MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

yorumu mesaj attım...

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

OGK katılıp, SPK gözlemcisinin içinde olduğu, kalabalığı gösteren resimleri mevcut olanlar paylaşabilir mi?

Yorum

• siname
        Bağımlı
        • 18 Eylül 2013
        • 1034

şimdi size bir soru bilindiği üzere ağustosda cumhurbaşkanlığı ilk tur seçimleri var sizce ne olacak hala buralardamı duracağız on numaralık soru hadi bakem cevaplayında görem üstadlar agalar marabalar hadi bakem bilene çokoprens var yanında bir büyük çay yarışma başlasın start

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

Zorunlu Bir Açıklama:

sabah yapıştırdığım suç duyurusu metinlerini geri çektim,çünkü üzerinde biraz daha çalışılması gerekiyor...!!!ayrıca,katkı sunmak ve katılım yapacak arkadaşlar özelden ulaşsınlar...!!!
          AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
          GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

PAY TEBLİĞİ ; madde 19, 11 bendin a fıkrasında belirtilen ek 8 belge

(Ek-8)
            SERMAYE AZALTIMI İŞLEMLERİ İÇİN
            GEREKLİ BELGELER(*)

1.Yürürlükte bulunan tüm değişiklikleri içeren ve tek bir metin haline getirilmiş, ortaklığı temsile yetkili kişilerce imzalı esas sözleşme,
            2. Esas sözleşmede yer alan pay gruplarına ve bu gruplara tanınan imtiyaz ve kısıtlamalara ilişkin bilgiler,
            3. Sermaye azaltımına ilişkin esas sözleşmenin ilgili maddelerine ilişkin tadil tasarıları,
            4. Sermaye azaltımına ilişkin yetkili organ kararı,
            5.Sermaye azaltımının nedenlerine, sermaye azaltımının hangi esaslar çerçevesinde yapılacağı ve ortaklığa sağlayacağı faydalara ilişkin olarak yönetim kurulunca hazırlanacak rapor,
            6. Ortaklığın mevcut sermayesinin ödendiğinin tespitine dair mali müşavir raporu,
            7. Ortaklığın son durum itibarıyla yüzde beş ve üzeri pay sahiplerini gösterir şekilde ortaklık yapısı ile mevcut yönetim kurulu üyeleri hakkında bilgi,
            8. Ortaklığın faaliyet gösterdiği sektöre göre, sermaye azaltımına ilişkin olarak ilgili diğer kurumların onayı gerekmesi durumunda, söz konusu kurumlardan temin edilmiş onaylar,
            9. Ortaklığı temsile yetkili kişilerin noter onaylı imza sirküleri.
            (*) İstenilen bilgi ve belgelerin KAP’ta ilan edilmiş olması ve bunların güncel olduğunun ortaklık tarafından beyan edilmesi durumunda Kurula ayrıca yazılı olarak gönderilmesi gerekmez.

EEE FAİĞ SEN BU RAPORU SPK YADA YOLLAMADIM DE BAKİM MAHKEMEDE ZATEN OGK YOLLAMADIĞINI İNKAR ETMİŞTİN... SPK NEZNİNDE CEZASINIDA SEN ARAŞTIR

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

(*) İstenilen bilgi ve belgelerin KAP’ta ilan edilmiş olması ve bunların güncel olduğunun ortaklık tarafından beyan edilmesi durumunda Kurula ayrıca yazılı olarak gönderilmesi gerekmez.

KAP TA GÜNCEL BELGEYİDE YAYINLAMADIN.... (SERMAYE AZALTIM ARTIRIM ORANLARI DEĞİŞTİKTEN SONRA)

SPK DAN İZNİ ALMADIN...

BUNLARI YAZMAMDAKİ NEDEN, OGK KATILMAYANLARIN , 11 MADDENİN İPTAL EDİLMESİ VEYA BUTLAN SAYILMASI NEDENİYLE OGK KATILMAYANLARADA AYRILMA HAKKININ DOĞMASI İÇİN SPK YA BAŞVURULMASI İÇİN....

