MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • revenge
    Yeni Üye
    • 13 Aralık 2013
    • 43

Sevgili exitus123 ;
    siz exitus=ölüm ben ise revenge=intikam takma ismini kullanmışız. sanırım ikimizinde psikolojisi pek sağlıklı değil siz sanırım sağlık sektöründesiniz ben ise eğitim. buraya bir şeyler yazıyoruz. bir çok kişi okuyor. bir çok kişide acaba yeni olumlu bir şey yazılmışmıdır forumda diye merakla formu okuyor. faikinde bur siteleri takip ettiğini tahmin ediyorum. Evet uzunca yıllar bir bataklığa saplandık hep beraber debelenip duruyoruz. siz ve sayın karot gurubu işi yargıya götürdünüz belki bizden bir adım öndesiniz mücadele noktasında . sonuçta suçlu almakla bizler ,yaptığı fırıldakla faik, ona göz yummakla spk çalışanları veya bunların yoluna açmakla bir takım siyasiler olabilir. nihayetinde gözaltında 5,5 aydır 16-17 deyiz. mahkemeler kısa sürede sonuçlanmayacağına göre de muhtemelen uzun süre buralardayız o yüzden şeytan uylayınca yeni alım yapma isteğim geliyor sonrasında niye alayımki diyorum. şimdi benim gibi 70 ortalamalarla 700 bin den fazla hissen olsa ve kurtulma ümidiyle aylardır bu hissede bu rakamlara tahammül edip sabırla 16-17 yi izlesen ve elimde maddi imkan olsa sen bu rakamlardan alırmısın almazmısın. Ama alamıyoruz işte 2 milyon değil 5 milyonda alam imkanım var hele bu fiyatlardan olunca. ama alamıyoruz işte diyeceksinki o zaman sat kurtul bu beladan onuda yapamıyoruz. 8 temmuz ve sonrası ne olur bilmiyorum ama bakarsın ilerde memsa zedeler kulübü kurar birlikte ticari ilişkilerimiz dostluklarımız olur belki faik bile ortağımız olur.
    Last edited by revenge; 23 Mayıs 2014, 18:16. Sebep: d

Yorum

• siname
      Bağımlı
      • 18 Eylül 2013
      • 1034

çok güzel bir söz buldum bir sitede " sürü piskoljisinin piyasalarda yaptığı tahribat gelişmiş ülkelerde bile vardır,bu olay milyonlarca yıldır insanoğlunda süre gelen evrimin neticesidir. "( tabiki evrimi savunmuyorum fakat insan telkine çok açık olduğu için piyasayla nasıl oynandığını anlatmak algı yönetiminin bu keğıta nasıl başarılı olduğunu anlatmak istedim hepimiz birer KOYUN olmaya adayız isteyen rahatlıkla üstüne alabilir

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

bir yanlışı düzelteyim,karot grubu diye bir şey yok...!!!karot ve arkadaşları var...!!!bizim arkadaş ilişkimizde şef-mürit ilişkisi yok/olamaz da...!!!bizim işleyişimiz demokratik bir işleyiş ve güvene dayalıdır...!!!karot ne ise,siname,intelligent,exsitus123,neco65,mmerbaş,h ecker-ohlin,salih,tolga,mustafa,adem ve diğer arkadaşlarımız da aynısıdır,işte birlikteliğimizin ve dostluğumuzun sihiri de buradadır...!!!bu dost ve düşmanca bilinee...!!!
        AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
        GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

revenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Sevgili exitus123 ;
          siz exitus=ölüm ben ise revenge=intikam takma ismini kullanmışız. sanırım ikimizinde psikolojisi pek sağlıklı değil siz sanırım sağlık sektöründesiniz ben ise eğitim. buraya bir şeyler yazıyoruz. bir çok kişi okuyor. bir çok kişide acaba yeni olumlu bir şey yazılmışmıdır forumda diye merakla formu okuyor. faikinde bur siteleri takip ettiğini tahmin ediyorum. Evet uzunca yıllar bir bataklığa saplandık hep beraber debelenip duruyoruz. siz ve sayın karot gurubu işi yargıya götürdünüz belki bizden bir adım öndesiniz mücadele noktasında . sonuçta suçlu almakla bizler ,yaptığı fırıldakla faik, ona göz yummakla spk çalışanları veya bunların yoluna açmakla bir takım siyasiler olabilir. nihayetinde gözaltında 5,5 aydır 16-17 deyiz. mahkemeler kısa sürede sonuçlanmayacağına göre de muhtemelen uzun süre buralardayız o yüzden şeytan uylayınca yeni alım yapma isteğim geliyor sonrasında niye alayımki diyorum. şimdi benim gibi 70 ortalamalarla 700 bin den fazla hissen olsa ve kurtulma ümidiyle aylardır bu hissede bu rakamlara tahammül edip sabırla 16-17 yi izlesen ve elimde maddi imkan olsa sen bu rakamlardan alırmısın almazmısın. Ama alamıyoruz işte 2 milyon değil 5 milyonda alam imkanım var hele bu fiyatlardan olunca. ama alamıyoruz işte diyeceksinki o zaman sat kurtul bu beladan onuda yapamıyoruz. 8 temmuz ve sonrası ne olur bilmiyorum ama bakarsın ilerde memsa zedeler kulübü kurar birlikte ticari ilişkilerimiz dostluklarımız olur belki faik bile ortağımız olur.
          sayın revenge,forumlardaki bazı söylemlerden kaçınmanızı öneririm...!!!

