bi sektorun lo birleşip şirketi elinden alcaklarmış adam o sizin elinize vermesinde kaç sefer toplantı yapıldı hep gidip her dediğini yapmadınızmı bakın ben şimdi gitmiyorum başıma geleceği biliyorum geçin bunları
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hem sizi adam lotlarıyla döver ky birleşip elinden alacaklarmış ne kulanıyonuz siz otmu
kalkmış birleşelim diyorsunuz karşısına geçip uzun dilerinizi çıkarıyosunuz burada hırlıyosunuz karşısında ben yaptım sen yapma abi diyorsunuz. bırakın bu ky cı ayaklarını insanların hise ye girmemesi için var gücünüzle çabalıyorsunuz ve patron sizi seyrediyor ve bizde bunu yutuyoruz. beni faikle sonuna kadar burdayım beraber emekli olucaz
Yorum
-
faiğ hala UYUTMAYA dostlarıda buna alet olmaya devam ediyor...
Adam mahkemelerin T.C de kaç yılda sonuç alınacağını bildiği halde yarın için UMUT TACİRLİĞİ yapıyor...
MADDELER BUTLANDA OLSA İPTAL DE OLSA BİZİM AYRILMA HAKKIMIZIN İPTALİ DİYE BİRŞEY YOK.. Tek sorumlu yönetim kuruludur ve SPK kendi kanununda KY madde 24 de korumuş...
Bunu bildiği halde FAİĞ , davalardan sonra sizleri ayıracam BÜYÜSÜNÜ , parasını verdiği kişilerden tekrar para alacağım yalanını söylemekten de çekinmiyor..
Parasını alanlardan ricam SPK ya başvursun, iptal olsa bile maddeler, SPK madde 24 ve 2 fıkrasına göre kazanılmış hak geri nasıl alacak diye şirketi şikayet etsinler.. 3 aylık tabloda sizlerin peşine gitme PERVASIZLIĞINI yapana bunu yanına koyacak mısınız ??
Yorum
-
türkiyede kader diye bir şey var zengini yaşatıp fakiri öldüren tabiki kaderin ne olduğunu tam anlamıyla bilmeyen bir toplumda bu sözüme hemen dinden çıktı denebilir ama kaderin ne olduğunu bilirseniz doğru bir sözdür mevlana derki "ucu çatalı bir yoldur kader" bu sözden daha iyi kimse açıklayamadı kaderi. o yüzden mevlana evrensel bir kutup tur
Yorum
-
Sizler OGK günü faiğ in bizlere gösterdiği belgeyi yayınlayım... SPK nın bizim şirkete öğütlerinden bir kısmı...
Yarınki DAVA da delil niyetine sunulması...
şirket şarta bağladı, şartı aştı, paramızı vermedi... 7 ay oldu... Dürüstlük ilkesi bu mu !!!!
a maddesi.... açık açık ne diyor... SPK ya sorulması gerekir... bizi ayrımadan bu şirkete 12 ve 13 madde onayını verdiniz mi diye...
Yorum
-
Bakalım bakip ülkemizde JAPONYA gibi bir erdem abideliği yaşıyor mu !!!.. kim sorumluluğu üstlenip istifa etme erdemini gösterecek..
işçi ölümlerine KADER mi diyecekler. Bunu diyecek kendince erdemli insanlar çok yaşıyor bu ülkede..
Bazıları da son yıllarda ülkemiz çağ atladı diye seviniyolardı, işçi ölümlerinde son 12 yılda çağ atladık...
siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertürkiyede kader diye bir şey var zengini yaşatıp fakiri öldüren tabiki kaderin ne olduğunu tam anlamıyla bilmeyen bir toplumda bu sözüme hemen dinden çıktı denebilir ama kaderin ne olduğunu bilirseniz doğru bir sözdür mevlana derki "ucu çatalı bir yoldur kader" bu sözden daha iyi kimse açıklayamadı kaderi. o yüzden mevlana evrensel bir kutup tur
Yorum
-
Anlat fıyık,yalandan kim ölmüş...
))ölseydin sen ölürdün bu güne kadar...
))senin dümenlerini bizim ekip yemez,ortağım...
))
Mensa sinai ticari ve mali yatirimlar a.s. / memsa [] ozel durum aciklamasi (genel) 15.05.2014 17:55:40
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
Kamuyu Aydınlatma Platformu
kap : Mensa sinai ticari ve mali yatirimlar a.s. / memsa [] ozel durum aciklamasi (genel) 15.05.2014 17:55:40
ozel durum aciklamasi (genel)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : Mehmet nezih ozmen mah. Nadide cad. No:27 ors is merkezi kat:1 d:4/b gungoren/ istanbul
telefon ve faks numarasi : 0212 482 67 63 / 0212 482 9014
e-posta adresi : info@mensa.com.tr
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks numarasi : 0212 482 67 63 / 0212 482 9014
yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
ozet bilgi : Ortaklik aleyhine dava acilmasi - gelismeler
---------------------------------------------------------------------------------------------
bakirkoy 15. Asliye ticaret mahkemesi'nde gorulen sirketimizin 08.10.2013 tarihli olaganustu genel kurul toplantisi gundeminin bazi maddelerinin iptali ve bir maddesinin butlani (yok sayilma) talepli birlestirilmis dava, bir takim usul eksiklerinin tamamlanmasi amaciyla 08.07.2014 gunune birakilmistir. Kamuoyuna duyurulur.AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
bu durum kimin işine yarıyor acaba merak ediyorum. 2 ay daha a'raf tayız bekle yat modunda. şimdi 15 te olsa satıp başka hisselerde gezinerek 7-8 temmuzda döndüğümüzde yeniden 15-16-17 ile memsa alabilirmiyiz? yok memsada kalacaksak 16-17 den yeni alım yapmak akıllıcamı? hiç bir şeye dokunmadan 2 ay kuzu gibi beklemek doğru bir şeymi? bilemiyorum. bu haber sonrası acaba spk da 2 ay daha bekleyelim sonucu görelimmi der. atalım bunu kot dışına mahkemeleri bitince duruma bakalımmı der. bu mahkemeler 8 temmuzda bitermi tekrar erteleme yada karara itiraz edip üst mahkeme yolları vs. 3 yılda bunlarmı sürer bilemiyoruz. kısacası bir yol haritamız yok gibi. faik mübarek ramazana bu sıkıntılarla gireceğiz ramazan boyu sana dua edeceğiz böyle giderse.
Yorum
Yorum