Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bir yaralı eşeğin yarasına bez konsa ve o bez yaraya yapışsa obezi çekip çıkarmaya çalışsa sahibi eşek hemen çifteler atmaya başlar ne mutlu o insanaki o eşeğin yarasındaki bezi elemez. ve o yaralı eşeğin eli tane yarası olsa ve sahibi o bezleri çekip çıkarmaya çalışsa vay o adamın haline zarar görmeden nasıl çıkartırki o bezleri
Fıyık ortağım,ne oldu...))senin bizden daha çokkk çekeceğin varrr...)) bu daha başlangıç ortağım,bugün verdiğimiz beyanda zıplatacak seni...))biz senin kılcal damarlarını biliyoruz,doktorlar var içimizde...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Fıyık ortağım,ne oldu...))senin bizden daha çokkk çekeceğin varrr...)) bu daha başlangıç ortağım,bugün verdiğimiz beyanda zıplatacak seni...))biz senin kılcal damarlarını biliyoruz,doktorlar var içimizde...))
abi yapmayın ya demek o kadar cidi ha her şeyin musebibi senin forumdaki adamların o beyanları nitelikli demi kulanmamızı istersin faikcim canım sevgili ortağım benim yaralarımının üzerine bez konmuş ve o bezler yaraya kaynamış eşek misaliyim sen çektikçe var gücümle depiyorum. bunu kendim için söyledim kimse üzerine almasın
abi o nasıl savunma öyle mahkeme senden savunma istedi sen dedinki ben susma hakkımı kulanıyorum cevap ver cevap ila nitelikli mi açalım onamı uğraşıyorsun arkadaşlarıma okudum hepsi güle güle bir hal oldu o avukatı azlet kov gitsin bence.o dilekçe deyil beyan ..... dır.
erendeniz hayırlı olsun 1 milyon olmuş lotunve bir kişi daha o yemin etiği için bir şey demiyorum zaten yalan atıysa Allah belasını tez zamanda verir nerden haber aldıniz 0,12 yi
erendeniz hayırlı olsun 1 milyon olmuş lotunve bir kişi daha o yemin etiği için bir şey demiyorum zaten yalan atıysa Allah belasını tez zamanda verir nerden haber aldıniz 0,12 yi
Herkesin her sözüne inanma bak soyunur kapının önünde
ben burada zaten kimsenin sözüne inanmıyorum sanal ortam kimse kimseyi tanımıyor ama kimseyide suçlamam burdan üstada gelince bu fiyatlar zaten onun eseri onu ağzınıza almayın. belki bende faiğin adamı olabilirim hanginiz beni tanıyor
Yorum