MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Şimdi ÇIK işin içinden!!!!

Size mahkeme günlerinde bu işin biteceğini aklını verenler tarafaından uyutulduğunuzu , 0.26 tutturduğunu zannwdip o günü göremeyenlere( bu değerlerden alarsk patrona satma hayalini empoze eden zihniyete) , sermaye artırımı iptal olursa hisseyi kimsenin tutamayacağı izlenimi veren Gündelikçîlere faiğ beyiniz iyi CEVAP verdi!!!!

Bizden akıl alacağınıza , aklınızı başınıza alın bence...

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Şimdi arkadaşımızın var olan AKLI da karışmıştır

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

T.C hangi mahkeme 2 celsede karar verir!!! Ancak faiğ sizin gibileri twitter da kuş( kanarya ) gibi öterek uyutur

Yandaşlığına soyunanlar sayesinde bu uyutma işlemi için fazla çabayada gerek kalmıyor!!

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

ben 4 ay deyil 4 seneyi göze aldım bu hikayeleri başkasına anlatın hiç tamamlanmamış şirket borsaya açılmaya kalkarmı bi gedin lo

Yorum

• Priapos
            Yeni Üye
            • 13 Mayıs 2014
            • 6

Bugün pek bir numara yok gibi görünüyor. Neyse, zararımızı çıkarmak için uzun bir süre tutacağız herhalde, o anlama mı geliyor ? Sonra da unutup üzerine 1 bardak su mu içeceğiz ? Beklemek lazım ise 4 sene de bekleriz, sorun yok, yeter ki umut olsun. Bana bu hisseyi aldıran yatırım danışmanı (6-7 ayı geçiyor ) arayıp sormaz oldu. Beklentiler nedir ? Paylaşır mısınız ?

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

Priapos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Bugün pek bir numara yok gibi görünüyor. Neyse, zararımızı çıkarmak için uzun bir süre tutacağız herhalde, o anlama mı geliyor ? Sonra da unutup üzerine 1 bardak su mu içeceğiz ? Beklemek lazım ise 4 sene de bekleriz, sorun yok, yeter ki umut olsun. Bana bu hisseyi aldıran yatırım danışmanı (6-7 ayı geçiyor ) arayıp sormaz oldu. Beklentiler nedir ? Paylaşır mısınız ?
              hayırlı olsun kazanırsın korkma burdakiler ve diyer forumdakilerin bişey bildiği yok can sıkıntısına konuşuyorlar kuru sıkı atıyolar veya atırılıyor

Yorum

• revenge
                Yeni Üye
                • 13 Aralık 2013
                • 43

bugün 6 bin tl lik alım olmuş vay beee topluyorlar galiba :-) komik olan aslında ne biliyormusunuz. 1 milyon lotu olan 16 dan 15 e düşünce 10 bin tl kaybediyor ama bu hisse 16 dan 15 e 6 bin tl lik bir hacimle düşüyor bu hissenin toplam 162 milyon adet olduğunu düşünün günlük hisse değeri 1.6 milyon tl düşüyor. ne ile 6 bin tl lik satımla ne garip. şimdi 5:30 da 20 bin tllik bir alımla tekrar kâr etme şansı var:-) bu şirketi bu hale getiren ulutaşlar Allah sizi ıslah etsin.

Yorum

• revenge
                  Yeni Üye
                  • 13 Aralık 2013
                  • 43

Bugün 15 ort. ile kapatırsa yarın tavan 17 yarında tavanla kapatsa bile cuma tavan 19 güzel fiyatlar. bugün ü bekleyip perşembe ve cuma kapanışlara 1 milyon perşembe 1 milyon cumaya tavan dan alım girsem diyeceğim ama yine önceki gibi 13 e döner diye korkuyorum. ama ha benim nefsime musallat olan şeytan ha faike musallat olan şeytan ne fark eder bir risk daha alayım diyorum arkadaşlar sizde bir omuz atında şu hazirana kadar her seansa 2-3 milyon alım girelim. bundan kurtulacaksak sonuçta bu fiyatlardan kurtulamayacağız. 40 bin lotla bizi bekletemeyeceğini anlatmış oluruz. ytd. kişisel görüşüm.

