Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ADAM DİYORKİ 11. MADDE ZATEN YOK HÜKMÜNDEYMİŞşş, biz zaten boşuna GK katılmışız....
11. MADDEDEN AYRILANLARA KISACASI PARA ZATEN yok demiş AKIL KÜPÜ...
SPK MADDE 24 2 BENDİNDE SPK KY zaten GÜVENCEYE almış.... SEN İSTEDİĞİN kadar yok de.... Ben o hakkı sen görevini yerine getiremediğin içiz ZATEN KAZANDIM
spk zaten sermaye azaltım artırım izahnamesini görüpde ona göre önemli nitelikte işlem demedimi o ne saçma sapan
sevgili dost,eksik biliyorsun...!açılan butlan davasının konusu:genel kurulda okunması gerekirken okunmayan bir rapor...eğer bu doğru ise,ki doğru görünüyor:exitus123 haklı...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
MAHKEMEDE diyecem zaten şirket GK da onaylatması gereken RAPORLARI sunmadığını itiraf etmiş, şirketi geçmiş yıl zararlarını( 135 milyon TL) ve 42 milyon TL gelirden ZARARA uğratmışlar BUNU övüne övüne MAHKEMEYE sunuyorlar...
BUNDAN İYİ HİLELİ DAVRANIŞ nerde olur hakim bey... ŞİRKET yönetim kurulu şirketi iyi yönetmişler mi... DÜNYA KADAR KAP HABERİ yapmışlar , şirket çalışması için , GÖZALTINA gitmemek için bu sermaye azaltımı ve artırımı için GK toplamışlar....
BUNDAN İYİ HİLELİ DAVRANIŞ , itiraf edilmiş ÜSTELİK
sevgili dost,eksik biliyorsun...!açılan butlan davasının konusu:genel kurulda okunması gerekirken okunmayan bir rapor...eğer bu doğru ise,ki doğru görünüyor:exitus123 haklı...!!!
Yorum