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            çok güzel bir söz buldum bir sitede " sürü piskoljisinin piyasalarda yaptığı tahribat gelişmiş ülkelerde bile vardır,bu olay milyonlarca yıldır insanoğlunda süre gelen evrimin neticesidir. "( tabiki evrimi savunmuyorum fakat insan telkine çok açık olduğu için piyasayla nasıl oynandığını anlatmak algı yönetiminin bu keğıta nasıl başarılı olduğunu anlatmak istedim hepimiz birer KOYUN olmaya adayız isteyen rahatlıkla üstüne alabilir
            size telkine ne kadar açık olduğumuzu anlatmak için bir hikayemi anlatayım herkezin hayatında belirli zamanlarda geçirdiği bir kötü dönem vardır yine öyle bir zamanda bizim aileden biri bana senin üzerinde büyü var galiba dedi ve ilk defa cidiye bile almadım ve bunu sürekli o zor anlarımda tekrar tekrar yapınca bende inanmaya başladım ama şüphe içinde olarak bizimki sonra bir gün üfürükçüye yolum düştü ve baktırdık sözde banada büyü yapılmış tabiki o anlarımdan daha büyük ıstırab duymaya başladım halederiz dedi ama ben bu adama inanmıyorum ama genede acaba diyorum bir gün görmüş geçirmiş bir abi etrafında güvenirliği herkez tarafından benimsenen biri bana bu halimi sordu bende o anın verdiği bir şeyle olanı biteni anlatım sonrada gülümser bir hale dediki bu haler hepimize olur hem velevki olmuş senin Allah ın var onların neyi var diye ve o kötü halin zeresi kalmadı bende ben size şunu diyorum buralarda ve diyer forumlarda algılarınızla oynuyolar sakın sakın ha bende dahil kimseye güvenmeyin sabırlı olun ve şirkete baskı yapın kendinize deyil dost tavsiyesidir kimse sizin kazancınıza yada kaybınıza ortak deyil

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

arkadaşlar,metinleri pazar akşamına kadar netleştirelim...))haftasonu yatmayalım ki,haftaiçi şu suç duyurularını yapalım,ha gayret...))

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                bir yanlışı düzelteyim,karot grubu diye bir şey yok...!!!karot ve arkadaşları var...!!!bizim arkadaş ilişkimizde şef-mürit ilişkisi yok/olamaz da...!!!bizim işleyişimiz demokratik bir işleyiş ve güvene dayalıdır...!!!karot ne ise,siname,intelligent,exsitus123,neco65,mmerbaş,h ecker-ohlin,salih,tolga,mustafa,adem ve diğer arkadaşlarımız da aynısıdır,işte birlikteliğimizin ve dostluğumuzun sihiri de buradadır...!!!bu dost ve düşmanca bilinee...!!!
                benim buradaki arkadaşlarıma güvenmemin nedeni hiç biri iflas demiyor davayı bildikleri için ama başkaları ne yapıyor önce iflas algısını oluşturoyolar sonrada şuraya çıkacak diye söylem geliştiriyolar ben buraların çok çok üstünde bir fiyat olmasını beklerken sizler buralarda bu söylemlerinizle hiseyi buralarda tutuyorsunuz tabi faik burda tutulmasından gayet hoşnut ama ky cılar bence deyiler sözüm speklik yapanlara isteyen üstüne alabilir

Yorum

• siname
                  Bağımlı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 1034

Sevgili exitus123 ;
                  faikle ancak kârına ortak olurum onunla dost olmamın veya ortak olmamın imkanı yoktur sevmem kendini o da beni sevmez herhal

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

sayın revenge:
                    bizim dava öyle 08/07/2014'te falan bitmez,ama yönü kesin belli olur...!!!sadece herkes bilsin,ve hesabını buna göre yapsın istedim...!!!

Yorum

• siname
                      Bağımlı
                      • 18 Eylül 2013
                      • 1034

sayın revenge:
                      bizim dava öyle 08/07/2014'te falan bitmez,ama yönü kesin belli olur...!!!sadece herkes bilsin,ve hesabını buna göre yapsın istedim...!!!
                      bence biter yolunu yordamını biliyorsa doğru adımlar atılırsa sana katılmıyorum bu sefer abi ama yolunu yordamını bilmiyorsa doğru adımları atmazsa tabiki bitmez bitemez

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Benim görüşüm T.C dava sonlanma süresi ortalamasınıda aşar.....