Yorum

• siname
                    Bağımlı
                    • 18 Eylül 2013
                    • 1034

revenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Bugün 15 ort. ile kapatırsa yarın tavan 17 yarında tavanla kapatsa bile cuma tavan 19 güzel fiyatlar. bugün ü bekleyip perşembe ve cuma kapanışlara 1 milyon perşembe 1 milyon cumaya tavan dan alım girsem diyeceğim ama yine önceki gibi 13 e döner diye korkuyorum. ama ha benim nefsime musallat olan şeytan ha faike musallat olan şeytan ne fark eder bir risk daha alayım diyorum arkadaşlar sizde bir omuz atında şu hazirana kadar her seansa 2-3 milyon alım girelim. bundan kurtulacaksak sonuçta bu fiyatlardan kurtulamayacağız. 40 bin lotla bizi bekletemeyeceğini anlatmış oluruz. ytd. kişisel görüşüm.
                    sen ne ayaksın ya, sen konuşunca hise düşüyor ! alacakmış alacaksan alırsın satacaksan satarsın birde her tarafa aynı şeyleri yazıyon ne haliniz varsa görün banane iştirakleride UNUTUN bu böyle biline

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Elinde 1.000.000 cudan alınmış balonla dolaşan kardeşimiz.. sen bunlara 2 MAYIS a kadar süre vermiştin ne oldu 2 MAYIS oldu 22 MAYIS , bende diyorum NE AYAKSIN sen BALON un PATLAMADI mı ?

GÜNDELİKÇİYLE vurgun yapayım derken yani VOLEYi vurayım derken BEL FITIĞI olan kardeşim, sen al artık şu hisse 0.19 görsün

Senin GÜNDELİKÇİ dostların bir OMUZ atsın, yoksa hisseden mi kaçtılar Sana pohpohlayıp 1 MİLYONCU mu yaptılar seni

sizlerde olmasanız bu günler geçmez.....

revenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Sen ancak 0.16 alıp 0.12 düşünce bakakalırsın bu akılla

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                          GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

Yorum

• gokalp80
                              Tecrübeli
                              • 11 Eylül 2013
                              • 522

Patronların ‘zula’ olarak yurtdışında çıkardığı paralar inanılmaza rakamlara ulaştı. İşte Türkiye’deki zenginlerin yurtdışındaki zulaları..

Patronların ‘zula’ olarak yurtdışında çıkardığı paralar Maliye’ye zarar olarak yazılıyor. Vergi cennetlerinde sistem şöyle işliyor:

- İşadamı, cebindeki 1 milyon doları şirketine sermaye olarak koymak yerine, yurtdışına yolluyor.

- Yurt dışına çıkan para Seyşeller, Hollanda Antilleri ve Virgin Adaları gibi vergi cennetlerine transfer ediliyor.

- Burada hukuk büroları aracılığıyla bir şirket kuruluyor. Kurulan şirket kağıt üzerinde ve işadamına ait değil. Daha sonra yurtdışına çıkan para, bankacılık sistemi aracılığıyla işadamının Türkiye’deki şirketine kredi olarak gönderiliyor.

- İşadamının Türkiye’deki şirketi aldığı dış borç karşılığında, yüksek faiz ödüyor. Faizi kazanan; işadamının vergi cennetindeki kendi şirketi oluyor.

- Türkiye’deki şirketi ise faiz gideri ile kur farkını, gider olarak gösterip vergiden düşüyor. Türkiye’deki firma patronunun dışarıdaki şirketine ödediği faiz gideri ölçüsünde düşük kâr gösterdiği için devlete ödeyeceği vergi de azalıyor. Şirket yüzde 20’lik Kurumlar Vergisi, patronu da yüzde 15 oranındaki Gelir Vergisi Stopajı’ndan kurtuluyor.

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

Bülent,Doktor ve Kemal mail kutularınıza bir bakın,size örnek suç duyurusu taslağı attım,değerlendirip düzenlemeler yaparak geri dönerseniz sevinirim...)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information