MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

faiğ dava açıyoruz onu bile KAP da haberi yapmıyor...

Bizde sosyal konularla SPEK leri tartıyoruz....

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı
    gene görünmeyen birileriylenmi konuşuyonuz

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

uçtu uçtu memsa uçtu... Çanağımız bir tamamlanamadı...

ÇANAK çanak diye yırtınmışken... bugün yarın, belki yarından yakın...

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      oleey 0,17 olmuş

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

yakında 333 cü KY seferi için PADİŞAH ferman verir.... millet gaza getirilip , 10 koldan MEMSA hissesi aldırılır....

Nede olsa bir ÇANAK ümidimiz var.... Bi arada 0.26 ümidimiz olduğu gibi, nede gerçekleşti ama... Allah (c.c) için yorum yapıyor ya..

Biri çıkar TAHSİSLİ oldu der,sermayeyi azaltacam, biri çıkar HALKBANKASI işi tamam, biz faiğ den öyle duyduk.... NELER NELERRRRRRRRRRRR

SEHVEN UNUTTUKlarımızı da saymıyorum

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

SERMAYE AZALTIM ARTIRIM İPTAL OLUNCA kelebekler UÇACAKTI...... 13 gün olmuş....

KANADINI KANADINA KİM BAĞLADI ???

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Yakında paşa paşa yapacak zaten

içten pazarcıklı zaten görmüştü faiğ ona gösteriyordu

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı
            acelesi ne yarın yapar

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 11.04.2014 13:46:32

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
              Telefon ve Faks Numarası : 0212 482 67 63 / 0212 482 9014
              E-posta adresi : info@mensa.com.tr
              Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası : 0212 482 67 63 / 0212 482 9014
              Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
              Özet Bilgi : Bağımsız Denetim Firmasının Belirlenmesi

AÇIKLAMA:

Yönetim Kurulumuzun 10.04.2014 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Türk Ticaret Kanunu hükümleri uyarınca, Şirketimizin 2014 yılı faaliyet ve hesaplarının denetimi için, teklif veren 2 firma arasından Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş' nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına, toplantıya katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.

Saygılarımızla;

Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
              AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
              GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

arkadaşlar,fıyık 2013 genel kuruluna hazırlanıyor sanırım...!!!bu kez "ibra" olayı için hazırlıklı gelecektir,ama bizler de "ibra" etmemek için hazırlanalım bari...))

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

kağıt bu gün de,normal seyrini sürdürüyor...!!!spk ya da şirketten gerekli açıklamalar gelene kadar bu böyle devam eder,düşüncesindeyim...))ytd

Yorum

• horasanlı
                    Seyirci Üye
                    • 11 Eylül 2013
                    • 57

buradaki tüm dostlara saygı ve sevgilerimi sunuyorum yazacak bir satır kendimde görmüyorum hissenin çıkması ve çıkmaması ile ilgili degil dünyamızın her yanında katliamlar znciri,tabiatın verimsizligi,insanlığın cinnet sahneleri kısacası dostlar insanlık büyük bir buhran içinde verimsiz geçen ömürler ve en önemlisi dost ve düşmanların yer degiştirmesi kuzu postuna bürünmüş kurtlar toplumları kendi kirli pılanlarına onların söylemlerini söyleyerek kandırmaları ve utanmadan kendisini oralara taşıyan kitleyide her alanda pasifize etmekle kalmayıp yaptıkları edepsizlikleride potansiyellerine ağlamaklı mazlumeleri oynuyorlar sadece kısa bir haykırış yapmakla esen kalınız

Yorum

• rmz68
                      Yeni Üye
                      • 17 Eylül 2013
                      • 47

Yeni Denetim Firmamızı Tanıyalım..

Global standartlarda yerel hizmet

Arkan & Ergin, vergi, bağımsız denetim, kurumsal finansman ve uzmanlaşmış danışmanlık hizmetleri konusunda güçlü bir zincirin Türkiye halkası olarak, 50 yılı aşkın bir geleneği sürdürüyor.

Arkan & Ergin, 1952 yılında Ferhan Arkan’ın danışmanlık yapmak için
                      Maliye Bakanlığı’ndan ayrılmasıyla kuruldu. Baş hesap uzmanları olarak başarılı kariyerlere sahip Refik Arkan’ın 1986’da ve onu takiben A. Cihat Kumuşoğlu’nun 1991’de şirkete katılmasıyla uzmanlık alanını daha da ileriye taşıdı.