Faiğ ve yandaşları her ne kadar içi BOŞ BOŞ diye bir yerlerini yırtsalar, o dava sonucunda birçok kurumdan alınacak görüşler davanın seyrini çok değiştirecek, ZATEN faiğ in davalara verdiği yanıtlar yeterli....Çok zeki AVUKATLARINA her zaman teşekkür ettim

bir avukatı zamanında borsagündem e de 2010 yılında TENZİP yazısı yollamış Ben de diyorum BORSAGÜNDEm neden hep sessiz kalıyor diye..... Borsagündem sen faiğ e SPK tarafından verilen CEZANIN altına tekrar TENZİP yapıştırsaydında PİYASA DOLANDIRICILIĞı haberlerinizin gerçeklilliğini İSPATLARDINIZ....

sayın revenge:

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Şirketimizin HİLELİ davranışları hiç yok diyede yazmışlardı

Yorum

• revenge
                            Yeni Üye
                            • 13 Aralık 2013
                            • 43

mango
                            skplc vb. hisseler gözaltında bile yükselme gösterip kurtulma gayreti içinde olduklarını sergilediler bu ise aynı fiyatta şimdi 8 temmuza kadar 46 lara çekermi çekmezmi bilemem ,8 temmuzda dava bitermi yönü bellimi olur onuda bilemem ortalamam 70 küsür olmasına rağmen ben ogk ya katılmadığımdan 46 ile ayrılma şansımda yok. ama her ne nedenle olursa olsun 46 yı görsem bir sn. bile beklemez çıkarım. ama tahminim haziran ayı ilk haftalarında volt ve mensa gayrımenkül ile ilgili bir kaç haber gönderip biraz hisseyi kıpırdatır. sermaye artışındaki 26 rakamı bile bize uzak kaldı şuan. umarım başarırısınız ama bunun kısa süreli olmayacağı hissi var bende . demokrat karot ve arkadaş gurubunun gazası mübarek olsun :-) 5 milyon tl yi ödemeyen yada ödeyemeyen patronun karşısında kazanılan zaferin ganimeti ne olur bilemiyorum tabi.

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

Aranızda en eski yatırımcı benim giriş:18.12. 2007 .... bunların yayınladığı her KAP haberini, nerdeyse tüm MEMSA haberlerini okudum....

ZAMANINDA Genaralinin OYP hisse aldığını ( bu hisseleri faiğ in BİST alıp tekrar sattığını ayrıca normal dede generalinin BİST direkt hisse aldığını ) gündelikçi YANDAŞ tayfasının gözüne soka soka gösterdik..... onlarında amacı VOLEYİ vurmaktı.... Bel fıtığı oldular...

Sen tayfanı , grubunu seçmişsin,söylemlerinle - amaçlarınla millete nasıl GAZ verilir olayını göstermiş oldun.

senin biraz daha büyümen lazım bu hissede GÜNDELİKÇİ üstadlarından dersleri eksik almışsın eğitim ŞART... siz beraberce tutturun bakim.... 0.26 ne oldu... gariplerim...

mango
                              skplc vb. hisseler gözaltında bile yükselme gösterip kurtulma gayreti içinde olduklarını sergilediler bu ise aynı fiyatta şimdi 8 temmuza kadar 46 lara çekermi çekmezmi bilemem ,8 temmuzda dava bitermi yönü bellimi olur onuda bilemem ortalamam 70 küsür olmasına rağmen ben ogk ya katılmadığımdan 46 ile ayrılma şansımda yok. ama her ne nedenle olursa olsun 46 yı görsem bir sn. bile beklemez çıkarım. ama tahminim haziran ayı ilk haftalarında volt ve mensa gayrımenkül ile ilgili bir kaç haber gönderip biraz hisseyi kıpırdatır. sermaye artışındaki 26 rakamı bile bize uzak kaldı şuan. umarım başarırısınız ama bunun kısa süreli olmayacağı hissi var bende . demokrat karot ve arkadaş gurubunun gazası mübarek olsun :-) 5 milyon tl yi ödemeyen yada ödeyemeyen patronun karşısında kazanılan zaferin ganimeti ne olur bilemiyorum tabi.

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

mango
                                sayın revenge,
                                ilk önce şu ilkeyi anımsatayım,somut koşulların somut tahlili...!!!sizin psikolojinizi anlamaya çalışıyorum,anlıyorum da biraz sanırım...!!!yanılsamalar içinde olduğunuza inanıyorum,5 milyonu ödeyemiyor değil,ödemek istemiyor...!!!fıyık volt ve gayrı menkulü şirkete kakalamaktan vazgeçmediği sürece,biz davadan asla vazgeçmeyiz...!!!en kötü koşulda,dava düşse bile yeni davalar açarız,unutmaki:insanlık tarihi hep direnenleri yazmış ve direnenlerin kazançları üzerine ilerlemiştir...))teslimiyetçiler hakkında tek sözcük yazmaz insanlık tarihi,bir de işbirlikçileri yazar koyu karalarla...))bazı şeyler tercih meselesidir,saygı duyarım:ama işbirlikçilere asla...!!!şuan için sizi işbirlikçi görmediğimi de belirtmek isterim...!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information