exitus123 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
HEP DEDİKYA İÇİMİZDEKİ İRLANDALILAR VAR, faiğ den HABER alanlar, kimler olduğunu geçmişde yaşadık bunları öğrendik... TEKRARIN faydası yok....
UŞAK gelip UŞAK gidiyolar......
siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçoğunada satırdı hiseleri zaten vahki vah vah hani alırsınız diyodu ya alacaklarınızı sazan ustad çokmu ah aldın be zartı muhterem
Yorum
-
exitus123 dost,yarın uygun bir zamanda görüşelim,ben uygunum...
))ben senin için diyorum...!!!bir planım var,değerlendirelim...!!!kimse yanlış anlamasın,fıyık için haa...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
birde,bırakın şu uşakları:uşak uşaklığını yapacak:saygı duymak lazım...
))meslek ahlakı bakımından...
))biz işimize bakalım,insanlık tarihinin en güzel yerinde hep direnenleri yazar...!!!
Yorum
-
bu adam iki üç kişiden neler çekti be abikarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirde,bırakın şu uşakları:uşak uşaklığını yapacak:saygı duymak lazım...
))meslek ahlakı bakımından...
))biz işimize bakalım,insanlık tarihinin en güzel yerinde hep direnenleri yazar...!!!
Yorum
-
samimi olan bütün küçük yatırımcılara çağrımızdır:seyirci değil oyuncu olunuz...!!!karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryürüyen 3 dava var,biliyorsunuz...!!!
1-Olağanüstü Genel kurul kararlarının bazı maddelerinin iptali/butlan sayılması davası...(bu davayı biz sürdürüyoruz,sürdürebiliriz de...)
2-Ayrılma Hakkından doğan "ALACAK DAVASI"...(Ayrılma hakkı olanlar maddi ve manevi müdahil olmalı...)
3-MEMS1 DAVASI...(bu davayı 2 arkadaşımız yürütmekte:geçmişte elinde mems1 olan bütün arkadaşlarımız bu davaya maddi ve manevi destek ve müdahil olmalı...)
ben şahsım adına bu davalara maddi manevi destek olmaya çalışıyorum,olmayyı da sürdüreceğim...!!!
elimizde yeterli delil ve belge mevcuttur...!!!
işbirlikçiler haricinde herkesi birlik ve beraberliğe davet ediyoruz...!!!
masal dünyasını terkediniz: parmak olma,yumruk olma zamanıdır...!!!
biz fareyi kuyruğundan yakaladık,arkadaşlarımıza katkı ve destek sununuz...!!!
bu bir yalvarma ve acizlik değil:dost sofrasına oturulduğunda onurla tabak uzatabilme çağrısıdır...!!!
Yorum
-
açılmış olan 3(hatta 4 de denilebilir) dava dosyasının belgeleri elimizde mevcuttur,biz bu belgelere göre konuşuyoruz...!!!küçük yatırımcı zaferi kazanacaktır,ortak akıl ve emek elzemdir...!!!yapılacak bir kaç doğru hamle daha kalmıştır,dolayısı ile bu dava hepimizindir...!!!bireysel ve fevri davranışlardan kaçınmanız herkesin yararına olacaktır: ortak akıl yöntemi kullanılmalıdır:herkesin düşüncesi ve aklı önemlidir...!!!aramızda bir bilen yoktur:biz bilen vardır...!!!biz sizleri yanımızda görmek isteriz,karar sizin arkadaşlar...!!!müneccimlere inanmak isteyenler de özgürdür,ama biz müneccim değiliz...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
açık yazmakta yarar görüyorum:sevgili taha06 aklından geçirdiğini sakın yapma...!!!seni arayacağım/ya da ara:sakin ve mantıklı davranmak hepimizin yararına...!!!
bazan beklemek ve biriktirmek gerekir:hepimiz ölümcül vuruş için hazırlanmalı ve ortaklaşmalıyız...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
SPK nın mail i gerçekşe , KY da boş olmadığını, SPK ya hatırlatmakta fayda var... şirket için, yönetim kurulu için adım atmalarını kolaylaştırır....
Ne kadar soru, ne kadar cevap vermelerine zorlamak, ilerisi için fayda verir....
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTemel ilkemizin şu olmasını öneriyorum:
Acele etme,Geç kalma,Gereğini yap...!!!
Yorum
-
katılıyorum dostum,ancak biçimini ve özünü kararlaştırlım hep beraber derim...!!!exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSPK nın mail i gerçekşe , KY da boş olmadığını, SPK ya hatırlatmakta fayda var... şirket için, yönetim kurulu için adım atmalarını kolaylaştırır....
Ne kadar soru, ne kadar cevap vermelerine zorlamak, ilerisi için fayda verir....
Yorum
-
2 hafta önce dava dosyamı SPK ya da yolladım... Nedense cevap gelmed... ayrıca yeni şikayet - ihbar vasıflı mail de attım hala ona cevap vermediler...
https://beb.spk.gov.tr/?submenuheader=null
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkatılıyorum dostum,ancak biçimini ve özünü kararlaştırlım hep beraber derim...!!!
Yorum
Yorum