Arkan & Ergin ana faaliyet alanları olan finansal hizmetler ve vergi danışmanlığı konusunda ISO 9002 akreditasyon belgesini Türkiye’de alan ilk firma olmasıyla, müşteri memnuniyetine ve servis kalitesine olan bağlılığını kanıtlamıştır.

Şirket üst yönetimi, yerel ve uluslararası geniş tecrübeye sahip 12 ortaktan oluşmuştur. 100’ün üzerindeki profesyonel personelin hepsi üniversitelerin ekonomi ve ticaret bölümlerinden mezun olup, muhasebe ve denetim konularında tam bir eğitime sahiptirler.

Deneyim ve uzmanlaşma yıllarca süren disiplinlerarası çalışmanın değerli bir sonucudur. Sunduğumuz tüm hizmetlerde, bunu somut olarak hissedeceksiniz.

Refik Arkan
                      Galatasaray ve Atatürk Erkek Lisesi’nde gördüğü öğrenimden sonra, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’ni bitirerek 1977’de Hesap Uzmanı oldu. 1980-1984 yılları arasında İstanbul Defterdarlığı’nda Bakan adına detaşe olarak görev yaptı. Katma Değer Vergisi Yasası’nın çıkarılmasında önemli katkıları oldu. Daha sonra özel bir şirketler grubunun Genel Koordinatörlük görevini üstlendi. Arkan & Ergin’in kurucularından olan Refik Arkan, İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası’nın kuruluşunda da görev aldı. 1990’dan bu yana, Yeminli Mali Müşavir olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Denetim firmasının kadrosu iyi gibi bakalım sundukları hizmetlerde deneyim ve uzmanlaşmalarını somut olarak hissedebilecekmiyiz. Kadroya bakınca bu firmanın bunlara teklif vermek değil kapılarından dahi geçmemesi gerekirdi ama haydi hayırlısı......Kaç ay dayanabilecekler göreceğiz.....

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Yönetim Kurulumuzun 10.04.2014 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Türk Ticaret Kanunu hükümleri uyarınca, Şirketimizin 2014 yılı faaliyet ve hesaplarının denetimi için, teklif veren 2 firma arasından Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş' nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına, toplantıya katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.

Saygılarımızla;

Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş

faiğ 2012 GK da bazı AKIL KÜPLERİNİ oyuna getirip Bağımsız Denetim kurumu maddesine EVET dedirtmişti... İçten pazarcıklı ve ekibinin şirket batar hikayelerini tekrar duyar gibiyim.. Bu haber ne oluyor kimse HİNT KUMAŞI değil... OYUNA gelip EVET diyenlere duyrulur...

Ne övünüyordunuz o günlerde... EVET çiler siziii ..... şirketi kurtarmışlar... ANCAK SİZ FAİĞ İ KURTARIRSINIZ... MUVAFAKNAME GÜNLERİ gibi...

faiğ o şirketle işi bitmiş, başka bir şirketle yola devam, birazda onları kullanıp atacaklardır...

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

Günaydın arkadaşlar...))
                          doğrusu denetim firması bunlara ne kadar dayanabilecek,bende merak ediyorum...))firma köklü bir firmaya benziyor,bu enterasan geliyor bana:sakın işleri bozulmuş ve gözlerini karartmış olmasınlar...))

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

yoksa iyi bir firmayı fıyık neden seçsin,yada iyi bir firma fıyıkla çalışmayı neden kabul etsin...))burada bir ikilem var,diye düşünüyorum...))

Yorum

• siname
                              Bağımlı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 1034

genel kurulda kazanılmış haklar beş yıl süre ile paranızı talep edebilirsiniz bunu bilin arkadaşlar gaza gelmeyin benzine gelin bırakın şu zibidiyi onun ağzına bakmayın o sizi potansiyel keriz olarak görüyor siz onu yolunacak kaz olarak gördüğünüz sürece .

Yorum

• revenge
                                Yeni Üye
                                • 13 Aralık 2013
                                • 43

Takip et

fuatavni
                                â€@fuatavni
                                13. SPK'da vicdanlı olan herkes danışmanlara, müsteşarlara durumu izah etse de BB'ye durumu kimse iletmiyor ve raporlar çöpe atılıyor.SPK DADA İŞLER KARIŞABİLİR.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information