana neler dediler hala yazoyorsun mesela hala,,

Yorum

• BLACKEYE
                              Seyirci Üye
                              • 17 Mart 2013
                              • 52

Aferin bu iş olacakk adam olacan senn,, az zor oluyo ama genede bi gelişme varr,,

Yorum

• ayhan53
                                Rallici Başkan
                                • 27 Nisan 2009
                                • 2657

halen hisseanaliz muhabbetlerinin bitmesini bekliyorum
                                kontrol paneline girip son 4 günü silmem mümkün ama ben halen saf saf o konuyu kapatıp tamamen memsaya yönelmenizi bekliyorum.
                                [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                                M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

Working...
                                X

Debug Information