anlaşılan fait aylık bildirimi ve bilanço ya ne yazacağını düşünüyor göndermeye niyeti yok
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
revenge bu işi çözmüş adanalılar ne yapsın :karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAdanalılar uyuyor mu,nee...
))
bak sizin bilmediklerinizi sağdan-soldan duyuyoruz...
))
Yorum
-
ben bütün sitelerde dedim ama hemen atlamışsın iştiraklerden 110 milyon aldı faik mems 1den 55 milyon bedeliden 70 milyon civarı bütün yıları yüksek ciro büyük zarar şimdi kime yuturursan yutur bu dediklerinirevenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın sinema "borsa olmuş 74 bin. hisse 4 aydır 16-17 de ve hala gözaltında geçen yıl faaliyete geçireceği volttan hala haber yok .GM den haber yok kamuya olan borçlarının dışında 5 milyon cuk için bile düştüğü durumlara bak KY den 0,47 e alıyorum dedi onu bile ödeyemedi. muhasebeciye,çaycıya, kirada durduğu büronun parasını bile ödeyemez durumda. istihdam yok üretim yok ümit yok tekstilde makineler paslanmış bakımını bile yaptıramıyor. o şaşalı günler bitmiş iflas etme hakkı bile kalmamış iflas bile edemiyor. 100 yaşındaki bakıma muhtaç hastalıklı adamın ölmek istemesine rağmen ölememesi gibi bir şey. bizimki ise platonik aşk mı desem züğürt tesellisimi sabreden derviş muradına ermiş tekneyi bekleyen çöreği yer vb ne ile ifade edilir bilemiyorum. 17 den aldığımızda bile zarar etmişiz. bu hisseden alıpta zarar etmemek imkansız galiba. bugün ne haberler gönderecek göreceğiz. ama asıl spk ne gönderecek onu sabırsızlıkla bekliyorum. bunun hangi bölümü doğru değilki diğer sitelerde hisseyi kötülemiş oluyoruz.
Yorum
-
ayriyeten şu volt enerji borsa ya böylemi açılacakmış bu şekilde baş vurulmaz borsa ya güldürmeyin beni şimdi kalkmış neler yazıyorsunuz neye hizmet ve bir daha ayriyeten şu nickim siname dir sinema lakabını belirli bir gurup dile getiriyor

çokmu gülüyorsunuz hani ne oldu buradakiler salak deyil kardeş herkez bu hisede kemik yatırımcı. hani almıyormusun lotları ama şöyle olabilir milyon üzerindeki lotlar takibe takılabilir haberiniz ola gerçi haberini almışsınızdır
Yorum
-
o 5 milyoncuğu tahsisli yapmak için kulanmaya çalıştı birde sizin ustad akıl verdi eyer verirse o parayı hisenin nerelere taşınacağını yazdı ama olmadı gayserili aklı işde onda para bok gibi sizin lanse etiğiniz gibi deyil seçimede az kaldı deyilmi sermayeside çok yüksek bir şirket bunu hep göz ardı ediyorsunuz
Yorum
-
GEÇMİŞ HABERLERİ OKUYORDUM... NE İSİMLER BULDUM..... MANİDAR İSİMLER...
Faik Ulutaş halka arza hazırlanıyor
Faik Ulutaş halka arza hazırlanıyor
07.05.2012 - 08:13 www.borsagundem.com
Borsada ismi sık sık manipülasyonlarla anılan Mensa Mensucat’a bir kardeş şirket daha geliyor
Mensa Mensucat’ın patronu Faik Ulutaş, Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji A.Ş’yi halka açmak için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvurdu. SPK’nın 27 Nisan 2012 tarihli bültenine göre, halka açılmak için kayıtlı sermaye sistemine geçmek isteyen şirketin sermayesi 20 milyon lira. Şirketin talep ettiği kayıtlı sermaye tavanı ise 60 milyon lira. www.borsagundem.com olarak Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji ile ilgili yaptığımız araştırmalarda ilginç verilere ulaştık.
TEKSTİL ŞİRKETİYMİŞ!
Halka açılmak için başvuran Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji’nin ismi birkaç ay öncesine kadar Turunch Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ymiş.
