karot43 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
al sat tavsiyesi değildir ha sakın ğaleye almayın ne kârınıza nede zararınıza ortağım akıl sizinsiname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiz burada boşu boşuna demiyoruz kervanı satın buraya gelin diye ama yoki sakalımız dinlesinler onlara ustad lazım
Yorum
-
son 1 ay, BİST gözünü boyamak için haber bonbardımanları başlayacaktır.....
bakalım bakim bizim akıl zengini ABD sonrası tekstil için planları değişecek mi...
ADANA da BOSSA ya SABANCI lar demek ki boşuna yatırım yapıyorlar , bizim akıl küpüne danışsaydılar bahçeye DOĞALGAZ tribünü nü dikseydiler...
Yorum
-
hayırdır,herşey yolunda mı dost...?!!?siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10 gün kadar yazamayacağım inşallah döndüğünde faikle ilgili benim için güzel haberler alırım kimsede rahatsız etmesin lütfenAV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Milleti ÇAĞRILMA fiyatı hayaliyle ÇLK ya KERVAN a dizen zatı muhterem ne hocazadesin ki... hangi ara satabildin
23 mayısta kervan: 0.58-0.53 gördüydü.. NABZA göre şerbeti ne seversin... ELİNDe böyle patlar hisseler...
GEL MEMSA ya 1 ay içinde TÜM zararın çıkar, zararın bir apartman parası olmuştur
İŞLEM hacmimiz artsın ki millet bişey var sansın

Yorum
-
Bu hisseden ne zaman çıkılır, faiğ e ait olduğuna inandığımız YABANCI lardaki 8 MİLYOn hisse buhar olursa belki o zaman...
Hala bu hisselere sıra gelmemişse, faiğ in kontrolündeki hisseler çok daha .... OGK da yaşlı yatırımcıları görmüştük

Faiğ satış LİMİTİNi görmek için CLK ve KERVAN cıları davet edelim.....
faiğ hisseler elden gidiyor korkusuyla köşeye sıkışabilir....
Yorum
-
çakallar her yerde çakallığını yapıyor,görev icabı...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkervanzedecileri MEMSA ya davet edelim bence.... Onlar hayal gördükçe içim sızlıyor !!!!
)) bizim kağıdın önü açık değil,davet işini doğru bulmuyorum...
(
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum

Yorum