karot43 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yanıt vermiyorlar değil,veremiyorlar...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 hafta önce dava dosyamı SPK ya da yolladım... Nedense cevap gelmed... ayrıca yeni şikayet - ihbar vasıflı mail de attım hala ona cevap vermediler...
https://beb.spk.gov.tr/?submenuheader=null
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
sevgili dost,katılmamak elde değil...!!!ancak bazan meyve gibi bazı şeylerin olgunlaşmasını beklemek gibi,beklemekten başka yol olmayabiliyor...siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterömürden gün gidiyor be abi hangimizin yarına çıkacağı garanti ben hesaplaşma istiyorum. bekleyerek sadece patron kârlı çıkar .spk haletmeyecekse kim haledecek. bütün yetkiler var elerinde
( ben son demlerde olduğumuza inanıyorum(sakın kimse bunu tahtada hareket olarak algılamasın...!!!)...
))arkadaşlarımızı tarumar eden alçağın canına ot tıkama babında yazdım...!!!birileri küçük yatırımcının aptal olmadığını anlayacak,bu da bir kazanımdır bence...
))
Yorum
-
Günaydın arkadaşlar...
))
1-açılmış ve açılacak davalara destek ve müdahil olmak,
2-eldeki bilgi ve belgeleri paylaşmak,
3-ortak akıl ve düşünceleri paylaşmak,için geç kalmayalım...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
Verilecek inşallah ben bekliyorum.siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterspk tarafından kervansaray da zeynep tümer e verilen para cezasının faiğede verilmesi lazım
Yorum
-
bencede verilecek 0,50 lerden geri almak zorunda kalacak hemde faizi ile ödeyecek şahsi düşüncemdirsiname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterspk tarafından kervansaray da zeynep tümer e verilen para cezasının faiğede verilmesi lazım
Yorum
-
hiç bir şey yapmamıza gerek yok o zaman...hasandemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbencede verilecek 0,50 lerden geri almak zorunda kalacak hemde faizi ile ödeyecek şahsi düşüncemdir
))
Yorum
Yorum