senin gibi ayrılma hakkını kullanmayanlara, şirketin benim DAVAYA verdiğini CEVABI buraya yapıştırdım.... Neden ACABA !!!!...... SPK ya ilet diye , ilet ki şirket 11. maddeden ayrılanlara HİLELİ bir şekilde RAPOR sunmadığını ve 11 maddenin BUTLAN sayılması gerektiğini yazmış. yani kendi kendine SPK madde 24 ün. 2 bendinin doğmasına neden olacak işlem yaptığını İTİRAF etmiş... de diye... AMA nerde bu ileri görüşlülük...
Sen buralarda 1 milyon muhabbeti yapacağına bu metinle SPK ya başvursan belki şirkette hisseyi belli bir noktaya taşırdı ( 0.46 gibi) ...
Senin aklın artık GÜNDELİKÇİ oyunlara ÇALIŞTIĞI için.. 0.30 ortalamadayken 0.32 ve 2. kez 0.34-0.35 satanları BÜYÜK ÜSTAD görürsün... AKLIN onun gibi 3 kuruşluk kar etmeye çalışır...
birazda sizler HAKKINIZI yasal yollardan arasanız da bizler SEYRETSEK demeye başlıyorum her nedense....
Sen buralarda 1 milyon muhabbeti yapacağına bu metinle SPK ya başvursan belki şirkette hisseyi belli bir noktaya taşırdı ( 0.46 gibi) ...
Senin aklın artık GÜNDELİKÇİ oyunlara ÇALIŞTIĞI için.. 0.30 ortalamadayken 0.32 ve 2. kez 0.34-0.35 satanları BÜYÜK ÜSTAD görürsün... AKLIN onun gibi 3 kuruşluk kar etmeye çalışır...
birazda sizler HAKKINIZI yasal yollardan arasanız da bizler SEYRETSEK demeye başlıyorum her nedense....
Tecavüze uğramamak için hala direniyoruz sanırım,kurtaracağımızdan umutluyum...
Yorum