MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

Ahrette hesaplaşma tercihinde olanlar acele etmeyin,daha fıyığın sizin paraları yemesi lazım...))sonra garip sesler çıkarsanız da sizler de sağ görünüyorsunuz...))buluşmanıza(vuslatınıza) zaman var demekki,rahat olun ve rahat bırakın adamı...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

Bizim davanın ara kararında bir dip not var:...LER ÜRÜR,DAVA YÜRÜR...))ÇATLASANIZ DA,PATLASANIZ DA...İŞBİRLİKÇİLERE/ÇAKALLARA RAĞMEN KAZANACAĞIZ...))AZICIK ONURUNUZ VARSA SUSUN DİYECEĞİM AMA,KIRINTI BULABİLENE HELAL OLSUN...!!!

Yorum

• siname
        Bağımlı
        • 18 Eylül 2013
        • 1034

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        bırakın şu Abd sahtekarlığını isviçreden gitip paraları alıp halkbankası borcunu ödemesine benziyor buda. huylu huyundan vazgeçermi ya çok safsınız yada hakaten. ............... kendiniz ne isterseniz koyun buraya iyi tatiler
        faiğim dedim ya şimdi yayınlasanda twettırda inanmam sana 3,5 yıl oldu bir tane doğru işini görmedimki şimdi inanayım güldürüp duruyorsun beni yahu abi beni azledin şu adamın twettlerini izlemekten çözülmesi imkansız bir adam bu ya

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

forum siteleri dışında hakkını aramayı unutanlar için ÇAMUR atmak en basit insancıl hareket...

Bizim köyde KARPUZ DA yatarak büyüyor....

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Bizim davanın ara kararında bir dip not var:...LER ÜRÜR,DAVA YÜRÜR...))ÇATLASANIZ DA,PATLASANIZ DA...İŞBİRLİKÇİLERE/ÇAKALLARA RAĞMEN KAZANACAĞIZ...))AZICIK ONURUNUZ VARSA SUSUN DİYECEĞİM AMA,KIRINTI BULABİLENE HELAL OLSUN...!!!

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

faiğim twettırda gene döktürmüşsün duygu patlaması yaşadım ne o yeni iş koları güzel ama velakin önce elindekini çalıştır be ortağım korkma bu ülkede obezite patlamaz sizin gibi patronlar varken o biraz zor patron önce şu dünya hırsından uzak dur hırsın fazlası zarar ziyandır zaten senle benim ne kadar ömrümüz varki dünyaya kazıkmı çakacaz yoksa bize imam pamukmu tıkayacak

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

beyzadeciğimiz VOLT un tribün testleri için ordaymış....

Bak sen TEKSTİL e tekrar AŞIK mı oluyor.... TEKSTİL bitmişmiydi... İNSAN var oldukça KUMAŞ sektörü biter mi.. Be akıllım....

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

akıllanması için NW da dolaşması LAZIMMIŞ.....

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Kendini BOYDAk ailesiyle karlaştırmaz mı Bunada çok güldüm....

sen kim onlar kim.... Onların CEBİNDe bir toz parçası olursun ŞUANDAKi zekanla.....

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

MEMSA ya yatırım mı yapsak....... Başkasının aklıyla İŞ yapan çok İŞLEM hacmimizi COŞTURUN

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Sen önce senin şirketine yatırım yapan KY ile konuş, anlaş... Milletin parasını vermedin... NE HAYALLER KURMUŞSUN.... Sonra rezil olmakta var SOSYETEYE......

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

ABD gidince DÜNYA görüşü mü değişmiş.... Sen önce AKIL HOCALARINI değiştir....

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

hay gözünü sevdiğim faik gitmişde Amerikayı keşfetmiş hiç bir forumda böyle ky cıyla patron arasında böyle dialog gören varmı yahu, adamla şifreli konuşuyoz birisi girse vallahi hiç bir şey anlamaz üstünede bunlar deli derler bu kesin dedim ya benim sana güvenim tam bunu bil yeter ortağım ben senin adamların gibi deyilim onları kov gitsin birde AQ larını ölçtür lütfen bunu yap sana ne kadar güvendiğimi biliyorsun zaten

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

kervansaray topikleri karışmış...!!!herkes kuzu postu giymiş çakalların peşinde...))kapıları kapatın,çakallar sızmasın...))

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              hay gözünü sevdiğim faik gitmişde Amerikayı keşfetmiş hiç bir forumda böyle ky cıyla patron arasında böyle dialog gören varmı yahu, adamla şifreli konuşuyoz birisi girse vallahi hiç bir şey anlamaz üstünede bunlar deli derler bu kesin dedim ya benim sana güvenim tam bunu bil yeter ortağım ben senin adamların gibi deyilim onları kov gitsin birde AQ larını ölçtür lütfen bunu yap sana ne kadar güvendiğimi biliyorsun zaten
                              sen yine de dikkatli ol,samimiyeti arttırma...!!!yemeğini yemeye gelir,kar kardır...))

Yorum

• siname
                                Bağımlı
                                • 18 Eylül 2013
                                • 1034

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                sen yine de dikkatli ol,samimiyeti arttırma...!!!yemeğini yemeye gelir,kar kardır...))
                                geçen koçu çalan hırsız hikayesi vardı onu paylaştım mesneviden çıplak kalmakda var işin sonunda hem biz misafiri severiz misafir olarak gelirse başka bu bizim millet olarak genlerimizde var

Yorum

Working...
                                X

Debug Information