MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • siname
    Bağımlı
    • 18 Eylül 2013
    • 1034

revenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    takip et

fuatavni
    �@fuatavni
    13. Spk'da vicdanlı olan herkes danışmanlara, müsteşarlara durumu izah etse de bb'ye durumu kimse iletmiyor ve raporlar çöpe atılıyor.spk dada İŞler kariŞabİlİr.
    bb nİn haberİ var burda bİr tek ben uĞraŞmiŞim galİba bb ulaŞmak İÇİn sadece yedİĞİ kaziĞi gÖrmezlİkten gelİyor sonuÇta bb karİzma Çİzİlİr dİye bİr Şey yapmiyor sonuÇta dÜnya lİderİ tÜrkİyeyle nİye uĞraŞacak senİn benİm param gİtmİŞ kanunlar delİnmİŞ sonuÇta celadin elİne balta yi o vermİŞ gİden parada zaten onun deyİl.

Yorum

• siname
      Bağımlı
      • 18 Eylül 2013
      • 1034

sayın hamza hocam ruya gelecek ve güncel hayatla ilgilidir eyer sadece bir obje üzerinden değerlendirirseniz yanılgıya düşersiniz farklı objelerin aynı anlamı yüklemesi ve ruyanın sıralaması önemlidir ruyanızın yorumuna gelince madi manevi sıkıntı ve üzüntüden bahsediliyor. Allah sizi sıkıntılarınızdan üzüntülerinizden kurtarsın inan faik de pek mutlu deyil bunu bil sana teseli olsun saygılar

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Birileri hala bizim patronun her söylediğine inanabiliyor..ÇOK SAFSINIZ VEYA SAF AYAĞINAMI YATIYONUZ...

Holding oldum demeyle HOLDİNG olunsaydı şimdiye kadar 1000 kez olurduk be cancağızım... Adından okumuşsunuz ama hala MEVZUAT lardan bi haber siziniz, bence HABERLİSİNİZDE işinize gelmiyor... AVUNMAK, patronu herzaman kollamak amaç..

HOLDİNG olmak için GENEL KURUL şartı lazım... SPK iştiraklere onay vermediği için , patron 2012 GK da 8.000.000 lotu dahi GK getirmedi, bırak eş dostundaki LOTLARI... HOLDİNG olma maddelerini dahi TEK TEK onaylatmadan HAYIR denmesini istedi...

SAF ayağına yatmayın.... MİLLETİDE saf sanmayın !!!!!!!!!!!!!!! 10 yıl önce bu yazdıklarınıza herkes inanırdı.....

Telefonla patronla sohbet edemiyorsanız atın bir TWİT herkes okusun.... patrona dökün içinizi KY olarak.... ????????????????????????????

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

Uçtu uçtu MEMSA uçtu....

Kanadını kanadına kim bağladı da bu uçamadı.....

Verin gazı.... verinnnn , haydi TEKRAR....

sizin gazla uçmuyor, öğrenemediniz mi!!!!!

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

İştirakler geçmişti değil mi...

Ne oldu TRİBÜNLER dikilemedi mi bir türlü.. 2013 2. yarısında FULL çalışmıyormuydu.. Buralarda ÖVE ÖVE bitiremiyordunuz...

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

sermaye azaltımı artırımı iptal olursa UÇUYORDUK.....

iyi pazarlandı mı desek hissemiz.... Ne için 3 kuruş kar için... ÇOK yaşadık bunları....

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

patron bir telefon kadar uzaktaydı...

ANKARA da ayarlayın bir yemek te şu işi KÖKTEN halledin Bu sefer resmede gerek yooookkkk..

telekonferanslarda bitti demek ki... KİM KİMİN SÜTÜNDEN yararlan dı ?????

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

31 marta HİSSE veya PARA alacak olanlar aldılar DEMEK Kİ...

SESLERİ SOLUKLARI çıkmıyor....

Patronu DOST , bizleri DÜŞMAN görüyolardı... DEMEK ki patron iyi bir DOST muş Bilememişiz biz vah ki vahhhh

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

WANTED 1.000.000 LOT çuk KY aranıyor.... KANKİNİZE dikkat edin... Düne kadar KÜLAH gösteriyodunuz....

Yorum

• siname
                      Bağımlı
                      • 18 Eylül 2013
                      • 1034

operasyonlardan sanada pay düşer inşallah faik darısı senin başına artık beş senede sen yatarsın

Yorum

• siname
                        Bağımlı
                        • 18 Eylül 2013
                        • 1034

bence faikte nasibini alacak aradan çıkartacaklar onuda ben şimdiden geçirilmiş olsun diyorum

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

mağdurmu oldun şimdide derinsu tveetçı seni usulsüz işlemlerin hepsini sen yaptın spk mı kuzu demek zengin böyle olunuyormuş mağdur edebiyatı yaparak izin vermediler diyemi spk ya küstün onca usulsüzlüğü beraber yapmadınızmı ne kulanıyosun bizede söyle bizde kulanam mağdur

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

spk bir açıklama yapmak zorunda...!!!eğer bir açıklama yapmaz ise: onurlu mensa küçük yatırımcıları spk'ya bir dava açmak zorunda...!!!"DENETİM VE GÖZETİM GÖREVİNİ YAPMAYARAK:GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMAK"...
                            AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                            GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

Bu koşullarda,bu kağıdın hiç kimse uçmasını ve kaçmasını beklemesin...!!!
                              bekleyenler de üstünü sıkı sıkıya örterek yatsın...))

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

şu anda açılmış 3 dava mevcut:
                                1-Olağanüstü Genel Kurul'un bazı maddelerinin iptali davası...
                                2-mems1 davası...
                                3-alacak davası(ayrılma hakkı ile ilgili)...
                                ya bu davalara müdahil olun ve destekleyin,ya da yeni dava açma konusunda katılımcı olun...!!!onur ve şeref lafla olmaz: onurlu insan hak yemez,hakkını da yedirmez...!!!herkesi onurlu olmaya davet ediyorum...!!!
                                biliyorum,tavrım bir çok arkadaşa sert geliyor:ama unutmayın, gerçekler acıdır...!!!
                                yine de sizler bilirsiniz,bir şeylerin bedeli vardır...!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information