revenge Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bb nİn haberİ var burda bİr tek ben uĞraŞmiŞim galİba bb ulaŞmak İÇİn sadece yedİĞİ kaziĞi gÖrmezlİkten gelİyor sonuÇta bb karİzma Çİzİlİr dİye bİr Şey yapmiyor sonuÇta dÜnya lİderİ tÜrkİyeyle nİye uĞraŞacak senİn benİm param gİtmİŞ kanunlar delİnmİŞ sonuÇta celadin elİne balta yi o vermİŞ gİden parada zaten onun deyİl.
-
sayın hamza hocam ruya gelecek ve güncel hayatla ilgilidir eyer sadece bir obje üzerinden değerlendirirseniz yanılgıya düşersiniz farklı objelerin aynı anlamı yüklemesi ve ruyanın sıralaması önemlidir ruyanızın yorumuna gelince madi manevi sıkıntı ve üzüntüden bahsediliyor.
Allah sizi sıkıntılarınızdan üzüntülerinizden kurtarsın inan faik de pek mutlu deyil bunu bil sana teseli olsun saygılar
Yorum
-
Birileri hala bizim patronun her söylediğine inanabiliyor..ÇOK SAFSINIZ VEYA SAF AYAĞINAMI YATIYONUZ...
Holding oldum demeyle HOLDİNG olunsaydı şimdiye kadar 1000 kez olurduk be cancağızım... Adından okumuşsunuz ama hala MEVZUAT lardan bi haber siziniz, bence HABERLİSİNİZDE işinize gelmiyor... AVUNMAK, patronu herzaman kollamak amaç..
HOLDİNG olmak için GENEL KURUL şartı lazım... SPK iştiraklere onay vermediği için , patron 2012 GK da 8.000.000 lotu dahi GK getirmedi, bırak eş dostundaki LOTLARI... HOLDİNG olma maddelerini dahi TEK TEK onaylatmadan HAYIR denmesini istedi...
SAF ayağına yatmayın.... MİLLETİDE saf sanmayın !!!!!!!!!!!!!!! 10 yıl önce bu yazdıklarınıza herkes inanırdı.....
Telefonla patronla sohbet edemiyorsanız atın bir TWİT herkes okusun.... patrona dökün içinizi KY olarak.... ????????????????????????????
Yorum
-
mağdurmu oldun şimdide derinsu
tveetçı seni usulsüz işlemlerin hepsini sen yaptın spk mı kuzu demek zengin böyle olunuyormuş mağdur edebiyatı yaparak izin vermediler diyemi spk ya küstün onca usulsüzlüğü beraber yapmadınızmı ne kulanıyosun bizede söyle bizde kulanam mağdur
Yorum
-
spk bir açıklama yapmak zorunda...!!!eğer bir açıklama yapmaz ise: onurlu mensa küçük yatırımcıları spk'ya bir dava açmak zorunda...!!!"DENETİM VE GÖZETİM GÖREVİNİ YAPMAYARAK:GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMAK"...AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
şu anda açılmış 3 dava mevcut:
1-Olağanüstü Genel Kurul'un bazı maddelerinin iptali davası...
2-mems1 davası...
3-alacak davası(ayrılma hakkı ile ilgili)...
ya bu davalara müdahil olun ve destekleyin,ya da yeni dava açma konusunda katılımcı olun...!!!onur ve şeref lafla olmaz: onurlu insan hak yemez,hakkını da yedirmez...!!!herkesi onurlu olmaya davet ediyorum...!!!
biliyorum,tavrım bir çok arkadaşa sert geliyor:ama unutmayın, gerçekler acıdır...!!!
yine de sizler bilirsiniz,bir şeylerin bedeli vardır...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
Yorum