Yılbaşında şirket A.Ş’ye dönüştürülmüş ismi başta olmak üzere her şeyi değiştirilmiş. Aslında meslek grubu ‘Kumaş’ ve Nace Kodu; ‘Kumaş Toptan Ticareti’ olan şirket kısa bir süre önce kağıt üzerinde enerjiden gayrimenkule, ipotek işlerinden her türlü proje işine imza atacak bir yapıya dönüştürülmüş. Şirket en son sermaye artırımını da nisan ayı başında yapmış. Eğer SPK’dan onay çıkarsa ismi borsada sık sık manipülasyonla anılan Mensa Mensucat’a bir kardeş şirket daha geliyor.
MECNUR ÇOLAK’IN TAHTASI
Geçen yıl hisseleri 1 liradan 3 liraya yükselen ardından hızla gerileyerek yeniden 1 liranın altına düşen Mensa Mensucat hisselerinde ünlü spekülatör Mecnur Çolak’ın manipülasyon suçu işlediği ortaya çıkmıştı.
SPK, Mecnur Çolak ile birlikte çok sayıda isme bu hisselerde yapılan işlemlerden dolayı suç duyurusunda bulunmuştu. Bu suç duyurusunun ardından düşmeye devam eden Memsa hisseleri son günlerde 0.50 liranın da altına geriledi. Son bir yıldır hisseler sürekli değer kaybediyor. Ayrıca şirketin paydan yoksun paylarının işlem gördüğü ‘Memsa1’ diye bir hisse var.
“YABANCI FON” DEDİ HİSSELERİ TABAN OLDU
Bu arada geçen yıl Faik Ulutaş, yabancı bir fonla görüşmelerin yapıldığını borsaya bildirdiği gün Memsa hisselerinin de taban olduğunu hatırlatalım! Aradan yıllar geçmesine rağmen böyle bir ortaklık ya da hisse alımı gerçekleşmedi. Hisseler üzerinde olumlu etki yapması beklenirken sert satışların gelmesi ve hissenin taban olması tarihine geçen önemli olayların başında yer alıyor.
BORSA OPERASYONUNDA GÖZALTI!
Bir diğer ayrıntı ise Emre Nuhoğlu ismi! Bir dönemler Mensa Mensucat Yönetim Kurulu Üyesi olan Faik Ulutaş’ın avukatı Emre Nuhoğlu, Mecnur Çolak başta olmak üzere çok sayıda borsa spekülatörüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan isimler arasında sayılmıştı.
Şimdi gözler SPK’da, bakalım Volt’un halka arzına onay verilecek mi?
Volt’un halka arzıyla ilgili yeni ayrıntıları da önümüzdeki günlerde www.borsagundem.com’dan takip edebilirsiniz.
Yorum
-
adam 1 mayıs a kadar faiğ süre vermişti, belki ondandır, bu arada 1 milyon lot yaptım diyordu belki ondandır
BATIK ŞİRKET nasıl olsa belki ondandır diyerek belki topluyodur
Sanırım millet GÜNDELİKÇİ ye özenmeye başladı....
Malı ucuza toplamak için ellerinden geleni, milleti uyandırmadan yapma peşindedirler....
siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterayriyeten şu volt enerji borsa ya böylemi açılacakmış bu şekilde baş vurulmaz borsa ya güldürmeyin beni şimdi kalkmış neler yazıyorsunuz neye hizmet ve bir daha ayriyeten şu nickim siname dir sinema lakabını belirli bir gurup dile getiriyor

çokmu gülüyorsunuz hani ne oldu buradakiler salak deyil kardeş herkez bu hisede kemik yatırımcı. hani almıyormusun lotları ama şöyle olabilir milyon üzerindeki lotlar takibe takılabilir haberiniz ola gerçi haberini almışsınızdır
Yorum
-
BORSA İSTANBUL A.Ş. [ESEMS, MEMSA] 02.05.2014 13:59:22
Pay Sıralarının İşleme Kapatılması
***Pay Sıralarının İşleme Kapatılması: ESEMS.E ve MEMSA.E pay sıraları, şirketlerin aylık mali tablolarını son gönderim tarihine kadar Kamuyu Aydınlatma Platformu'na göndermemiş olmaları nedeniyle geçici olarak işleme kapatılmıştır. ***AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
Yorum