MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • anarat
    Katılımcı
    • 13 Eylül 2013
    • 86

Ayrilma hakki kullananlardan paraları geri alacak yazmis bir arkadaş bunu neye istinaden söylemiş biz ayrilali aylar oldu ne memsa nede para kaldi elde anca mahkeme ile alabiliyorsa alir bunu cikaran arkadaştan cevap bekliyorum ben 12. Maddeden ayrildiydim

Yorum

• siname
      Bağımlı
      • 18 Eylül 2013
      • 1034

anarat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Ayrilma hakki kullananlardan paraları geri alacak yazmis bir arkadaş bunu neye istinaden söylemiş biz ayrilali aylar oldu ne memsa nede para kaldi elde anca mahkeme ile alabiliyorsa alir bunu cikaran arkadaştan cevap bekliyorum ben 12. Maddeden ayrildiydim
      talep edebilir boş bir talep olur ama olmaz korkmayın siz satınız hiseleri memsasız bir hayatı yaşayın

Yorum

• gokalp80
        Tecrübeli
        • 11 Eylül 2013
        • 522

Faik Ulutas

Dün, Arnaut Kioi yakınlarında.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakani Taner Yildiz'in siyasi görüsünü ya da siyaset yapma bicimini begenmeyen cok kimse olabilir. Yalniz kimse kendisinin insancilligina, merhametine laf etmesin. İlk andan beri orada ve ilk andan beri "önce canlari kurtaralim, gerisine sonra bakacagiz" diyor. Malum siyasi kutuplasma nedeniyle sozleri-tutumu anlasilamayabilir. Kendisini -hemsehrilik bagi dolayisiyla- hangi durumlarda ne gibi mimikleri sergileyecegini bilecek kadar yakindan tanidigim icin bildirme geregi duydum. kimsenin bu yazdiklarimi siyasete baglamamasini rica ederim.

Yorum

• gokalp80
          Tecrübeli
          • 11 Eylül 2013
          • 522

Faik Ulutas

Dün, Arnaut Kioi yakınlarında.

-Toplum, gerginliklerden, gerilim politikalarindan bikti. Seffaflik ariyor, ilimli siyaset izlenmesini bekliyor. Biraz da kendi zekasina saygi duyulmasini umuyor.
          -Toplum, eski kafatasci zihniyetten de bikti. Ataturk'u sahiplenme goruntusu ile ezbere, carpik ve secici zumre vesayeti uygulayan sozde demokrasiden usandi.
          -Toplum, adalet duygusunu yitirmis, Soma'da cok kötü sartlarda ruhunu teslim etmis insanlarinin "kaninin yerde kalmayacagi"na inanmak istiyor, "ortbas edilecek" endisesi cok fazla.
          -Toplum, eski adetlerini ozledi, mahallede komsusunun cenazesi varken evinde tv acmayan nesil, en az 300 fedakar evladini topraga verdigi gün, matemini yasamak yerine kime nasil vururum pesinde kosanlar yuzunden huzurunu kaybetti.
          - toplum acilen empati duygusunu kendisine kazandiracak bir rehbere ihtiyac duyuyor. Cok acilinden hem de.

Yorum

• gokalp80
            Tecrübeli
            • 11 Eylül 2013
            • 522

toplum acilen empati duygusunu kendisine kazandiracak bir rehbere ihtiyac duyuyor. Cok acilinden hem de
            fait bu empatiyi bizlerlede kursanaaaaaaa

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              toplum acilen empati duygusunu kendisine kazandiracak bir rehbere ihtiyac duyuyor. Cok acilinden hem de
              fait bu empatiyi bizlerlede kursanaaaaaaa
              zaten atığı tweetlere bakınca insan seviyor empati yapıyor diye insani duyguları var diye ama durum ortada kendimi ve bizi görünce sevmekten vaz geçiyorum çok şımarık büyütülmüş bu kesin Allah ıslah etsin ne diyelim

Yorum

• anarat
                Katılımcı
                • 13 Eylül 2013
                • 86

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                talep edebilir boş bir talep olur ama olmaz korkmayın siz satınız hiseleri memsasız bir hayatı yaşayın
                Bende hisse yok biz zamanında paramizi aldik tövbe ettik memsadan uzaklastik lakin boyle söylentiler rahatsız etti beni bu konuda gerçek yorum istiyorum 12. Madde istiraklerle ilgili ve bu tescillenmişancak mahkeme var bu ayrilanları eetkilermi

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

Bende hisse yok biz zamanında paramizi aldik tövbe ettik memsadan uzaklastik lakin boyle söylentiler rahatsız etti beni bu konuda gerçek yorum istiyorum 12. Madde istiraklerle ilgili ve bu tescillenmişancak mahkeme var bu ayrilanları eetkilermi
                  dostum,sen söylentilere bakma...ağzı olan konuşuyor,sen rahatına bak...))kimse senden birşey alamaz,uzun uzun anlatmaya gerek yokk...))