SIÇA KÖŞKÜNDE OTURUP İSTEMEZÜK DİYENLER VAR YA... ::::::: PATRONDAN HERŞEYİ BEKLEYENLER...

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

KAP TA GÜNCEL BELGEYİDE YAYINLAMADIN.... (SERMAYE AZALTIM ARTIRIM ORANLARI DEĞİŞTİKTEN SONRA)

SPK DAN İZNİ ALMADIN...

BUNLARI YAZMAMDAKİ NEDEN, OGK KATILMAYANLARIN , 11 MADDENİN İPTAL EDİLMESİ VEYA BUTLAN SAYILMASI NEDENİYLE OGK KATILMAYANLARADA AYRILMA HAKKININ DOĞMASI İÇİN SPK YA BAŞVURULMASI İÇİN....

SIÇA KÖŞKÜNDE OTURUP İSTEMEZÜK DİYENLER VAR YA... ::::::: PATRONDAN HERŞEYİ BEKLEYENLER...

istemezük deyil beraberüz biz zaten onunla ortağuz

Yorum

• Selim A. Aslan
                  Yeni Üye
                  • 21 Nisan 2014
                  • 9

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  OGK katılıp, SPK gözlemcisinin içinde olduğu, kalabalığı gösteren resimleri mevcut olanlar paylaşabilir mi?
                  Umarum resim iş görür
                  Eklenen Dosyalar

Yorum

• siname
                    Bağımlı
                    • 18 Eylül 2013
                    • 1034

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    şimdi size bir soru bilindiği üzere ağustosda cumhurbaşkanlığı ilk tur seçimleri var sizce ne olacak hala buralardamı duracağız on numaralık soru hadi bakem cevaplayında görem üstadlar agalar marabalar hadi bakem bilene çokoprens var yanında bir büyük çay yarışma başlasın start
                    yorum olmadığına göre doğru demek sizi gidi sizi

Yorum

• siname
                      Bağımlı
                      • 18 Eylül 2013
                      • 1034

ANLAYANA GÜZEL BİR HİKAYE: bir avukat kurtuluş olmayan bi davayı çok büyük para karşılığında üzerine almıştı.sonra bulduğu çareyi suçluya söyledi:-hakim sana ne sorarsa sadece"lololo " diye cevap verecek başka hiçbir şey söylemiyeceksin.suçlu avukatın sözünü tutu.Adı sorulduğu zaman bile:lololo dedi.Avukat,müvekilinin bir deliden başka bir şey olmadığında ısrar eti,isbat eti ve kazandı.sevinç içinde idi,meslek hayatının en büyük mükafatını kazanıyordu.Tam 20000 lira . Müvekiline gitti: oh dedi , kurtuldun...Paraları bugünmü yarınmı verirsin?Adam cevabını verdi: lo,lo,lo Aman ne yapıyorsun,seni felaketlerden kurtardım . lo,lo lo. Aman dedi banadamı LO,LO, LO.

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

tşk, SPK gözlemcisini içeren resim varsa daha iyi olur...

Selim A. Aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Umarum resim iş görür

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

bu memsa'da çok garip bir yatırımcı kitlesi var...)) traji-komik bir durum yaşıyorum:güleyim mi,ağlayayım mı karar veremiyorum...(

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

fıyık,ortaya atletini atsa umutlanıyor/heyecanlanıyor insanlar yaa...)) yatırımcılarımız biraz da mazoşist galiba...))

Yorum

• siname
                              Bağımlı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 1034

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              bu memsa'da çok garip bir yatırımcı kitlesi var...)) traji-komik bir durum yaşıyorum:güleyim mi,ağlayayım mı karar veremiyorum...(
                              lololo

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

adam yeni TTK uygun şekilde şirket sözleşmesi yapmış... bazı maddelerdeki kanun maddelerinin numaralarını değiştirmiş . ( eski metindeki olan ve kaybolan kanun maddelerini yani) ...

bundan meded ummaya başlamışlar

Faiğ millete yorum yapsın, millet bu yorumlarla biraz daha uyutulsun, SPK üzerine baskı yapmasınlar derdinde.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information