exitus123 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sen görev istiyorsan verelim sana...siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroh be sonunda bende görev aldım bekleşenlerin listesini ben tutucam nasıl olsa telefon elden düşmüyor
))tweetleri takip et,yeter...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
yok be newyorka onu almazlar kesin fabrikanın başında harıl harıl çalışıyodur ben ortağımın sonuna kadar arkasındayımexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNEW YORK ta AŞK başkadır !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BALGAT ta kini bilmem

Yorum
-
yok be abi twettır baş belası orada söylediklerinden sorumlu olmuyor biz kap govtr yi takib edelim yol su elektrik olarak ky cıya geri dönüyor vergi kaçıramıyor zaten sorulara cevapda vermiyor birde tehdit ediyor vpn kulanmayan saflarıkarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen görev istiyorsan verelim sana...
))tweetleri takip et,yeter...
))
Yorum
-
artist anlayacağınız kravat takmayan kimseye cevap vermiyor ilakine kravat olacaksiname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok be abi twettır baş belası orada söylediklerinden sorumlu olmuyor biz kap govtr yi takib edelim yol su elektrik olarak ky cıya geri dönüyor vergi kaçıramıyor zaten sorulara cevapda vermiyor birde tehdit ediyor vpn kulanmayan safları
Yorum
-
adama diyorum twettlarını koruma altına al adam almıyor herhal adnan oktardan öğrenmiş olacaki tazminat davası açıyordur hakaret edenlere güzel bir gelir kapısıdır aslında vpn kulanın gardaş telefonunuzun kodunu değiştirin ondan sonra ne edecekseniz edin demi yasiname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterartist anlayacağınız kravat takmayan kimseye cevap vermiyor ilakine kravat olacak
Yorum
-
zorunlu açıklama;sizin içiniz fesat arkasındayım yani güveniyorum destekçilerinden biriyim demek sizin kalbiniz. ........ kardeşim bu türkçemi garip yoksa her yeremi çekiliyor anlamadımsiname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok be newyorka onu almazlar kesin fabrikanın başında harıl harıl çalışıyodur ben ortağımın sonuna kadar arkasındayım
Yorum
-
exitus123 dost,senin dosyayı da "davanın selahiyeti ve daha iyi anlaşılması için"bizim dosyaya celbini istedik,akraba olacağız...
))beyan son şeklini aldığında sana da atacağım,haberin olsun...
))
Yorum
-
YK dürüstlüğünü özellikle belirtiniz.... PAY TEBLİĞİ EK 8 BELGESİNİ HİÇ UNUTMAYIN
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterexitus123 dost,senin dosyayı da "davanın selahiyeti ve daha iyi anlaşılması için"bizim dosyaya celbini istedik,akraba olacağız...
))beyan son şeklini aldığında sana da atacağım,haberin olsun...
))
Yorum
-
...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKERVAN zedelere ÇAĞRI yapalım bence satın KERVAN alın MEMSA YI 3 katından daha fazla hisseniz olur ... SUDAN UCUZ, bizde otel yapacağız, elektrik üreteceğiz !!!!!!!!!!!! SUDAN UCUZ MEMSA..... faiğ korkusundan 3 AYLIK ZARARIı AZALTTI...
Yorum
-
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYK dürüstlüğünü özellikle belirtiniz.... PAY TEBLİĞİ EK 8 BELGESİNİ HİÇ UNUTMAYIN
sevgili dost,şu "pay tebliği ek.8 belgesini bana atabilirmisin...?
Yorum
bitti sayılır,son rütuşlar yapılıyor...
Yorum