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                  GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• siname
                    Bağımlı
                    • 18 Eylül 2013
                    • 1034

öyle her söylentiye bakarsan gerçekten hayatın çekilmez hal alır avukata git sor kazanılmış hak var ve sen bu hakkı kulandın isterse bir gülücük at yeter aynen böyle

Yorum

• anarat
                      Katılımcı
                      • 13 Eylül 2013
                      • 86

Yorum

• revenge
                        Yeni Üye
                        • 13 Aralık 2013
                        • 43

5,5 ayımız geçti göz altında hiç bir değişiklik olmadı ortalama 16-17 bu beladan kurtulup mardin kardeşin sözünü dinleseydik. diğer önerdiği hisselerde dolaşıp geri bugün gelip buralardan yine alsaydık. 3,5 yıllık memsa zararımız çıktığı gibi üstüne para kazanacaktık. ama her gün her hafta her ay bir beklenti bir ümitle bizi perişan etti bu memsa şimdi bile 8 temmuz mahkemesini bekleyelimmi şimdi satıp başka hisse alıp sonra dönelimmi bilemiyorum. Anlayan bir arkadaş yorum yaparsa memnun olurum.sorum şu: 1*26 dan sermaye artırım ve azaltımı yapacak denirken 5,5 aydır bu hisse nin 16 ortalamada tutulmasının hikmeti ne olabilir. 2* 8 temmuzda mahkeme sonucu taraflardan birinin işine gelmezse üst mahkemelere götürülür ve süreç uzatılırsa. bu gözaltının bir süresi yokmu? 3* mahkeme kararı şirketin aleyhine ve faik in işine yaramayacak şekilde olursa. oluşabilecek en olumlu ve olumsuz durum ne olabilir.

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

napolyonun bir sözü var herkez kendine ilke edinmiş para para para bunun ötesinde bir anlayış yoktur. faikde bizde sizde hepimiz ve ne bu hiseden çıkmaya niyetim var nede paramı bu adama kaptırmaya o yüzden revenge sonuna kadar burdayım istersen sen ver hiselerini sat sonra girersin artık kaça giderse bırakın arkadaşım ya benim bir ev parası cücük olmuş sizin dediğinize bak mahkeme nin sonucunu patrona sorun o size söyler sonuç beli değişir veya değişmez sen küçük yt degilsin bir kere kardeş herkezin aklı kendine PARA mı kimseye kaptırmam

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Bak sana yol gösterdik , davaya faiğ in verdiğî cevabı yapstırdım, sen. SPK bunu yolladın mı?? 11 maddenin iptal olması için şirketin dalevereliğini şikayet ettşn mi?

Etki 11 madde iptal okursa, belki SPK sanada ayrılma hakkı verir!!! Vermese dahi faiğ hisseyi o değerlere taşımak için çaba sarfeder!!!

başkasının aklıyla iş yapmayı seversiniz, iş icrata gelince kaybolursunuz!!!

Sat kurtul bence , uçarsa da ağlarsın, satmazsan da batarsa aağlarsın şimdi ÇIK işin içinden

revenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            5,5 ayımız geçti göz altında hiç bir değişiklik olmadı ortalama 16-17 bu beladan kurtulup mardin kardeşin sözünü dinleseydik. diğer önerdiği hisselerde dolaşıp geri bugün gelip buralardan yine alsaydık. 3,5 yıllık memsa zararımız çıktığı gibi üstüne para kazanacaktık. ama her gün her hafta her ay bir beklenti bir ümitle bizi perişan etti bu memsa şimdi bile 8 temmuz mahkemesini bekleyelimmi şimdi satıp başka hisse alıp sonra dönelimmi bilemiyorum. Anlayan bir arkadaş yorum yaparsa memnun olurum.sorum şu: 1*26 dan sermaye artırım ve azaltımı yapacak denirken 5,5 aydır bu hisse nin 16 ortalamada tutulmasının hikmeti ne olabilir. 2* 8 temmuzda mahkeme sonucu taraflardan birinin işine gelmezse üst mahkemelere götürülür ve süreç uzatılırsa. bu gözaltının bir süresi yokmu? 3* mahkeme kararı şirketin aleyhine ve faik in işine yaramayacak şekilde olursa. oluşabilecek en olumlu ve olumsuz durum ne olabilir.

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

3 aylık faliyet raporlarında faiğ in ayrılan KY için planları ortadayken , ayrılmayan KY için faiğ beyinizin bir türlü üretememe nedeni sizin gibileri bezdirip hisselerinizi sattırmak mı? Buralardan yavaş yavaş toplamak mı?? Yoksa kontrolündeki hisselerî satıp hisseyi kot dışına çıkarmak mı? Çık işin içinden

Sen hakkını arama gel buralarda sızlan!!!

Bence sen SAT kurtul sızlananları kimse sevmez !!!

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

Gündelikçileri burdan kovmak mı yoksa faiğ in hedefi !!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information