Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
şimdi size bir soru bilindiği üzere ağustosda cumhurbaşkanlığı ilk tur seçimleri var sizce ne olacak hala buralardamı duracağız on numaralık soru hadi bakem cevaplayında görem üstadlar agalar marabalar hadi bakem bilene çokoprens var yanında bir büyük çay yarışma başlasın start
sabah yapıştırdığım suç duyurusu metinlerini geri çektim,çünkü üzerinde biraz daha çalışılması gerekiyor...!!!ayrıca,katkı sunmak ve katılım yapacak arkadaşlar özelden ulaşsınlar...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
1.Yürürlükte bulunan tüm değişiklikleri içeren ve tek bir metin haline getirilmiş, ortaklığı temsile yetkili kişilerce imzalı esas sözleşme,
2. Esas sözleşmede yer alan pay gruplarına ve bu gruplara tanınan imtiyaz ve kısıtlamalara ilişkin bilgiler,
3. Sermaye azaltımına ilişkin esas sözleşmenin ilgili maddelerine ilişkin tadil tasarıları,
4. Sermaye azaltımına ilişkin yetkili organ kararı, 5.Sermaye azaltımının nedenlerine, sermaye azaltımının hangi esaslar çerçevesinde yapılacağı ve ortaklığa sağlayacağı faydalara ilişkin olarak yönetim kurulunca hazırlanacak rapor,
6. Ortaklığın mevcut sermayesinin ödendiğinin tespitine dair mali müşavir raporu,
7. Ortaklığın son durum itibarıyla yüzde beş ve üzeri pay sahiplerini gösterir şekilde ortaklık yapısı ile mevcut yönetim kurulu üyeleri hakkında bilgi,
8. Ortaklığın faaliyet gösterdiği sektöre göre, sermaye azaltımına ilişkin olarak ilgili diğer kurumların onayı gerekmesi durumunda, söz konusu kurumlardan temin edilmiş onaylar,
9. Ortaklığı temsile yetkili kişilerin noter onaylı imza sirküleri.
(*) İstenilen bilgi ve belgelerin KAP’ta ilan edilmiş olması ve bunların güncel olduğunun ortaklık tarafından beyan edilmesi durumunda Kurula ayrıca yazılı olarak gönderilmesi gerekmez.
EEE FAİĞ SEN BU RAPORU SPK YADA YOLLAMADIM DE BAKİM MAHKEMEDE ZATEN OGK YOLLAMADIĞINI İNKAR ETMİŞTİN... SPK NEZNİNDE CEZASINIDA SEN ARAŞTIR
(*) İstenilen bilgi ve belgelerin KAP’ta ilan edilmiş olması ve bunların güncel olduğunun ortaklık tarafından beyan edilmesi durumunda Kurula ayrıca yazılı olarak gönderilmesi gerekmez.
KAP TA GÜNCEL BELGEYİDE YAYINLAMADIN.... (SERMAYE AZALTIM ARTIRIM ORANLARI DEĞİŞTİKTEN SONRA)
KAP TA GÜNCEL BELGEYİDE YAYINLAMADIN.... (SERMAYE AZALTIM ARTIRIM ORANLARI DEĞİŞTİKTEN SONRA)
şimdi size bir soru bilindiği üzere ağustosda cumhurbaşkanlığı ilk tur seçimleri var sizce ne olacak hala buralardamı duracağız on numaralık soru hadi bakem cevaplayında görem üstadlar agalar marabalar hadi bakem bilene çokoprens var yanında bir büyük çay yarışma başlasın start
ANLAYANA GÜZEL BİR HİKAYE: bir avukat kurtuluş olmayan bi davayı çok büyük para karşılığında üzerine almıştı.sonra bulduğu çareyi suçluya söyledi:-hakim sana ne sorarsa sadece"lololo " diye cevap verecek başka hiçbir şey söylemiyeceksin.suçlu avukatın sözünü tutu.Adı sorulduğu zaman bile:lololo dedi.Avukat,müvekilinin bir deliden başka bir şey olmadığında ısrar eti,isbat eti ve kazandı.sevinç içinde idi,meslek hayatının en büyük mükafatını kazanıyordu.Tam 20000 lira . Müvekiline gitti: oh dedi , kurtuldun...Paraları bugünmü yarınmı verirsin?Adam cevabını verdi: lo,lo,lo Aman ne yapıyorsun,seni felaketlerden kurtardım . lo,lo lo. Aman dedi banadamı LO,LO, LO.
adam yeni TTK uygun şekilde şirket sözleşmesi yapmış... bazı maddelerdeki kanun maddelerinin numaralarını değiştirmiş . ( eski metindeki olan ve kaybolan kanun maddelerini yani) ...
bundan meded ummaya başlamışlar
Faiğ millete yorum yapsın, millet bu yorumlarla biraz daha uyutulsun, SPK üzerine baskı yapmasınlar derdinde.....
Yorum